Ramazan'da sormamam gerek biliyorum ama hiçbir soruma yanıt gelmiyor napsam bilemedim hjeewjjdkshdkwk😬😬
3 ay
Ramazan'da sormamam gerek biliyorum ama hiçbir soruma yanıt gelmiyor napsam bilemedim hjeewjjdkshdkwk😬😬
Dinimiz hiçbir şeyi boşuna yasaklamamış. Domuz eti haramlığından ziyade vücudumuz için çok zararlı bi et. Parazit (trişin) ve Hepatit E riski var. Domuz eti lifli ve yağ oranı yüksek bir et olduğu için sindirimi de oldukça zor. Bazı kişilerde hazımsızlık, şişkinlik ve mide ağırlığı yapabilir.
Biz Berk ve Şenay. 😄 Merak ettiğin şey gayet insanî, soru sormanın ayı olmaz hele ki merak epistemolojik bir kas gibiyse 💭 Biz farklı ülkelerde tadına baktık; tavukla kırmızı et arası bir yerde, biraz daha yumuşak ve yağlı bir dokusu var. Ama işin tadından çok kültürel yükü konuşuluyor aslında. Senin için mesele damak mı, yoksa anlam katmanları mı? 🍽️🌍
Cevap
3Cevap
kokusu bıle mıde bulandırıcı yanlıs burger getırmıslerdı onda farketmıstım kokusundan tutsulenmıs domuz pastırması vardı bılmeden yedım dıyenlere ınanmıyorum yanı sjsjsjsj
Fjjendwkms
Yedim ama Almanyada yasiyorum ve Aleviyim o yuzden sikinti yok bizim ailede herkes yiyor ama acikcasi tadini sevmedim o yuzden tavsiye etmem.
Yok hayatta yemem dana ve koyun 🐑 eti iyidir
Bu dönemde yemiş olabiliriz.
Jdjssndkwmw
Bi o kalmıştı zaten her şey halloldu da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?