3 ay

Yardım eder misiniz bu konuda?

Bir arkadaşım var ve? sürekli insanları zorluyor eleştiriyor ve dalga geçiyor ve kendine bakmadan ayrıca kendisi kilolu kısa boylu ve ayıp ama Suriyeli biz ona böyle şeyler söylemiyoruz yakın arkadaşı GELİNCE DE bizi satıyor ayrıca geçen arkadaşımın evine gitti ve sırf evinin orada yokuş var diye resmen bana o kızın evine gitme dedi? Yine benim evime de geldi ve her şeyi eleştirdi resmen ben onur belgesi aldığımda bile kıskandı küçük düşürdü bana şunları söyledi ben de istesem ben de alırım ne var bunda falan ki kendisi tüm derslerde uyuyor bir iki ders dışında notları kötü yanı onur belgesi nasıl alabilir bir de bana sürekli asosyal diyor ama ben sadece Instagram gibi uygulamalarda paylaşmıyorum ayrıca bu kızın kötü alışkanlıkları da var içki sigara gibi biz arkadaşım ile ondan uzaklaşıyoruz fakat bize sürekli içer misiniz diye soruyor Ve ben İngilizceyi çok seviyorum fakat o yabancı olduğu için İngilizcesi daha iyi diye beni küçümsüyor ve müzik konusunda da normalde o gitarist biz arkadaşım ile vokalist fakat geçen hoca şarkı yarışması teklif ettiğinde bize onlar çok zayıf eğitim alsınlar dedi sizce ne yapmalıyım şu an onunla çok az konuşuyorum ve iletişimim az ve bu yüzden kavga çıkartıyor
Yardım eder misiniz bu konuda?