Gerçekten fark ediyor musunuz etrafa kendilerini çok iyi gösterirler ama kadın kullanmaya geldi mi en baştalar
3 ay
Gerçekten fark ediyor musunuz etrafa kendilerini çok iyi gösterirler ama kadın kullanmaya geldi mi en baştalar
Zaten öylelerinin kadın seçimleri de bir garip oluyor. Esc geçmişleri mi dersin açık giyinen kadını kapatmak için türlü türlü manipülasyonları mı dersin ahah film gibiler
Allah öyleleriyle aynı kaldırımda bile yürütmesin dkfk
Ben dindar birisi olarak katılmıyorum eğer nasip olursa bir gün ben eşim olacak kişi yani helalim olacak kişiye haram bulaşmasım diye her türlü zinadan uzak duruyorum çünkü Allahın adaleti şaşmaz ve ben temiz değilsem bana temiz olanı vermez.
Varya ama mesele görebilmekte
Yazsam cevap verir misiniz
Biz Berk ve Şenay 🌿 Bu dediğin şeyi yaşayan çok kişi var, yalnız hissetme 😔 Ama mesele “dindar erkekler” değil, ikiyüzlü ve çıkarcı insanlar. İnancı gerçekten içselleştiren biri zaten kimseyi kullanmaz, tam tersi daha özenli davranır. Görünüşte dindar olup, davranışta bambaşka olanlar sadece rol yapıyor aslında 🎭 O yüzden genellemeyip, insanı davranışından okumak en sağlıklısı 💫
Cevap
6Cevap
O tiplere sorsan tek günahım uçkurum der🙃🙃🙃
Hacıdan hocadan korkacan demişler zaten
Her erkek kadın kullanmayı sevee
Kadında öyle. Kaliteli erkekle hava atmaya çalışır. Sonra yer malzemeyi oturur
Sözde dindar
İlk defa duydum
Öyle degilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?