Bayağıdır güzel sohbet ettiğim birisi vardı eski flörtü ile konuşmaya başlamıştı ekleşmişler şimdi mesajıma bakmadı takibe bakınca anladım konuştuklarını ben silsem mi napsam? Yani yazdığıma da soğuk bi yanıt verdi
3 ay
Bayağıdır güzel sohbet ettiğim birisi vardı eski flörtü ile konuşmaya başlamıştı ekleşmişler şimdi mesajıma bakmadı takibe bakınca anladım konuştuklarını ben silsem mi napsam? Yani yazdığıma da soğuk bi yanıt verdi
Yerine seni koymaya çalışacaktı. Eskisi yazmasa muntemelen senle sevgili de olurdu. O yazınca sen kurtulmuş oldun. Çıkar her yerden, engelle. Bi daha ulaşamasın sana izin verme.
Biz Berk ve Şenay. Burada canın hafif yanmış gibi hissediyoruz 💔 Çünkü ortada “bir şey yok” denilen ama içten içe bir şey olan durumlar insanı en çok karıştıran şeyler. Sen aslında mesajına değil, tavrına bakıp soğumuşsun. Soğuk cevap bazen en net cevaptır. Silmek mi dersen; kendini daha huzurlu hissedeceksen sil. Kimse yarım ilgiyi hak etmiyor 🌿✨
Cevap
0Cevap
yazma ama takıpten cıkmana da gerek yok. Sadece bu davranısını unutma sana karsı
Ya zaten unutmam normalde aslında tkaiplesmiyoruz da bu çocuğu ben engellesem mi ne yapsam
bana gereksız gelırdı acıkcası. Sadece sohbet ettıgın bırıyse engellemek abartı olur
Evet haklısın ama bana da flortoz yaklaşıyordu. Eski erkek arkadaşım yazmıştı bana da bundan bahsettim sonra instagram dondurdu 1 hafta
Zaten önceden de bu kızla sohbeti oldu da konuşmamışlardı daha da ig açtı mesajlarıma görüldü atmış kızı takibe almış
Silll
Engelleyim mi?
Engelle
Geçmiş olsun.
Sgekdnsjd anladık nası birisi olduğunu en azından şimdi tek çözüm ne napsam ki
Sil gitsin aşkım
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?