Diğer 3 ay Bu fotoğraftaki kişi sizce nereli alalım cevapları? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler3 ay Arkadaşlar tamam yormayım sizi cevap Malatya hiç bilemediniz 😅 Bu fotoğraftaki kişi sizce nereli alalım cevapları? Cevapla Fotoğraf Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Lunanıızz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Buralıysa cevapları değil kendisini buraya alalım 1 5 Yorumla Soran 3 ay Bursalimi anlamadim Yorumla Lunanıızz 3 ay Neyse kalsın Yorumla Soran 3 ay Söyle demek istediğini Yorumla Soran 3 ay Buralı dediğin yer neresi Yorumla Lunanıızz 3 ay İmdaaaaaat!!! Yorumla
Vişnegofret Takip Et Xper 4 Yaş: 23 3 ay Hakkari kürdü bu nerde olsa tanırım 0 3 Yorumla Soran 3 ay Yok Mezopotamya kürdü 😅 Yorumla Vişnegofret 3 ay Sjdkdkd Yorumla Soran 3 ay Kurt degilim Yorumla
Çikolatamss1 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 3 ay Antalya 0 1 Yorumla Soran 3 ay Degilll Malatyaliyim Yorumla
iremmm___ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 94% 3 ay samsun 0 3 Yorumla Soran 3 ay 😅😅 yine hayır ben hiç ipucu veremiycem Yorumla iremmm___ 3 ay hangi bölge Yorumla Soran 3 ay Öyle olursa hemen bilirsin ben siz nereliye benzettiniz diye soruyorum ama hiç doğru cevap yok Yorumla
denningss Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 3 ay Afgan 0 1 Yorumla Soran 3 ay Buda hayır tabiki haha 🤣🤣 Yorumla
sevgi6868 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 3 ay İzmir bence 0 3 Yorumla Soran 3 ay Haha buda hayır 🤣 hic bilemiyorsunuz Yorumla sevgi6868 3 ay Plakası neresi Yorumla Soran 3 ay Noo torpil yok 🤣🤣 Yorumla
Odaklanamadım Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 3 ay No1 e benziyo 0 1 Yorumla Soran 3 ay Off ayyasami benzettin beni Yorumla
GamzeliBela Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 3 ay Diğer konusunda 876 cevap paylaştı. Dünyalı 0 0 Yorumla
SanAneYaaaaa273737 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 3 ay Malatya 😂 0 1 Yorumla Soran 3 ay 😅 söyledim zaten Yorumla
kethinua0003 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 3 ay Yozgat 0 16 Yorumla Soran 3 ay Yok Çorum deseydin 🤣🤣 Yorumla kethinua0003 3 ay Emirdag mi yoksa 🤣 Yorumla Soran 3 ay Haha yine hayır 🤣🤣 Yorumla kethinua0003 3 ay Buldum ben Yorumla Soran 3 ay Neresi Yorumla kethinua0003 3 ay Kayseri Yorumla Soran 3 ay Değil Malatya ama Kayseri'yi severin güzel Yorumla kethinua0003 3 ay Oo Malatya guzeldir Yorumla Soran 3 ay Aynen afyondan bin kat güzel afyon ne ya Yorumla kethinua0003 3 ay Aynn afyondan bende hic haz etmem Yorumla Soran 3 ay Sende sevmiyosun memleketini merkezdemisiin sen Yorumla kethinua0003 3 ay Yook yurtdisindayim ben Yorumla Soran 3 ay Almanya anladm Yorumla kethinua0003 3 ay Degiill 🤣 Yorumla Soran 3 ay Fransami neresi haha bu sefer ben başladım 😅 Yorumla kethinua0003 3 ay Ohoo bulamazsin🤣👋🏼 Yorumla
nny645 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 3 ay Ankara istambul 0 20 Yorumla Soran 3 ay Haha değil yanlış cevap 😅 Yorumla nny645 3 ay Muğla Yorumla Soran 3 ay Haha hayır 🤣 Yorumla nny645 3 ay Sivas diyecektim Yorumla Soran 3 ay Nooo Malatya 😅 bulunmaz esin Yorumla nny645 3 ay 😄😄 Yorumla Soran 3 ay Bu dumanın solisti kaan tangoze denin yamuk içeri atmışlar haha zevkten dört koseyim ayık gezmiyordu zaten 🤣 Yorumla nny645 3 ay Öyle mi hiç takip etmiyorum😂 Yorumla Soran 3 ay Sen nerelisin Yorumla nny645 3 ay Sivas 😂 Yorumla Soran 3 ay Sarkislami Yorumla nny645 3 ay Merkez köyünden Yorumla nny645 3 ay Ama tokattayım Yorumla Soran 3 ay Tokat iki dağın arasi 3 hafta kaldım acemi birliği için Yorumla nny645 3 ay 😂😂 ben napıyım burada okuyorum Yorumla Soran 3 ay Guzelmi seviyomusun ben hiç sevmemiştim ya Yorumla nny645 3 ay Alıştım tuhaf bir yer ama Yorumla nny645 3 ay Sevilecek yanı yok Yorumla Soran 3 ay Öyle Yorumla nny645 3 ay Evet Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Buralıysa cevapları değil kendisini buraya alalım
Bursalimi anlamadim
Neyse kalsın
Söyle demek istediğini
Buralı dediğin yer neresi
İmdaaaaaat!!!
şamlılara benziyooo
Haha yine hayır 🤣🤣🤣
Hakkari kürdü bu nerde olsa tanırım
Yok Mezopotamya kürdü 😅
Sjdkdkd
Kurt degilim
Antalya
Degilll Malatyaliyim
Eskişehir
Buda hayır 🤣🤣
samsun
😅😅 yine hayır ben hiç ipucu veremiycem
hangi bölge
Öyle olursa hemen bilirsin ben siz nereliye benzettiniz diye soruyorum ama hiç doğru cevap yok
Afgan
Buda hayır tabiki haha 🤣🤣
İzmir bence
Haha buda hayır 🤣 hic bilemiyorsunuz
Plakası neresi
Noo torpil yok 🤣🤣
No1 e benziyo
Off ayyasami benzettin beni
Dünyalı
Malatya 😂
😅 söyledim zaten
Esenler
Yok bagcilar 🤣
Yozgat
Yok Çorum deseydin 🤣🤣
Emirdag mi yoksa 🤣
Haha yine hayır 🤣🤣
Buldum ben
Neresi
Kayseri
Değil Malatya ama Kayseri'yi severin güzel
Oo Malatya guzeldir
Aynen afyondan bin kat güzel afyon ne ya
Aynn afyondan bende hic haz etmem
Sende sevmiyosun memleketini merkezdemisiin sen
Yook yurtdisindayim ben
Almanya anladm
Degiill 🤣
Fransami neresi haha bu sefer ben başladım 😅
Ohoo bulamazsin🤣👋🏼
Ankara istambul
Haha değil yanlış cevap 😅
Muğla
Haha hayır 🤣
Sivas diyecektim
Nooo Malatya 😅 bulunmaz esin
😄😄
Bu dumanın solisti kaan tangoze denin yamuk içeri atmışlar haha zevkten dört koseyim ayık gezmiyordu zaten 🤣
Öyle mi hiç takip etmiyorum😂
Sen nerelisin
Sivas 😂
Sarkislami
Merkez köyünden
Ama tokattayım
Tokat iki dağın arasi 3 hafta kaldım acemi birliği için
😂😂 ben napıyım burada okuyorum
Guzelmi seviyomusun ben hiç sevmemiştim ya
Alıştım tuhaf bir yer ama
Sevilecek yanı yok
Öyle