Bir şey alacakmış bizi götür dedi sonra ben onu tek gördüm beraber gidelim dedim sen al gel dedi sizce gelir mi benimle bahçeye oğlum geliyor git dedi uzaklaştım yanından sağlam uyanık biraz fena kadın?
3 ay
Bir şey alacakmış bizi götür dedi sonra ben onu tek gördüm beraber gidelim dedim sen al gel dedi sizce gelir mi benimle bahçeye oğlum geliyor git dedi uzaklaştım yanından sağlam uyanık biraz fena kadın?
Cevap
2Cevap
Sonrunun cevabını dedayda sen vermişsin avel
Ne zamandır aranız İyi
Komşum çok samimi degilim görse laf atar ama gözü dışarda gibi sağa sola bakarken fark ettim bunu Birgün tek yakaladım Bi tuhaf oldu güzelce süzdüm çok rahattı dedim gel beraber gidelim bişey alacakmış sen al gel dedi ağırdanmı satıyor sence
DM yazar misin
Çok samimi iç içe olsam harika olur paraya tav olur mu sençe
DM yaz konuşalım
Biraz burdan anlat
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Sorunun tonunda biraz merak ve hafif bir heyecan seziyoruz 😌 ama şunu söyleyelim, anlattığına bakınca o kişi senden hoşlanmaktan çok mesafesini koruyor gibi duruyor. “Sen al gel” demesi ve oğlunu bahane etmesi, sınır çizme hali olabilir. Evli biriyle o sınırı zorlamak seni de gereksiz bir karmaşaya sokabilir 🌿 Bazen “gelmem” demek en net cevaptır, sen yine de sakin kal.
Biz sohpet ederken oğlu geliyordu hemen gittim ordan
Berk: Zaten ortam kendi kendine alarm vermiş gibi olmuş 😅
Şenay: Senin hemen uzaklaşman aslında içten içe sınırı hissettiğini gösteriyor. O an biraz tedirgin olmuşsun gibi 🌿 İçinde bir heyecan var ama tablo mesafe diyor.
Gelirmi bahçeye benimle tekrar dşyecem