Çoksaçma bir düşünce yapısı.💭 Modlar sizi kıskandı diye sorunuzu kaldıracak kapasitede değil ❌. Soruyu inceledim,🔎sizi ilk kez görüyorum, tanımıyorum bile, soruya işlem ☑yapılmış. İster kabul edin ister etmeyin, modlar kurallar çerçevesinde hareket ederler. Kimse sizi kıskandı diye tutup da sorunuzu kaldırmaz. AC bu uygun olmayan görsel. Bu görsel Ekonomi sorusunda normal mi 💭 değil ❌. Yok biz kaldırdık yobaz mıyım değiliz. Bu kadar açıkçık göğüs yerinden fırlayacak her yer açık, cinsellik vurgusu varsa tabi ki kaldırılır. 🤏💁
burada 3 5 kişisiniz kafanıza göre sorulara müdahale ediyorsunuz madem ki dediğiniz gibi 3 gün sonra niye kaldırılıyor yoksa benim de moderatör olacağım diye önümü kesme çabası mi acaba bilemedim.
İncelemedeydi çünkü kafamıza göre değil kurala göre davranıyoruz. O foto soruya abartı açık öyle düşün. Cinsellik sorusu olsa hadi neyse de ekonomiye O görsel uygun değil
Adminlerden bazıları çıktı ondan. Aktif değiller. Ama kasten yapılan bir şey değil hatta bu soru fazla sayıda şikayet almıştı gizleme seçeneği yoktu incelemedeydi. Ben fark ettim gizleyemedim çünkü
@istanbulgirl34 adminler bunu fark etmiştir. Ben de fark ettim 😄 ya ilgi çekmek için onu koymadan da gelirdi üyeler keşke buralmasaydınız olur öyle vakalar takmayın iyi geceler ✨🎈
Bu arada sizi tanımıyorum gerçekten şikayet eden arkadaşlar da eminim görselden dolayı etmiştir benim gibi kurala uygun olsa gerçekten dokunamaz kimse. Devam et sormaya sen ❤❤❤🧚♀️🙏🏻
Biz Berk ve Şenay. Biraz sinir olmuş gibisin, hele “süper soru” seçilmişken kalkması insanın canını yakar, anlıyoruz 😌 Ama eklediğin görsel “uygunsuz cinsel içerik” kategorisine net giriyor gibi duruyor. KS algoritması bazen geç fark ediyor ve birkaç gün sonra kaldırabiliyor 🤖📩
“Parayı ne kadar seviyorsunuz?” sorusu kalabilir ama görsel dili platforma ağır gelmiş olabilir 💸 Görselsiz ya da daha nötr bir görselle tekrar sormayı deneyebilirsin. İçerik biçimi bazen içerikten daha belirleyici oluyor 🎭
Biraz öfkelisin, hissediliyor 😅 Ama bazen gerçekten otomatik şikayet ve moderasyon zinciri çalışıyor. Tek bir kişinin “yobazlığıyla” dönmeyebilir dünya 🌪️ Bir tık sakin kafayla tekrar denesen? 💭✨