Senden bir şey hissetmeyip gelip içip yiyip sonra seni aramayan sormayan sen hep ara modunda olanlar kızlar nasıl bir varlık
3 ay
Senden bir şey hissetmeyip gelip içip yiyip sonra seni aramayan sormayan sen hep ara modunda olanlar kızlar nasıl bir varlık
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
sizin ismarladiginiz 200 tlik kahvenin ve MC Donalds menüsünün meraklısı olan ve sırf bunları yaptığınız için olmayan paranizin avcısı olarak nitelendirdiginiz kızların totosunda dolaşmayın öyleyse. paranizin peşinde olan kadın yemek ve kahve talep etmez pahalı tatiller çantalar lüks talep eder
Konu para değil arkadaşım konu size değer veren size yediren içeren size düşününen tiplere ilgi duymuyorsunuz kendine kılıf arama
bana yedirip içirmeyen erkegi erkek olarak görmem 😂 o kişi ben değilim
Tamam da bana katmayacaksan sevgili olmayacaksan neden paramı sana harcama yapayım durduk yere
sen yanlış kişiyle olmuşsun yapma o zaman harcama nerde bi esc ye benzeyen tip var onu bulursunuz sonra kadınları suçlayın
Anlamıyorsun beni hiç sen ya mesele o değil tanımadığın insan hakkında esc demen Kadın olup Kadın düşmanı sizlersiniz sonra gelip bana Kadını suçla deme yanlış kişi değil siz insanınların duyguları ile oynuyorsunuz normali de öyle
genelleme yapan sensin kimsenin biseu yaptığı yok kız senden hoşlanmamis sende hala iki kahvenin derdindesin
Bak deminden beri dedim konu para değil o şu değil ben sevdiğin Kıza para hesabı etmem ayrıca sadece neden uzaksınız neden açılmıyorsunuz tipimi beğenmemiş o halde neden benle dışarı çıkıyor bana onu de
Yiyip içip (80 TL çay)
Öyle değil yemek yedirmek para vermek sigar almak değer vermek işte size değer veren Erkeklere ilginiz olmuyor
Onları seversiniz iyi oluyor size
Hepiniz öylesiniz ama
Herkes aynı olamaz
Nasıl olamaz sen bit Erkeğe yedirip içip paranı ona feda eder misin sana bir şey katmazsa
Ya prenses erkek misiniz
Ne ilgisii var tam olarak bana der misin herşeyi bi bahaneniz kılıfınız var Erkek size yedirip içiyorsa sizi düşünüyorsa değer veriyorsa sende ona bir şey katacaksın sevgili olacaksın mutlu edeceksin ona bunun da bir karlışığı olsun ama arkadaş olmak istesem Erkek çok bu saçma sapan kafadan çıkın
Seni kim üzmüsse sağlam üzmüş Allah sabır versin abim
Beni kimse üzmedi senin gibi çocuk değilim sadece bir şey anlattım senin beynin algılamıyor pek sizin yaşınız kaç sen Erkekten hoşlanmazsan elektrik almazsan dışarı çıkar mısın onla
22 yaş benim
İşte bak ergensin ama karşıdaki Erkeği göremeyecek yaştasın ya da seçicisin sen hoşlanmadığın Erkekle arkadaş olursun ya da nasıl belli edersin hoşlanmadığını