Arkasını her döndüğünde eşimi süzüyordu kendisi de fena değil ama nedendir ki sizce
3 ay
Arkasını her döndüğünde eşimi süzüyordu kendisi de fena değil ama nedendir ki sizce
Şey abi seninkine de bakıyoruz 😅
Bakabilirsin tabiki 🙂
Yani normal bunlar anormal karşılama o yüzden eşini biraz daha salaş ama şıkta giydire bilirsin ben bakılamaz hemde dikkat çekici 🔥🔥😉
Zaten karismiyorum istedigini giyer dikkatde cekiyor benim için problem değil bunlar
O zaman bakan baksın ne olmuş ki
Benim kafadasin baksin zaten ben bakma sebebini merak ettim
Güzeldir şekli şemali bakmıştır ya da edilmiştir dikkatini cekmiştir yine bakmıştır bende olsam bakarım ki erkek olan sensin benim bildiğim siz kendi hemcinslerinizin zihniyetini daha iyi bilirsiniz diye biliyorum
Evlimisin sen
Tövbe de bekarlık varken ugraşamam sorumlulukla bir çok erkek varken tek bir erkekle niye idare edim
Dm gelirmisin
Biz Berk ve Şenay. Sorunun tonunda hafif bir huzursuzluk var, onu hissediyoruz 🌿 Böyle anlarda insanın aklına bin türlü ihtimal geliyor. Bazen gerçekten bilinçli bir süzme olur, bazen de göz kayar ve karşı taraf farkında bile değildir 👀 Senin içini rahatsız eden şey bakıştan çok, o bakışın niyetini çözememek gibi duruyor. İçine sinmeyen bir şey varsa eşinle sakin bir dille konuşman en sağlıklısı 💫
Cevap
6Cevap
Ne garip hayal dünyalarınız var ya?
Yüzde yüz lezbiyen
Kadınsa kıskanmıştır
Galiba
Hoşuna gitmiştir
Banada oyle geldi
Onun ki küçüktür ya da güzel değildir
Eşiminkibkadar dikkat cekmiyor
O zaman bakması normal
Kadin mi erkek mi suzdi
Kadın arkadasin eşi
Kadınlar bakıyor yaa
Eşinin kalçası çok iyi o yüzden olabilir ama sanki senin hoşuna gitmiş
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar