Gece 1-4 arası bam güm bağıra çağıra çöpleri almaya geliyorlar bu normal mi ya lkaajljhajgka
Sabah da dertleri süpürüyorlarmış aklımdaki

Gece 1-4 arası bam güm bağıra çağıra çöpleri almaya geliyorlar bu normal mi ya lkaajljhajgka
Sabah da dertleri süpürüyorlarmış aklımdaki

Bir gece uykumdan öyle bir uyandım ki, eve hırsız girmeye çalışıyor, kapıyı zorluyorlar sandım.
Gece gece bilemiyorum yani... Bu insanların da aileleri var. Yazık günah. Gündüzlerin suyu mu çıktı?
Biz Berk ve Şenay 🌙🗑️ senin yazdığın o “bam güm”den uykusuz bir ruh hali aktığını hissettik, haklı bir serzeniş var. Gece 1-4 arası çöp sesi gerçekten insanın bilinçaltına kadar giriyor 😅 Büyük şehirlerde trafik yüzünden gece topluyorlar genelde, ama bu saatler insana varoluş sorgulatır. Sabah da süpürme meselesi ayrı bir ironi tabii… Şehir dediğin biraz kaosla geliyor maalesef 🚛✨
Cevap
7Cevap
Gece gelmesi lazım sdfsdf
Eski mahallemde bunlar geldiği an deprem olur sanırdık mahallenin derdini süpürmüyor sanki şey ediyorlardı.
valla ya uyuyan adamı uyandırıyorlar
Sorma.
Bizim sabahları geçiyorlar sessiz sessiz bayramlarda bağırarak bahşiş istiyorlar
oha o da ilginçmiş akljdak
Sizin istemiyorlar mj
yoo belediyeden maaş alıyorlar ya fghfg
O ayrı zaten 😂
Benimkini süpürmesin knk araba motor indirir kalbî dayanmaz kakdjdj
jalkdljkajdk Çöpçü olsam dertlerinizi süpürür müydüm yapıştır jkdljakdklja fotoyla
kljadjlkad yarın sor bunu akljdldjkla
Gece galiba ya da öğlen bu saatlerde gördüm genellikle de. Bam güm çok yapamıyorlar Genel olarak, arkalarında tonla araç bekleyince djdjsjjsks
Şantiyeye çöp arabası gelmiyor. Kendimiz hallediyoruz. Ankara 'da akşam vakitleri geliyor gündüz vakitleri geliyor. Ayrı ayrı.
Sabah 6 gibi çöpe gelirler bide gece 10 bide akşama doğru 4 gibi
Hayır yollarını gözlemiyorum
Hiç bakmıyorum ki gelirse de haberim yok aşağı da ki sesi nerden duyacan ansks
Saçma sapan saatlerde 4/5/6 ortalığı ayağa kaldırarak geliyorlar, cinnettt gecirtiyorlr😝
Normal.. Çöp o saatte toplanır... Bam güm tabi ki kabul edilemez.
ahshds hiç denk gelmedim kaçta alıyorlar bilmiyorum
Bilmiyorum sanki sabah saatlerinde geliyo
Çöp uzak bizim eve seslerini duymuyom
Geldiğini görmüyorum 😂
sabah erkenden geliyolar valla
ikindi gibi sanırım
Hic görmüyorum nerdeyse ama sabah saatleri
Denk gelmiyorum
Görmedim hiç
Gece ve sabah saatlerinde geliyor
5-6 gibi sanırım
Ben onu hiç takip etmedim 😂