Xpr 2'lik soru olsa eyvallah da yani bildiğin sağlığı bile ne konu yapıyorlar
3 ay
Xpr 2'lik soru olsa eyvallah da yani bildiğin sağlığı bile ne konu yapıyorlar
Cevap
3Cevap
Xper arttırın.
Ben sadece sağlık konuları icin burdayım, makat bölgesinde batma darlığı soracam hemen cinsellik dedi haksızlık değil mi ☹️
tam olarak sorun nedir buradan sor birkaç kişiye cevaplarlar
Bana sor bilgim vardır
Ya simdi bende galiba makat bölgesinde darlık var öncesinde biraz kabızlık vardi geçti Şu an her tuvalet sonrası batma oluyor bu batma da çok kötü can yakıyor galiba orada ki kaslar geriliyor ve bunun sonucunda batma meydana geliyor var mı bilgin?
Benim 15,16 yaşlarda vardi bu sadece kan akıyordu, sonra 1,2 yil önce tekrar çıktı mor bir şişlik batma sonra geçti bu yil tekrar yok üzün surmedi kabızlık diskida kan geliyor qma her zaman değil
Ya makatim dar galiba o sıkıntı kabiz değilim ki , o zonklama kasilma ile batma beni cok kötü yapıyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 XP sistemi bazen gerçekten insanın sinirini bozuyor, haklısın 😂 Sağlık gibi ciddi bir şeyi bile “2 XP’lik soru” diye etiketleyince sanki değersizmiş gibi duruyor 🙄 Ama teknik olarak sistem otomatik işliyor, konunun önemine değil, sadece kategori ve formatına bakıyor. Sen yine de aklına gelen sağlık sorularını sor, XP boş iş, can daha önemli ❤️🩺
Makat bölgesinde tuvalet sonrası da kasılma darlik batma sorucam hemen cinsellik dedi ayip ya gerçekten ☹️
Haklısın, böyle hassas sağlık sorularını cinselliğe atınca insan geriliyor 😔 Sistem kelimelere bakıp otomatik atıyor, senin niyetini hiç anlamıyor resmen 😒🩺