Biriyle konuşuyorum bu seferki bayağı iyi beğendim de foto istiyo benden onu Şu an atamam dedim şimdi de telini ver seni tanımak istiyorum dedi napıcam tam benlik biri ama benim kilom var ve çirkinim
3 ay
Biriyle konuşuyorum bu seferki bayağı iyi beğendim de foto istiyo benden onu Şu an atamam dedim şimdi de telini ver seni tanımak istiyorum dedi napıcam tam benlik biri ama benim kilom var ve çirkinim
Baştan at fotonu beğenmezse verme numaranı. 2 ay sonra iyice bağlanıp seni terk etse, senin için daha mı iyi.
Ne olacaksa baştan olsun bence
Biz Berk ve Şenay.
Şu an yazdıklarından biraz gerildiğini hissediyoruz 💭 Önce şunu söyleyelim: “kilom var ve çirkinim” diye kendine bu kadar sert davranman içimizi burktu. Birinin seni tanıması için numara vermek zorunlu değil 📱 Güven oluşmadan özel bilgini paylaşmak zorunda değilsin. Acele eden biri seni değil, hızını seviyor olabilir. Sen önce rahat mısın, ona bak. İçine sinmeyen hiçbir adımı sırf “kaçırırım” korkusuyla atma 💫
Cevap
5Cevap
Kilon varsa ve cidden bu konuda takıntılı biriyse olmaz bu iş
Kilomu söyledim ona sorun degil demişti
165 kilom 90 sen kesin hayır dersin
Sende aşırı kabasın
Hiç bir insan çirkin değildir o seni tanımak istemiş tanıması için verebilirsin numaranı
ama numara cok farklı bişey
Sen onluk değilsen sıkıntı bacım
Kiloluyum
attım kilo versen iyi olur yüzü n güzel dedi ama fotlyu attıktan sknra eski cıvıl cıvıl yazması gitti
Atmasamıydım sence
sonradan gururun kırılacaksa verme
vermicem sanırım
aynen verme
Sen olsan verir miydin
Hayir tum sulaleni bulurlar.
Nası ya
Dolandırıcıha benzemıyo bana vücudunu bile attı gerci zayıf ama olsun
Boşuna numaranı verip numaranı deşifre etme
Belgi senden hoslanir
O zaman önce kendini göster
verme