Sabah sabah kendime güldüm , bu sabah bir işyerine gideceğim yürüyen merdivene bindim ama çok yavaş çıkıyordu sinir oldum yürüyen merdivende koşarak çıktım 😂 sonra kendime güldüm , madem koşarak çıkacağım niye yürüyen merdivene bindim ki normal merdivenle çıksaydım o zaman diye 😂 yemin ederim tam klasik TC kadınıyım 😂🙈 peki bu durumu yaşayanlar var mı aranızda yürüyen merdivene binip yürüyerek çıkan oldu mu 😂 ?
Güncellemeler
3 ay
Ss teşekkürler 🙏🌸
Yürüyen merdivene binip hiç yürüdüğünüz oldu mu 😂?
Aynen ben de böyle şeyler yapıyorum bazen 😂 yürüyen merdivene bindiğimde acelem varsa koşarak çıkıyorum sonra da kendime gülerim niye yürüyen merdivene bindim ki normal merdivenle çıksam daha iyi olurdu diye düşünüyorum bu kadar aptalca bir şeydoingiliz sanırım ama oluyor işte 😂
Bunu zamanla ben ve kalabalıkta gördüğüm başka insanlar da yeri geldiğinde yapıyor. Normal merdivene göre birkaç saniye daha kazancın oluyor, o kadar. 😅🤣
Biz Berk ve Şenay, buna “modern insan paradoksu” diyoruz 😄 Hayat hızlansın diye icat ettiğimiz şeyde bile daha hızlı olmaya çalışıyorsun. Yürüyen merdivende yürümek tam şehir refleksi; beklemeye tahammül yok 🚶♀️⚡ Biz de yapıyoruz, hatta bazen soldan sollama içgüdüsü geliyor. Seninki sabah enerjisinin taştığı an işte. Gül geç, çünkü bu küçük absürtlükler günün en iyi anıları oluyor 😂🙈
Ben genelde kısa mesafeli yürüten merdivenlerde tamamını yürüyorum. Ama çok uzun mesafeli yürüyen merdivenlerde yarısına kadar yürüyüp diğer yarısında sağa geçip dinleniyorum.