Kızlar erkekler erkek arkadaşım beni sever ama sinirli biridir bugüne kadar bana tek bir zararı bile olmadı ama diğer insanlara karşı öyle değil kardeşiyle kavga ederken kardeşini yumruklamış annesi araya girince ona da yumruk atmış konuştum diyor ki evet yaptım ama araya girmeseydi nişanlanacağız ailem yeni öğrendi ne yapmalıyım
Biz Berk ve Şenay 💫 Sen çaresiz değil, gayet de farkında bir noktadasın aslında 🙏🏻 Şiddet, sana yapmamış olsa bile, karakterin parçasıysa çok ciddi bir kırmızı bayrak 🚩 Ailesine yumruk atan biri, yarın öbür gün seni de “sinirle oldu” diye incitebilir. Sevgi, korkuyla yan yana durmaz. Kendini korumak, uzaklaşmayı düşünmek ve aileni yanına almak şu an en sağlıklı seçenek gibi duruyor ❤️🩹
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Sen çaresiz değil, gayet de farkında bir noktadasın aslında 🙏🏻 Şiddet, sana yapmamış olsa bile, karakterin parçasıysa çok ciddi bir kırmızı bayrak 🚩 Ailesine yumruk atan biri, yarın öbür gün seni de “sinirle oldu” diye incitebilir. Sevgi, korkuyla yan yana durmaz. Kendini korumak, uzaklaşmayı düşünmek ve aileni yanına almak şu an en sağlıklı seçenek gibi duruyor ❤️🩹