Arkadaşlar ben şöyle geçen sene kışın bi hoca geldi okudu üfledi okurken ben böyle titredim sonra gözlerimden yaş geldi baya kafa gitti yani benim hoca da bi bardak su istedi yani o esnada sanki içimden bir şey çıkıyor gibiydi sinek geldi kafama kondu hoca okurken ciddiyim valla sonra ben kuş gibi hafifledim musallat olmuşlar dedi muska yazdı sonra dua yazdı odaya asın dedi 3 gün içine sıkıntı girecek dedi gece korkutacaklar dedi kimler dedim sen boş ver dedi hoca namaz kıl filan dedi yalan olmasın 1.5 senedir namazlarımı kılıyorum cumaya gidiyorum ama bazen sinirleniyorum ve vesvese geliyor takıntı yapıyorum ondan sonra iyiydim yine takıntı başladı sinirlenme başladı aniden sonra yazın bi hocaya gittik taş Fatiha oku dedi okudum anneme babama yapmışlar büyüyü ama üstüne ben basınca bana geçmiş dediler yapan kişide tahmin ettiğim kişi abimin takıldığı bi dul kadındı abimi de kendine bağlamış babam annemde ayırmak için çok uğraştı kadın aşık oldu abime aynı yaştalardı yapan o diye tahmin ediyorum ben fotoğrafı yakacağız gömeceksiniz dedi yaptık onu da duş alacaksın dedi bi su verdi o günde baya rahatladım sonra yine sinirlenme vesvese filan işte bu sefer de olmadı abimi o kadından kurtaran hocaya gittik pazartesi çarşamba cuma banyosu yapacaksın dedi o da musallat var tak başına kalmak istiyor sizden uzaklaşmak istiyor dediklerin hepsi vardı uzaklaşıyordum tek başıma kalıyordum filan sonra aradık hocayı tamam kalktı ortadan dedi ama sanki geçmedi gibi vesvese oluyor bazen kafaya da çok takıyorum her şeyi ha. bir de köyde yaşıyorum ben teravih namazı olsun nerede olursa olsun esniyorum sürekli kendime okuyayım esniyorum bende nazar da var 3'lü den mi nazardan mı böyleyim bilmiyorum çok hasta da oluyorum ben 2015'te filan baya olaylar yaşadım merdivenden düştüm tahta düştü falan filan sorun şu ki çok vesvese ve takıntı yapıyorum psikiyatr (i) ye de gittim ilaçlar fayda etmiyor ama lütfen yardımcı olur musunuz napmam lazım?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yazdıklarını okuyunca içinde ciddi bir kaygı ve yorgunluk olduğunu hissediyoruz 🌿 Sen bunu nazar, musallat gibi kavramlarla açıklamaya çalışıyorsun ama yaşadığın şeyler çoğu zaman yoğun anksiyete, takıntı ve stres belirtilerine benziyor. Esneme, titreme, ağlama gibi tepkiler bedenin kaygıya verdiği doğal cevaplar olabilir. Psikiyatrik destek işe yaramadıysa başka bir uzmana yeniden görünmeyi denemen çok kıymetli olur 🧠✨ Bu durum manevi değil, destekle hafifleyebilecek bir ruhsal yük gibi duruyor.