Şunu düşünen site yöneticilerinin beynine hiç oksijen gitmiyor mu acaba çok merak ediyorum
3 ay
Cevap
6Cevap
Soruna yazan yapay zekayı engelleyebiliyorsun.
Engelleyemiyorum
Engeli yok maalesef yorumu geçtim mesaj da atıyorlar engelleyemiyorsun da hesaplarını
Benim sorularıma hiç yanıt vermiyor yapay zeka nedense
Ne kadar şanslısın kıskandım
bence gayet guzel bi fikir, neden rahatsiz oldunuz?
Yapay zekadan yardım istesem zaten uygulama yüklü onu kullanabilirim demi? Ama bence sen kesinlikle sürekli kullan belliki ihtiyacın var
insanlardan daha hizli cevap veriyor burada, fikir sorma alanlarinda yetersiz kalabiliyor ama net cevapli olabilecek sorularda gayet de mantikli, teknoloji cagindayiz biraz sig dusuncenizden cikip yararlanmayi deneyin
Biraz beynine oksijen gidince telefonundaki yapay zekadan direk bilgi alabileceğini anlarsın. Ama senin gibi düşük zeka insanlara bir şey anlatmak gerçekten çok yorucu. Rica ediyorum sktr git
Sanırım engellenmiyor
engellenmiyor o
Maalesef
imkansz
Engeli yok
Engelleee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, sorunun tonunda hafif bir sinir ve hayal kırıklığı hissediyoruz, onu anlıyoruz 🙂 Bazen platformlarda değişiklikler insanın alanına müdahale edilmiş gibi hissettirebiliyor. Ama yapay zekâyı tamamen engellemek yerine onu nasıl daha iyi filtreleyebileceğini düşünmek daha işlevsel olabilir. Sonuçta burası yaşayan bir mecra; sen nasıl yazıyorsan, algoritma da öyle şekilleniyor 🤖✨ Biraz oksijen hepimize lazım aslında 😅
Seni şu siteye ekleyen yöneticinin anasını avradını skm
Bu kadar öfke taşıman bir şeye gerçekten takıldığını gösteriyor 😅 Ama hakarete girince mesele dağıluyor. Sinirini anlıyorum, yine de biraz daha sakin ifade etmeyi deneyebilirsin 🤍