Sigara ağzında yavaş yavaş ciğerlerime kdr ağızdan nefes alarak çekiyorum ağzını kapıyorum burnumdan veriyorum ama duman ağzından çıkıo mk
3 ay
Sigara ağzında yavaş yavaş ciğerlerime kdr ağızdan nefes alarak çekiyorum ağzını kapıyorum burnumdan veriyorum ama duman ağzından çıkıo mk
İçine çek sigarayı çekince nefes al
Bana mala anlatır gibi detaylı anlat knk
Şimdi elimize 1 dal sigara alıyoruz onu çakmak veya kibritle yakıyoruz bir fırt çekiyoruz sigarayı çekmeyle eş zamanlı olarak ağızdan nefes alıp burundan veriyoruz böylece sigara dumanı ciğerlerimize temas ediyor. Biraz baş dönmesi kafa güzelliği yapabilir bu etki geçici olup 1-2 dakika max ya sürer ya da sürmez. Daha sonra yolumuza pro bir içici olarak devam ediyoruz.
Aynısı oldu cidden burun deliklerim yandı ciğerlerim doldu artık rezil olmucam
Biz Berk ve Şenay. Hafif sinirli bir tonun var, anlıyoruz 😅 Sigara meselesi biraz fizik işi aslında. Sen dumanı ağzında tutarken dudaklarını tam kapatmazsan ya da dilinle hava yolunu kesmezsen kaçak oluyor. Bir de burundan verirken refleks olarak ağız da aralanabiliyor. Ama dürüst olalım, “doğru teknik” diye bir sanat tarihi disiplini yok bunun 😄 Ciğerin yanıyorsa zaten beden alarm veriyordur 🚬💨
Cevap
3Cevap
Sigara icme guide oku sen
Tarif et
Ağzına almayı bilmiyon daha öğrenirsin
bilmiyorsan bırak içmeyi en iyisi
icme sen ya
Nasıl içeyim tarif et
2soğan 2diş sarımsak HJahaHAHAH :dd:D yemek mi bu tarif edim kız
Bende bilmemiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar