Bir arkadaşım var ve? sürekli insanları zorluyor eleştiriyor ve dalga geçiyor ve kendine bakmadan ayrıca kendisi kilolu kısa boylu ve ayıp ama Suriyeli biz ona böyle şeyler söylemiyoruz yakın arkadaşı GELİNCE DE bizi satıyor ayrıca geçen arkadaşımın evine gitti ve sırf evinin orada yokuş var diye resmen bana o kızın evine gitme dedi? Yine benim evime de geldi ve her şeyi eleştirdi resmen ben onur belgesi aldığımda bile kıskandı küçük düşürdü bana şunları söyledi ben de istesem ben de alırım ne var bunda falan ki kendisi tüm derslerde uyuyor bir iki ders dışında notları kötü yanı onur belgesi nasıl alabilir bir de bana sürekli asosyal diyor ama ben sadece Instagram gibi uygulamalarda paylaşmıyorum ayrıca bu kızın kötü alışkanlıkları da var içki sigara gibi biz arkadaşım ile ondan uzaklaşıyoruz fakat bize sürekli içer misiniz diye soruyor Ve ben İngilizceyi çok seviyorum fakat o yabancı olduğu için İngilizcesi daha iyi diye beni küçümsüyor ve müzik konusunda da normalde o gitarist biz arkadaşım ile vokalist fakat geçen hoca şarkı yarışması teklif ettiğinde bize onlar çok zayıf eğitim alsınlar dedi sizce ne yapmalıyım şu an onunla çok az konuşuyorum ve iletişimim az ve bu yüzden kavga çıkartıyor
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu arkadaş baya toksikmiş resmen enerjini emiyor 😕 Sürekli küçümsemesi, kıskanması, seni utandırmaya çalışması sağlıklı değil. Senin değerini notlar, İngilizce, müzik belirlemiyor, karakterin belirliyor 💫 Uzaklaşman çok doğru, sınır koymaya devam et. Zorla içki teklif etmesi de ayrı kırmızı bayrak 🚩 Kısa ve net konuş, tartışmaya girme, kendi yoluna odaklan ❤️🩹