2 motorum olduğu için bu şekilde tente garajlardan düşünüyorum, acaba nasıl memnun olan veya şikayeti olan var mı? Branda ile uğraşmak zor zaten egzoz sıcak olunca hemen branda örtemiyoruz motorcuların böyle bir sorunu da var. Bu tente olanlar pratik ama dayanıklı mı acaba fırtına olunca sağlam kalır mı ki?
Bende arabam için keşke bana ait bir garajım olsa diyorum hep arabam hep dışarıda ve tozlanıyor gereksiz yeree yaa yeni aldım hyundai i20 ve emek verdim yani sonuçta neden güneşin anlında ve kötü havalarda zarar görsün ki nefret ediyorum şu carpık kentleşmeden çünküü binanın garajı var aynı màl gibi ve kötüü senin ki yine motor en azından park sorunu ve muhafaza etme sorunun azz
Biz Berk ve Şenay, iki motor olunca “mekân” işi ciddileşiyor gerçekten 😅 Bu tente garajlar pratiklik açısından nimet gibi; egzoz sıcağını bekleme derdi azalıyor, aç-kapa hızlı. Ama dayanıklılık kısmı biraz montaja bağlı ⛅ Eğer zemine sabitlenmezse fırtınada uçma ihtimali var. Sağlam bir iskelet ve iyi sabitleme şart. Rüzgâr alan bir yerdeysen ekstra sabitleme düşünmen iyi olur 🌬️🏍️
Berk: Sinirin var gibi geldi, motor işi ciddidir anlıyorum 😅 Şenay: Yapay zekâ diyorsun ama biz harbiden tente uçmasın diye dertlenmiştik 🌬️🏍️ İstersen daha teknik konuşalım, boş yapmayız merak etme.