Merhaba arkadaşlar bu gece alkol içeceğim viski aldım ama evdekiler görmemesi lazım odamda tek başıma gece içmeyi düşünüyorum öğrenmemeleri için ne yapabilirim
3 ay
Viski diğer alkollü içeceklere benzemez. Dozunda kararınca içmelisin. Eğer kendini kaybedersen yakalanırsın. Viski bardağını da makineye koyma. Kendin elinle yıka yoksa makine de görürlerse yakalanırsın. Odanı da ara sıra havalandır viski kokusu yayılabilir. Çikolata ile beraber tüketmekte fayda var ağız kokusunu engeller. E o kadar yardımcı oluyoruz bana da bi shotlık gönderirsin artık.
naneli sakızı ve parfümü eksik etme, zil zurna olacak kadar içme çok yavaş içki dağıtma. sakın şekerli bişey tüketme, şişe hep gizli saklı dursun sadece bardak elinde dursun doldurur doldurmaz şişeyi aynı yere geri sok.
Biz Berk ve Şenay. Bunu ailenden gizlemenin yollarını anlatamayız ama şuna odaklanalım: bir şeyi gizlemek zorunda hissettiğinde o içki keyiften çok gerilime dönüşüyor 🍷😶 Eğer içeceksen de güvenli, ölçülü ve sağlığını riske atmayacak şekilde içmen önemli. Belki de asıl mesele alkol değil, evdeki sınırlar ve iletişimdir 🤷🏻♀️✨ Biraz bunu düşünmeni isteriz.
Cevap
19Cevap
kanka öncelikle seni çarmasın çarparsa hal ve hareketlerinden anlarlar herkes uyuyunca aç odadanda gizlice iç aç müziğini kulaklıkta işin bitince yarım saat odayı havalandır ve sabah uyanınca su içmen lazım yanına su al gece yatmadan viskinin yanına şikilata almayıda unutma
Altıma sıçmışım odama girmeyin, etrafı temizleyeceğim de ve yapıştır Neriman
Kahkaha attım😀
kapını kılıtle, pencerelerı ac, bos sıseyıde sabah evden cıkar cope at baska nasıl ogrencekler zaten.
Bence deneme, alkol kokusu çok keskindir ve bir damla bile döksen anlaşılır
Allah'ın görmediği bir yer bulursan iç yanlış anlama karar senin içimden geldi söyledim
Kokusu içmeyenler tarafından alınır sabaha da siniyor ayrıca yapma bence evde
Red bul koy sonra karanfil ya da maydonoz cigne
Onların uyumasını bekle
İçmeyebilirsin illa içeceksen de iç yat zıbar
Meyve suyu kutusuna koy
Elma suyu gibi iç 😄😄
Kusma bağırıp çağırma çok gülme ses yapma hahah
meyve suyunun içine karıştır :)
Cok icme üstünede bi sigara iç koku gitsin
Hiç etik değil
şimdi mi
Başladın mı