- Diğer konusunda 338 cevap paylaştı.
3 ayGeliyor sorummm🥰 Sosyal medya kullanmıyorum. Tek sosyal medyam KS eğer sosyal medya denilecek olursa ☺️ İnsanların sorularına gerçekten dürüst cevaplar vermeyi seviyorum. Ciddi sorulara dalga geçmeden ciddi cevaplar. Mesela siz burada fotoğrafınızı paylaşabiliyorsunuz ne güzel sizi görüyoruz 🥰 Anonim olmaktansa gerçek kişilikleri ile burada olanlar daha hoşuma gidiyor. Bende buyum demek istiyorum ama çekiniyorum ya tanıdık biri çıkarsa diye 😅 Peki siz hiç çekinmiyor musunuz ya da tanıdık biri ile karşılaştınız mı?
14 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 yok hayır çekinmiyorum ama bu kişisel bir tercih , eğer bu durum sizi kaygılı ve rahatsız edecek ise hiç paylaşmayın gönlünüzce takılın derim
- 3 ay
Zaten öyle takılıyorum ya şimdilik daha rahat bir kere koyayım dedim pişman oldum 😅 erkekler daha seviyeli olsa site güzelleşecek🥰
- 3 ay
Nasıl isterseniz tercih sizin ,🙋🌺❤️
- 3 ay
❤️❤️🤷🏻♀️
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 646 cevap paylaştı.
3 ayYeniden evlilik düşünmedin mi?
15 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 gerek çevremden gerekse arkadaş ortamında bu tarz teklifler geliyor ama, çok zorlu ve muttsuz bir evlilik sürecim oldu ve bu beni çok yıprattı 😌, gönlüm o. kadar yoruldu ki , yeni bir ilişkiye yeni bir insan tanımaya , uğraşmaya ne gücüm var nede cesaretim 🥺 oyuzden yalnızlığı tercih ettim çocuklarımla ufak bir dünya kurdum kendime çok şükür mutluyum 🙏 şu an evliliği düşünmüyorum ama ilerde hayat ne gösterir bilinmez nasip diyelim
- 3 ay
Hayırlısı olsun, ama kendinide düşün. Bazen anne olduğumuzu düşğnereken çok kendimiz ehaksızlık yaparız. Bunun dozunu ayarlamak önemli
- 3 ay
Haklısınız illaki öyle ama dediğim gibi nasip diyelim 🙏
- 3 ay
Teşekkür ederim🌺
- 3 ay
Rica ederim 🙋
Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bir kızın bir oğlun var onları büyütüp onlara üvey baba deneyimi yaşatmamak için evlenmesini biliyoruz doğrusunuda yapıyorsun işte bu özelliğin her tür takdirin üzerindedir. Çocuklar babalarıyla görüşüyormu onu bahane ederek üzüldükleri oluyormu, zaman zaman kendini yalnız hissediyonmu burada cana yakın saygılı herkesle uyumlu görünüyorsun gerçek hayattaki aynımısın gayet içten cevapların için teşekürler iyi ki seni tanıdık dost olduk seni her halinle seviyoruz hersey gönlünce olsun
13 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 babaları ile istedikleri zaman görüşe biliyorlar öyle bir sıkıntımiz olmuyor, ilk başlarda üzülüyorlardi birde daha küçüklerdi ama bu duruma alıştılar , gerçek hayatta da aynı kişiliğe sahibim samimi ve doğal bir insanım karşımdaki insana da saygı duyarım her zaman , illaki duygusal yalnızlık hissettiğim anlar oluyor çünkü herkes sevmek ve sevilmek ister insanız sonuçta, ama yalnızlık da benim tercihim çünkü kimseye güven olmuyor maalesef , ilerde hayat ne gösterir bilinmez nasip diyelim 🙏🤗🌸
- 3 ay
Rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🌺
- Diğer konusunda 660 cevap paylaştı.
3 ayÇok neşeli, cıvıl cıvıl, nikin gibi rengarenk birisin ama biz biliriz ki çok gülen insanlar yalnız yerde çok ağlarlar. Her dinlediğinde seni alıp uzaklara götüren, yüreğini titreten, seni ağlatan bir şarkı var mı?
14 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 evet öyle derler ve bu çok doğrudur, çok gülen insanların içinde fırtınalar kopar sadece bunu yansıtmak istemez içindeki acıyı gülerek maskelemeyi iyi bilirler , tabiki var en sevdiğim şarkı da budur
Ferdi Tayfur " bana sor "
youtube.com/shorts/y7QnYLWGwe0?si=byY27PvpEm9daweh - 3 ay
Teşekkür ederim :)
- 3 ay
Rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🥰
- 3 ay
:) <3
Yapay Zeka Cevapladı
Tamam o zaman başlıyorum hey! 😂💃 En son “iyi ki yapmışım” dediğin şey neydi canım? Bir de 35 yaş sana ne öğretti, 20’lere dönsen kendine ne tavsiye verirdin? Ben not alıyorum ha, hayat dersi severim. 📚✨ Bir de kahveni nasıl içiyorsun, sütlü mü sert mi? ☕️ Cevapları dök gelsin, akşam sohbeti yapıyoruz! 🎭🎶
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Diğer konusunda 90,3b cevap paylaştı.
u 3 ayEn sevdiğin şey nedir bu hayatta? ve en mutlu olduğun gün hangisi? birde buluşsaydık kahve içer miydik :D 🌺🙏
13 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 en sevdiğim ve en hassas noktam çocuklarım , en mutlu olduğum gün doğum yapıp kızımı kucağıma aldığım gündür o günü hiç unutamam, tabiki seve seve içmek isterdim barışım 🙏❤️🥰
- 3 ay
Teşekkür ederim ablam mutluluğunuz daim olsun. senin gibi anneleri olduğu için çok şanslılar <3 <3
- 3 ay
Amin canım inşallah teşekkür ederim 🙏❤️🥰
- Diğer konusunda 29,4b cevap paylaştı.
3 ayTürkiye'de değiştirebilecegin bir şey olsa bu ne olsun isterdin guzum 🙃
13 Yorumla- 3 ay
Öncelikle eğitim şartları derdim
- 3 ay
En değiştirilmesi gereken konu
- 3 ay
Kesinlikle öyle
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
3 aySeni çok tanışmamış olsam da abla eğlenceli birisin doğalsin soruların güzel nadir olsa görüyorum yazıyorum..
Sorum şu olsun..
Geçmiş te yaptigin hatalar elbette bir gün geçecek mi. ailen güvenini kazanmış olur muyuz..
Birisine hata yaptık irtibat kuramasan yanlış anladı.. nasıl çözüm yapardın..
Umursamaz mi olurdun..
Savaşır misin..
117 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 insan hataları ile ya yüzsüzlesir , ya da yüzleşir ve mücadele eder , hayat devam ediyor çünkü, hepimiz hatalar yapabiliriz yanlış yerlerde bulunabiliriz ama bunu telafi etmek hatayı düzeltmek de bizim elimizde , oyuzden pes etmem mücadele ederim
- 3 ay
Duygusal olarak cöksek de bazı şeyler zoruma gitsede hayat devam ediyor çok gülmesemde vs ailem için yaşıyorum
- 3 ay
Hepsi geçer merak etmeyin , bazen böyle çöküşler olur insanız sonuçta ama kendini bu kadar da yıpratma derim hayattan kopma , hiç bir dert kalıcı değildir bunu unutmayin , sadece biraz zamana ihtiyaciniz var okadar her şey gönlünüzce olsun inşallah 🙏🥰
- 3 ay
Amin amin sitede bir dedikodu bulastim rezil ediliyorum durmadan tehdit ediliyorum buna ne yapabilirim polise gidemiyorum özgür değilim bıktım
- 3 ay
Ben senin yerinde olsam hesabı kapatır yep yeni tertemiz bir hesap açardim ve kimseye de kendimi belli etmezdim , çünkü bu tarz şeyler insanın psikolojisini bozar , ruh sağlığına çok zarar verir
- 3 ay
Tamam anlıyorum sırf bu kelime bu kadar benim mahremlerimi YouTube kadar insafsız iğrenç neden olur sırf o onun demesini neden yapayım
- 3 ay
Biliyorum bozuyor ruh sağlığım iyi değil yeni geliyor bugün gene patlaklik gordum
- 3 ay
Karar senin canim ben fikrimi söyledim sadece bunun kararını en iyi kendin verirsin
- 3 ay
Tesekkur ederim
- 3 ay
Rica ederim 🙋 peki o video ya da resimleri kaldırtma imkanı yokmu
- 3 ay
Biri kaldırmak başardim öbürünü yapamadım bilgi isteniyo
- 3 ay
Umarım hallerdersin çok geçmiş olsun 🙏❤️
- 3 ay
Sağol savaşacağız 🧚
- 3 ay
Kesinlikle öyle 👍💞 kimseye boyun eğme dik dur
- 3 ay
Aynen öyle abla seni takip ettim sorularına sık gelirim
- 3 ay
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️
- 3 ay
Rica ederim ablam gersey gönlünce olsun 🧚
Gizli Üye(45 üstü)3 aySorum neden bu kadar güzelsin?
Sen içini ferah tut o yapay zekayla kendine kıyafet giydirip pp yapsın. Hiç canını sıkma. Sorusunu da şikayet ettim.
37 Yorumla- 3 ay
Gerçekten teşekkür ederim 🙏❤️ bizde o mevzuyu konuşuyorduk @Gof34 ve @Barış_LonelyForever ile seni tanımıyorum ama ben haklı olduğum zaman bu beni üzüyor ister istemez, oysaki burada herkese kadın erkek demeden desteğim olmuştur , herkesin ablası , herkesin dostu oldum kimseyede zararım olmamasına rağmen bu tarz bir itam beni üzdü , tekrar teşekkür ederim 🙏❤️
Cevap sahibi3 ayO şahıs herkese saldırıyor. Sanırım eşiyle sorunları var ve hırsını burada çıkarıyor :D :D
Ayrıca senin tırnağın olamaz.- 3 ay
Yaa gülüm o benim küçüğün ben yinede ona saygısızlik yapmam bana da yakışmaz , ben onun nelerini gördüm de yine rencide etmedim şuana kadar, ama yaptığı da hoş değil , aramızda dirduk yere iğrenç bir diyolog geçti anlamadım da o geldi soruma zaten ben ona hiç gitmiyordum , düşman da değildim , muhatap da olmuyordum , keza hiç kimseyi de yargılamam bakın bu sorumda bir bayan burada nudeleri yayılmış şantaj tehdit ediliyormus samimiyetim bile olmamasına rağmen ben ona elimden geldiğince yardımcı olmaya destek olmaya çalıştım ben onunla bunu yargılamam eleştirimem , aşağılaamam hepimiz insanız hepimiz hata yaiabiliriz , o abla gibi görmüş yorumda geldi içini döktü, ben herkrse böyleyim anaç ruhlu bir insanım zaten hiç kimsenin üzülmesin de istemem çünkü bende bir anneyim kız evladı büyütüyorum, ama bu soru açan şahis beni gerçekten hayel kırıklığına uğrattı, ablacığım ablacigim diye gece gündüz yazıyordu , benim arkamda iş çeviriyor dedikoduimu yapiyir birde yüzüme gülüyor ben yine de onu affettim gençliğine verdim , bir tane saygısız bir itamda bulunmadim ama sağolsun o yorumda bana neler neler defi bazı yorumları kalkmış zaten , canı sağolsun ne diyeyim , Allah herkesin kalbime göre versin inşallah 🙏 ben hep burdayım hep açık profil kullanıyorum , ama hiç yakışmadı bu hareketler ona büyüklük bizde kalsın yapacak bir şey yok ,
- 3 ay
Kusura bakma seninde başıni agrittim tekrar teşekkür ederim 🙏❤️🥰 keşke kim olduğunu da bilmek isterdim
Cevap sahibi3 aySen ne için üzülüyorsun ki? O kız hep böyleydi. Özellikle kıskandığı kadınlarla ters düşmüş. Her gün biri hakkında soru açıyor. Hatta moderatörlüğü de alındı, ben iade ettim diye yalan söylüyor. Yakında fenomenliği de gider. Yine ben iade ettim der. Buraya yazıyorum. Onun ağır psikolojik sorunları var. Engelle geç. Biz seni biliyoruz. Herkese karşı iyi, saf birisin.
- 3 ay
Haklısıniz teşekkür ederim 🙏❤️
Cevap sahibi3 ayRica ederim. Bu kız bu kafayla giderse tek dostu yapay zeka olur. Zaten hayrına yapay zeka bunu giydiriyor da ahahah
Diğer konusunda 924 cevap paylaştı. 1 hangi Takımlısın
2 saçların orjinal rengimi
3 neden renkgarenkyollar
4 benimle yemek yermiydin ula
5 seni en çok bu hayatta üzen şey neydi ula123 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸
1_ Fenerbahçeliyim
2_ saçlarım siyah boya
3_cünkü neşeli eğlenceli rengarenk bir kişiliğe sahibim oyuzden bu nicki sectim beni yansıttıgini düşünüyorum
4_ yerdim tabiki neden yemiyeyim
5_ evlilik sürecim ve kaynanam en çok o üzmüştür ,
6 _ birde az önce hakkımda bir bayanın soru açıp beni kadın düşmanı demesi üzdü , birde o genç bayan arkadaşım çok emek verdiğim ablalık yaptığım bir kızdı , arkamdan dedikodu yaptığı ve iç çevirdiği için mesafe koymuştum , hatta gelip özelden mesaj yazıp , abla ben sana haksızlık ettim senin arkandan konuştum cahillik ettim sana yanlış yaptım ablam beni affet dediği zaman , affedip , hiç üstünde durmadigim halde , kötü bir söz dahi kullanmadıgim , sorgulamadigim halde , bana gelmiş kadın düşmanı diyor , oda yetmiyor birde saygısızca konuşup , ben sen gibi erkeklerle seksting yapmıyorum dedikodu yapmıyorum diyor , oysaki onun erkeklerle olan cinsel konuşmaları eline kadar gelmişti ben yinede onu rencide etmedim şuana kadar erkekleri tahrik edip domray sitede vay bu sapik vay bana böyle dedi diye sorular açan , annesi kanseri döşeğinde ölümle pençeledsirken burada İlker diye bir çocukla cinsel muhabbetleri elime kadar gelmişti çocuğu önce tahrik ediyor sonra bu sapik foye çocuğu siteye rezil etmişti , çocuk bana o gün abla o beni tahrik etti numaramı istedi diye feryat ediyordu oysaki bunlara rağmen bu kadın bana kadın dismani diyor, bana evli erkeklerle seksting yapiyorsun diyor , birde sen dedikodu yap işte boş insansın diyor ,,15 kişilik WhatsApp gurubu kurmuşlardi milletin orada dedikodusunu yapıyordu bunlar milleti zorbalıyorlarfi benim hakkimda dada konusmuskardi işte ozaman , araları bozulunca birbirlerimi ifsa etmişlerdi , ve bu kadın beni neyle suçlanıyor , hem suçlu hem güçlü Allah'a havale ettim ne diyim rabbim kalbine göre versin inşallah 🙏 ama gerçekte tehlikeli bir kadın - 3 ay
Hatta soru acmustim onunla ilgili ama kaldırdılar
- 3 ay
Ona canım sıkıldı 🥺 bir insan bu kadar kahbê bu kadar hain bu kadar ikiyüzlü sahtekar olabilir mi yazık valla
- 3 ay
@Gof34 şimdi @Barış_LonelyForever la onu konuşuyordum zaten , sorum kaldırıldı birde onun açtığı soru duruyor yok ismini vermem böyle şeylere imsanlari karıştırmayı sevmem biliyorsun
- 3 ay
Ama üzüldüm gerçekten ben ona o kadar ablalık yaptım ki , ablacığım ablacigim diye dibimde dolanan bir kuzfiy , onu saatlerce dinlerdim yardım isterdi hemen destek olurdum , o napti bana nankörlük ile karşılık verdi , ama üstüne birde bugün kız diye hitap ediyor bana terbiyesiz ergen işte allahindan bulsun
- 3 ay
Ben burada erkeklerrle seksting yapacak bir kadın miyim ben basit kadinmisim öyle diyor, onu kıskanıyormusum birde
- 3 ay
Allah'ım hidayet versin bir şey demiyorum
- 3 ay
@r_engarenkyollar Açtığı soruyu bana göster kural dışı ise kaldırayım direk
- 3 ay
Onun sorusunda kural dışı bir şey yok ama orada tartışmamız var yorumlarda
- 3 ay
Engelli zaten onun cevapları çıkmıyor bende ama soruda resim ya da isim olmadığı için alınmaz maalesef ablam
- 3 ay
- 3 ay
Millet boşuna bunu engelleyip durmuyormus demekki , herkes elini ayağını çekmisti zaten
- 3 ay
Ortalığı bulandırma sen
3 aySitede gördüğüm kadarıyla kişilere anaç tavırlarla yaklaşıyorsunuz ve çok samimisiniz. Normal hayatta da böyle mi? Naçizane tavsiyem mesafenizi koruyun. 🐣
13 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 evet genel olarak böyleyim anaç , sevgi dolu ve korumacı bir kişiliğe sahibim , samimiyeti seviyorum ve bunu da zaten insanlara yansıtıyorum
- 3 ay
🌸🍀🌪️ Şans sizinle olsun
- 3 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
3 ayKendi ikizinle karşılaşsaydın. Tepkin ne olurdu? Ne düşünürdün? İnsanları hakikat sen olduğunu nasıl ikna ederdin?
13 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 valla istemezdim böyle bir şey çünkü benden bir tane daha olursa çekilmezdi 🤣😂
- 3 ay
Evet çok zor bir durum 😃 baş etmek daha da zor.
- 3 ay
Evet 👍😂
Diğer konusunda 340 cevap paylaştı. Tabikide var abla. Bu kadar güzel olmayı nasıl başarıyorsun? Allah senin ve çocuklarının geleceğini nurcemalin gibi güzel kılsın inşallah
11 Yorumla- 3 ay
Soru için çok teşekkür ederim 🙏🌸 sen güzel baktığın için öyledir o teşekkür ederim 🙏❤️ amin canım cümlemizin inşallah 🙏
- Diğer konusunda 641 cevap paylaştı.
3 ayKS özellikle cinsel konularda çok dengesiz , kötü , abaza yorumlar , talepler gelince ne hissidiyorsunuz ?
13 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 ben 2.5 yıl cinsel kategoride fenomenlik yaptım bu süreçte gelen rahatsız edici yorumlar oluyordu illaki ama ben hiç cevap vermiyordum zaten modörötörler o yorumu kaldıriyorlardi , dm kapalı olduğu için bu tarz mesajlar da almıyorum zaten , burada 4 yıldır fenomenlik yaptığım için biz bu durumlara alışkıniz, rahatsız olmuyorum duruşumu , çizgimi de bozmam , onlar yazarlar ben kendi haline bırakırım hiç bir erkeğide genelleme yaparak bütün erkekler burada abaza sapık diye asla itam etmem çünkü çevresi geniş bir kitlem var ve çok değerli erkek üye arkadaşlarimiz da var üç beş it içi erkekleri de bir kalıba sokmayacak kadar cesaret ve olgun bir kişiliğe sahibim
- 3 ay
Güzel cevaplarınız için teşekkür ederim. Sitede çok kaliteli değerli insanlar var maalesef araya kaynayan kötü niyetli tipler zaanla azalır inş.
- 3 ay
Rica ederim ne demek 🙋asıl ben teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık 🙏🌺
3 ayBir şeyi çok merak ediyorum abla lütfen alınma fotoğraflarini neyle cekiyorsun her defasında beni benden aliyor 🥹🤣🫶🏻😊🌺🌹🌷
14 Yorumla- 3 ay
Haha 😂 telefonum redmi 8 gülüm görüntu kalitesi düşük oyuzden
- 3 ay
Bazen diyorlar tost Makinesi ile mi çekiyorsun diye 😂
- 3 ay
☺️☺️
- 3 ay
🌺🌸❤️
- Diğer konusunda 758 cevap paylaştı.
u 3 ayKS'den biriyle evlenir miydin sdfff beğendiğin bir üye var mı varsa bana gizliden söyleyebilirsin burdan söylemek istemezsen merak ettim 😀
14 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 yok hayır sanalda kimseye güvenip te ilişkiye başlanmaz , yok hayır beğendiğim bir insan yok kimseyle duygusal bir bağ kurmuyorum zaten , burayı eğlenmek ve vakit geçirmek için kullanıyorum. amaci dışında kullanmadim hiç bir zaman sorumu sorar iki güler çıkarım
- 3 ay
Teşekkürler cevap için 🎈🌺
- 3 ay
Rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️
- 3 ay
Lafı olmaz, her zaman ❤✨🙏🏻🌺
3 aySeni görünce markette satılan Barbie bebekleri aklıma geliyor bu kadar güzel olmayı nasıl başarabiliyorsun
13 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 ne güzel işte , bu bence benim güzelliğimle değil senin güzel bakmanla alakalı bir durum, güzel bakmışsin güzel görmüşsün teşekkür ederim 🙏🌸❤️
- 3 ay
Rica ederim ne demek bazı zamanlar kötü oluyorum ama kalbim temiz
- 3 ay
🤗🤗
Diğer konusunda 641 cevap paylaştı. Çocuklarınız, baba diye iç geçirdiği oldumu? Bu durum olduysa ne yaptınız
11 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 boşandıgim ilk bir yul hem ben hem çocuklar çok bocaladı , biraz bu sürece alışmak hepimiz için zor oldu ailemin bu komuda desteği çok oldu , birde kavga dövüş ayrılmadigimiz için sonrasında bu duruma alıştılar, babaları ile istedikleri zaman görüşebiliyorlar , arayabiliyorlar , yazın tatile gidiyorlar oyuzden öyle bir sıkıntı olmuyor çok şükür 🙏
- Diğer konusunda 464 cevap paylaştı.
u 3 ayBu hayatta en sevdiğiniz en değer verdiğiniz kişi kim? 🤭
11 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 kesinlikle çocuklarim ve annem 🙏❤️ onlar olmazsa ben bir hiçim
- Diğer konusunda 14b cevap paylaştı.
3 ayBu kadar bebeksi ve feminen olmayı nasıl başardın ya 🌸🌹
13 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏 🌸 Herşeye rağmen gülüyorum belki oyuzden olabilir
- 3 ay
Belli ya pozitif enerji
- 3 ay
Teşekkür ederim 🙏❤️
Sempatik, güzel oluşunuzu ailenizden kimden aldınız?
🌺💖11 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 çok tatlusin sen güzel baktığın için öyledir o , çok teşekkür ederim 🙏 ❤️ aslında öylede diyebiliriz çünkü ailecek sıcak kanlı, konuşkan , Güler yüzlü ve samimi insanlarız , karşımızda ki insanlara değer veririz bundan kaynaklı olabilir
- Diğer konusunda 483 cevap paylaştı.
3 ayFikrini değiştirdiğin oluyor mu, yoksa razı mı geliyorsun? 😉
14 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 şimdi buna evet ya da hayır demek yanlış olur bu konuya göre değişiyor ama fevri kararlar veren birisi değilimdir, birşeye karar vermeden önce enine boyuna düşünürüm , büyüklerime danısırım verdiğim kararda da istikrarlı olurum ilk verigim karar herzaman doğru olur zaten
- 3 ay
Tamamdır sen işini biliyorsun brawo 😉👍🏼👏🏼👏🏼
- 3 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
- 3 ay
Ne demek rica ederim 🥰🙏🏼🌹
- Diğer konusunda 685 cevap paylaştı.
3 aysohbet etmiştik. ben az çok biliyorum seni :) her şey gönlünce olsun güzel insan...
13 Yorumla- 3 ay
Teşekkür ederim gülüm sağolasın cümlemizin inşallah 🙏🥰❤️
- 3 ay
rica ederim :)
- 3 ay
🙏🥰💖
3 ayHic yanlışlıkla orucu bozduğun oldu mu hdhdjd aklıma ilk gelen soru xhhxjd
13 Yorumla- 3 ay
Haha olmaz mı 😂 geçen yıl iki kere başıma geldi bu durum bir keresinde sabah kalkar kalkmaz sigara yakmıştım , bir keresinde de yemek yaparken tuzuna bakayım diye yemiştim illaki insanın başına geliyor böyle şeyler
- 3 ay
Dimi jdjdjdj oruç kafası bide jdhdj
- 3 ay
Aynen öyle 👍
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Güzel ablam iyi ki seni tanımısım hep pozitifsin. Sinirlendiğin zaman belli eder misin karşındakine?
14 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 öncelikle çok teşekkür ederim bu güzel düşüncen için çok sabırlı ve anlayışlı bir insanım ama yeri gelince herkes gibi sinirimi belli ettiğim sesimi yükselttigim anlar illaki oluyor
- 3 ay
Bal köpüğüm benim 🥰❤️
- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
3 ayBu kadar güzel yemekler yapmayı nasıl öğrendin mavişim. ⚘
16 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏❤️ çocukluğumdan beri annem bizi mutfağa hep sokardi zaten , yarın bir gün el kapısına gideceksiniz ev işi yemek öğrenin derdi erken yaşlarda mutfakla haşır neşir olmuştum zaten , zaman icersinde de kendimi geliştirdim ve mutfağı birşeyler üretmeyi seviyorum çünkü evcimen bir kişiliğe sahibim
- 3 ay
Süper 👍 her kızın bu şekilde öğrenmesi gerekiyor zaten.. 👍 annelere görev çok düşüyor bu konuda..
- 3 ay
Kesinlikle öyle 👍🌸 ağaç yaşken eğilir lafı da bunun kanıtı bence
- 3 ay
Evet evet , çok haklısın. 👍⚘
- 3 ay
👍🌸❤️
- 3 ay
👍💕⚘
3 ayÇok tatlısın, güzelsin, şekerci mi baban senin?
12 Yorumla- 3 ay
Sayılır 😂 babam kuruyemişciydi çünkü
- 3 ay
🤣😂
Kendi hayatının filmi çekilse seni hangi oyuncu oynamalı?😄
13 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 Mahmut Tuncer dermişim 🤣 şaka bir yana Yasemin sakatlığı oğlu nu çok beğeniyorum o oynasın isterdim 😂
- 3 ay
Aaaa evet güzel olurdu 🌸😄 Teşekkürler cevap için 🙏🏻🍊
- 3 ay
Rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim 🙏❤️
3 ayAaaa abla şu siyah benlerimiz tam aynı yerlerde 😯
15 Yorumla- 3 ay
Bu arada sorumu sormayı unutmuşum. Sorum: Yükselen burcun ne 😂
- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏 🌸 Yengeç burcuyum ama yükselenimi bilmiyorum
- 3 ay
Teşekkür ederim ablam 🙏❤️
- 3 ay
Rica ederim gülüm ne demek 🙋🥰
- 3 ay
🥰❤️🙏
hayır yok abla ama sormak istediğin varsa bana beklerim
11 Yorumla- 3 ay
Bence vardır ya 😂
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Senin için on kaplan hücünde diyorlar doğru mu? Çünkü yalnızlığın getirdiği yüke dayanmak, iki bıdık için, arzularından vaz geçmek, sürekli bir mücadele içerisinde olmak, her kadına (maalesef ki ülkemizde çok oluyor) her yerden gelen "yalnız kadın, bir şansımıda ben de deneyeyim asıl oğlum" saldırıları, ya da sürekliliğinin bıkkınlığı sana bu güçlülüğü zorunlu kılıyordur, neler yapıyorsun bunun için?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayCinsellikte bdsm hakkında ne düşünüyorsun?
Özellikle erkeğin çok otoriter ve baskın olduğu
Bir cinsellikte15 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 bdsm kültürü ne sıcak bakmıyorum herşeyin doğasına uygun yaşanması taraftarıyım 🙋
Cevap sahibi3 ayCevap için bende rica ederim
Peki neden sana doğasına uygun gelmiyor
Cinselliğin doğasında
Sertlik ve itaat etmek ile hakimiyet yok mu sence
- 3 ay
Sağlıklı bulmuyorum diyelim
Cevap sahibi3 ayAnladım teşekkürler 🤲
Pekala sertlikte sağlıklı değil
Sizin için
- 3 ay
Rica ederim ne demek 🙋 iyi geceler
- Diğer konusunda 9b cevap paylaştı.
3 ayYurt dışında en çok görmek istediğin bir ülke var mı? Var ise, hangi ülke acaba?
14 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 ülke olarak İtalya ve İspanyayi görmek isterdim en çok oraları merak ediyorum
- 3 ay
Ben de vermiş olduğun yanıtın için sana çok teşekkür ederim. 🤗 Günün birinde İspanya ve İtalya'yı da görmek istiyorum. Ancak görmek istediğim öncesinde son bir Nordik ülke daha var. ✨
- 3 ay
Umarım sende bir gün hayellerini yaşarken bulursun kendini 🙏🌺
- 3 ay
Amin, inşallah. 🌸
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Günaydın cano iyi haftalar diliyorum. Nasıl sürekli böyle hayat dolu cıvıl cıvıl olabiliyorsun?
13 Yorumla- 3 ay
Günaydın canım 🌺 soru için teşekkür ederim 🙏 çocuklugimdan beri el böyleydim aslında hep neşeli , eğlenceli muzip bir kişiliğim vardı ama hep bastırılmış bir kız çocuğuydum cunku muhafazakar bir ailede büyüdüm , 30 yaşımdan sonra hayatın ve kendimin değerini daha çok fark ettim diyebilirim en azından şimdi duygularımı özgürce ifade edebiliyorum çünkü güldüğümüz kadar varız bu hayatta gerisi hikaye
- 3 ay
Amin canım inşallah teşekkür ederim 🙏🌸
Gizli Üye(36-45)3 ayMerhaba kendine iyi bakıyormusun sağlıklı besleniyor musun
15 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 aslında sigara ve çay dışında sağlıklı besleniyorrum bunada dikkat ederim çok şükür zaten sağlıklı bir bireyim🙏 , birde sigarayı bıraksam tam olucak aslında
Cevap sahibi3 ayben teşekkür ederim Sağıklı olmanıza sevindim sigarayı birden bırakman zor azaltarak bırakabilirsin
- 3 ay
Umarım inşallah 🙏 rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık 🙏🌺
Cevap sahibi3 ayiyi günler kendine iyi bak 😊
- 3 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
Gizli Üye(30-35)3 ayFotoda ne kadar saf masum. Cinsellik nedir bilmez bi hissiyat var sjdjd
14 Yorumla- 3 ay
Haha 😂
Cevap sahibi3 ayMasum güzelliğinde şeytan yatıyomuş dimi 😄😄
- 3 ay
🙋
Cevap sahibi3 ayBuradayım mı diyosun şeytan benim mi diyosun ne diyosun ne diyosun 😄 bide yazsa neler anlatcak
Gizli Üye(25-29)3 ayBoşanmış birisin sanırm ayrıldıktan sonra hiç biriyle beraber oldunmu
ya da en son ne zaman biriyle oldun
13 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 boşandıktan sonra 2.5 yıllık bir ilişkim oldu evlilik noktasına kadar da gitti ama kısmet diyelim olmadı, ondan sonra da 3 yıldır kimseyle fiziksel ya da duygusal bir yakınlığım olmadı yalnızlığıa hapsettim kendimi
Cevap sahibi3 ayteşekkür ederim cvbın için
- 3 ay
Rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🌺
Gözünün altındaki beni aldırmayı düşünüyor musun 😇
01 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 o beni t okadar basit bir operasyon ki ama hiç düşünmedim çünkü hoşuma gidiyor ve beni rahatsız etmiyor
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
3 ayGün içinde neler yapmaktan hoşlanırsın? 🥰
13 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 işlerim arta kalan zamanda KS ye takılmak , akşam bir konuyu araştırmak okumak , ya da ev düzeni ile ilgilenmek çok hoşuma gider
- 3 ay
Güzel 👌🏻
- 3 ay
🙋🌸
Gizli Üye(36-45)3 ayHayatında kimse var mı? Hayatında kimse yoksa nasıl geçiştiryorsun isteklerini malum?
13 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 uzun süredir hayatımda hiç kimse yok , cinsel ihtiyacimi kendim karşılıyorum
Cevap sahibi3 ayCevap için ben teşekkür ederim 🙏 Kendin karşılıyorsun peki?
Cevap sahibi3 ayburada cevap veremiyorsan gizliden yazabilirsin bana
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gelecekle ilgili planların var mı?
12 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 gelecek için şu an rn büyük planım emekli olmak ve çocuklarimin eğitimi ile ilgilienmek
- Diğer konusunda 326 cevap paylaştı.
3 ayyürümek mi koşmak mı
13 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 koşmak için yaşım geçkin en güzeli yürümek 😂
- 3 ay
rica ederim yok bence iyisin daha 5 yılın var
- 3 ay
Peki 👍😂 teşekkür ederim 🙏🌸
3 ay2 hafta önce falan kastamonuya geldin mi sen?
115 Yorumla- 3 ay
Yok hayır gitmedim sadece yazin geliyorum
- 3 ay
Eski sanayi sitesinde birini gördüm de aynı sen 😅 dedim acaba sen misin
- 3 ay
Haha 😂 yok hayır ben değilim ben İstanbul dayım , benzetmis olabilirsin , insan insana benzer derler
- 3 ay
Öyle olsun bakalım 😅
- 3 ay
Peki 👍
- 3 ay
İstanbul mu güzel Kastamonu mı 😅
- 3 ay
Tatil için Kastamonu güzel ama yaşamak için bana uygun değil 🤣
- 3 ay
Benim ailem orada olduğu için mecbur her yaz gidiyorum
- 3 ay
Kastamonu da iş imkanı kısıtlı ve hayat daha pahalı orada
- 3 ay
İş ve pahalılık konuş hak veriyorum. Tatil için de güzel yer değil bence. İstanbul’a da gittim ama orada da hep bi telaş var insanlar robot gibi orada
- 3 ay
burada kargaşa trafik kalabalık çok , insan bir yere gezmeye gitmeye korkuyor🤣 bütün vaktin trafikte geçiyor çünkü
- 3 ay
O yüzden çok sıkıntı. Ama çok güzel yer İstanbul. Ayasofyayı çok beğendim. Bi de Ortaköy var orası hoşuma gitti. 2 gün durdum fazla gezemedim
- 3 ay
Çok güzel ama kalabalık bir şehir işte , tekrar bekleriz 🙋
- 3 ay
Evet öyle gerçekten. İnşallah diyelim
- 3 ay
🙏🌸🤗☘️
Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Güzelliğinizi neye borçlusunuz
13 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏 🌸 Doğal oluşuna ve güler yüzlü olmama 🙏🌸
- 3 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
Diğer konusunda 358 cevap paylaştı. Kaç çocuğun var ve ya çocuğun var mı?
14 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 bir kız bir oğlum var 🙏🌸
- 3 ay
Amin canım inşallah teşekkür ederim 🙏🌸
- Diğer konusunda 560 cevap paylaştı.
3 ayBir sorum yok çok tatlı bir ablasın 🌸🌸
12 Yorumla- 3 ay
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️🥰
- 3 ay
Rica ederiiimmm ❤️❤️
- Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı.
3 ayşu an aklıma takılan bir soru yok
11 Yorumla- 3 ay
Peki 👍🤗
Diğer konusunda 882 cevap paylaştı. Bu dünyayı örnek verecek olsaydın ne dilerdin? ☺✨
13 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 tek dileğim adaletli bir dünya olsun ve herkes eşit şartlarda hayatını itam ettirsin çok isterdim
- 3 ay
Keşke baharım 🙏💞 kötülükler olmazdı en azından
Abla yapay zeka gibi cevap vermişsin😅
11 Yorumla- 3 ay
Haha 😂
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kaç numara ayakkabı giyorsun..
13 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 36 numara ayakkabı giyiyorum
- 3 ay
🙏🌸
3 ayBeraber Bir çay veya kahve içme ister misin?
14 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 yok hayır istemezdim
- 3 ay
Keşke isteseydin çok isterdim o gözlere bakarak sohbet etmeyi
- 3 ay
Çok naziksiniz teşekkür ederim 🙏🌸
- 3 ay
Rica ederim teklifim daim her zaman hazırım ne zaman istersen
3 aySitedeki yaşın doğru mu?
13 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 evet yaşım doğru 35 yaşındayim
- 3 ay
Rica ederimmm
- 3 ay
🙋🥰❤️
- Diğer konusunda 721 cevap paylaştı.
3 ayMemleketin neresi abla :)
13 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 batı Karadenizliyim ben memleketim Kastamonu ama İstanbul da yaşıyorum
- 3 ay
Anladımm çok güzel 🥰 Bende cevap için teşekkür ediyorum 🙏🏻
- 3 ay
Rica ederim ne demek 🙋🥰
Diğer konusunda 6,2b cevap paylaştı. Gülen yüzün solmasın.. 🤗🌸
12 Yorumla- 3 ay
Amin inşallah teşekkür ederim 🙏🌸
3 ayBir insanı tanımadan neden adam yerine koyarız 😂
11 Yorumla- 3 ay
İnsan her aynaya baktığında kendini görür derler, insanlara baktığında da öyledir çünkü herkesi kendisi gibi sanır ve tanıdıkça hatasıni görür
Diğer konusunda 440 cevap paylaştı. Nasılsın iyi misin 😊
16 Yorumla- 3 ay
Çok şükür iyiyim teşekkür ederim 🙏🌸 sen nasılsın napiyorsun
- 3 ay
Allah kolaylık versin inşallah 🙏 hiç merak ettiğin bir soru yokmuydu
- 3 ay
Peki 👍🤗
Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. her zaman nasıl enerjik, neşeli olabiliyorsun? bunun sırrı nedir 🌸
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
3 ayZeytin yaglı sarmalar ne oldu?🤣🤣
15 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 birazini yedik bir tabakta karşı komşuya verdim bitti 😂
- 3 ay
Tüh be keşke benim olsa🤣🤣🤣
- 3 ay
Yine sararız kaptan düşünme bunları 🤣
- 3 ay
Tamam düşünmüyorum🤣🤣
- 3 ay
Harikasin 👍😂👏👏
Gizli Üye(36-45)3 ay
😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayEsmer guzeli diye biri vardi nerede o biliyirmusun
11 Yorumla- 3 ay
O artık çalışıyor oyuzden sitede pek aktif birisi değil
Gizli Üye(30-35)3 ayNiye tatlısın bu kaadaaarrrr
11 Yorumla- 3 ay
Sen güzel baktığın için olabilir mi 🤗 teşekkür ederim 🙏❤️🥰
Gizli Üye(18-24)3 ayAbla sen normal hayatta da mı renklisin
11 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏🌸 evet genel olarak öyleyim , cıvıl cıvıl hareketi çocuk ruhlu neşeli muzip bir kişiliğe sahibim yaradılış diyelim ama beni ben yapanda bu sanırım herkese neşe saçmak gittgi ortamı eğlendirmek gibi bir vizyonum var 😂
Gizli Üye(18-24)3 ayEvet var oruç tutmazmisin
13 Yorumla- 3 ay
Soru için teşekkür ederim 🙏 oruç tutuyorum her yıl olduğu gibi, bu geçenlerde çekildiğim bir resim
Cevap sahibi3 ayHe iyi iyi aferin
- 3 ay
🙋
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nasılsınız
11 Yorumla- 3 ay
Çok şükür iyiyim teşekkür ederim 🙏🌸 sen nasılsın napiyorsun günün nasıl geçti
Diğer konusunda 617 cevap paylaştı. Yok.
11 Yorumla- 3 ay
Peki 👍
- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler