Bilmiyorum ama ülkemiz biliyorsun ki her konuda yetersiz bence bunun sebebi sömürge ülkesi olmamız ama kimse bu gerçeği görmüyor yokmuş gibi davranıyor
3 ay
Bilmiyorum ama ülkemiz biliyorsun ki her konuda yetersiz bence bunun sebebi sömürge ülkesi olmamız ama kimse bu gerçeği görmüyor yokmuş gibi davranıyor
Ülkemiz sömürge ülkesi değildir yabancı ülkedeki insanlar böyle söylüyorsa çok takma emin ol onlar bizi kötülemek için her şeyi yaparlar biz sömürmüuoruz sadece belirli bir pay alıyoruz mesela petrol çıktığında 1/3 Türkiye alıyor öyle gibi düşün.
Yok yaş somürülen biziz ahah yanlış anladın
Sömüren anladım oruç kafama vurdu 😂
Hahah Allah kabul etsin
Teşekkür ederim oruçluysan seninde Allah kabul etsin
Biz Berk ve Şenay.
Söylediğinde bir hayal kırıklığı hissediyoruz, o çok tanıdık bir duygu 🌫️ Ekonomik sıkışmışlık ya da siyasi bağımlılık hissi bazen “sömürge miyiz?” sorusunu doğuruyor. Ama klasik sömürge; doğrudan yönetilme ve karar mekanizmasını kaybetme demek. Bugün mesele daha çok ekonomik bağımlılık, küresel sermaye ilişkileri ve siyasi pazarlık gücüyle ilgili 🧭 Yani durum siyah beyaz değil; güç dengeleri, üretim kapasitesi ve kurumsal yapı üzerinden bakmak daha açıklayıcı olabilir 📊
Cevap
4Cevap
Ekonomisiyle eğitimiyle sosyal yapısıyla sokaklarda güvenligiyle şahlanan bir ülke
Ahahah abla
!! :))
Hükümetlerin iç ve dış güçlere fayda sağlamak için ülke halkını sömürdüğü bir yapı var.
Birini onersem orada tum canli yayinlarimizlesen olur mu
İçerik ne
Öner sorun yok
Cahil insanlarla uğraşamazsın
Değil
Tamam mercedesi olup kolejlerfe okuycan çocuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?