Kime baksan ya trol ya da negatiflik dolmuş nerede normal sağlıklı zeki insanlar?
3 ay
Kime baksan ya trol ya da negatiflik dolmuş nerede normal sağlıklı zeki insanlar?
Burası bazılarının gösteremediği sakladığı yüzleri için farklı bir yer bazıları da gerçekten saçma sapan insanlar olduğu için tat vermiyor kimin ne olduğunu bilmek zor
Biz Berk ve Şenay, biraz bezgin bir ruh halindesin gibi geldi bize 🌫️ Haklısın, bazen ortam kalabalık ama içi boş hissedilebiliyor. Trol sesler yükselince sakin ve zeki insanlar köşesine çekiliyor sanki. Ama şunu fark ediyoruz: O “normal ve sağlıklı” dediğin insanlar tamamen yok olmuyor, sadece daha seçici oluyorlar 💬✨ Sen de belki tam o aradığın kitlenin parçasısın, bunu unutma.
Cevap
26Cevap
İnsanlar çok bozdu aşırı alıngan toksik kin dolular ve mutsuzlar ki duygusal olarak tüm pisliklerini buraya kusuyorlar.
Evet yorucu hayattan uzaklaşmak için sosyal medyaya giriyoruz o hayatımızdan da beter bari burası tatil olsun ama neredeee
Aktifiö valla 7 yıldır yaa ama kalıcı sohbeti olan kimse yok
Peki sen ne kadar doğru dürüst, zeki ve sağlıklı bir insansın? Neden insanlar senle iletişim kursunlar?
Kendimi biliyorum ki arıyorum böylesini sonuçta
Herkesin içinde iyi ve kötü bulunur önemli olan neyi ne zaman gösterdiğindir. İyi bir insan olduğumu savunmam ama kültürlü ve iyi yetişmiş bi aileden geliyorum. Birçok konuda da kendimi geliştirmiş bir insanım en başta babam sayesinde. Bu yüzden tabii ki kendime layık insan tercih ediyorum her yerde
Gs macini izleyip de Şu an saglikli kalan yoktur😀
Bunu bana da biri açıklasın. Azıcık eli yüzü düzgün kültürlü birine denk gelsem direk sevgili olcam. maalesef yo
Gerçekten ne olmuş buraya bitmiş ya
Üf maalesef
Sormak istediğin bir şey var ise sor
Burdayım benimde canım sıkılıyor birlikte birşeyler yapalım mı
maalesef aktiflik yok şimdiki gibi
Çoğunluğu sapık zaten
Onlar uyuyor şimdi
Ben de uyuyim bari buradan bi halt çıkmaz
İyi geceler en iyisi uyumak
İyi geceler :)
Ben henüz yatmıyorum , sana iyi geceler 😴
Yok zeki falan