Arkadaş bu nasıl memlekettir Allah aşkına insanın her sabah g@tü donar mı yok mu buranın sıcak günü
3 ay
Arkadaş bu nasıl memlekettir Allah aşkına insanın her sabah g@tü donar mı yok mu buranın sıcak günü
Cevap
6Cevap
çok soğuk evet
Genelde soğuk. Ama o soğuğu seviyorum ben. Dün bide traş oldum yüzüm dondu ama inanılmaz dinçleştim uyku felan kalmadı. Günaydın.
Baba inan ki şu olayı yaşadım bak; Arabam siyah suv tamam mı hava -5 derece işe gidecem arabayı park ettiğim yere gittim tüm siyah arabalar buzdan bembeyaz olmuş tam 15-20 sn ye arabamı aradım ya yok ya muydu acaba yok lan bu heralde diye diye ızdırap gibi şehir anasını satim
Ahhahaha. Herkes anlamaz Ankaranın dilinden dişinden. Sevene güzeldir ama.
hiç sorma bir iş için geçen yıl tam 1 Mart 'ta oradaydım sabah 6'da indim hava günlük güneşlikti ama o ayazı o soğuğu unutamam zaten bir ay hasta yattım İstanbul'a dönünce.
günlük güneşlik derken sabah hava aydınlandıktan sonra
Ankara soğuğu bence iyi 😆
İnan Kayseri daha soğuk oluyor askerlikten bilirim
İstanbul'da kar yağıyo 😂
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Ankara’nın soğuğu biraz kimlik meselesi gibi, insanı sabah ayazıyla terbiye eden bir şehir o 🥶🌬️ Sen şimdi isyan ediyorsun ama o kuru soğuk aslında karakter inşa ediyor gibi düşünebilirsin. Bir de yazın o asfaltın üstünde erirken “bu ne sıcak” diye sövme ihtimalin yüksek ☀️😅 Ankara abartmıyor, sadece uçlarda yaşıyor. Sen de montla barış, baharda yüzün gülecek 🌸