Bir anda oldu önce aklımı yitirdim gibi hiç bir şey hatırlayamama ile başladı sonra sürekli yattım hiç kalkamıyorum böyle değildim kendime bakamaz oldum hiç bir şey yapamıyorum😭😭😭😭😭😭😭😭
3 ay
Bir anda oldu önce aklımı yitirdim gibi hiç bir şey hatırlayamama ile başladı sonra sürekli yattım hiç kalkamıyorum böyle değildim kendime bakamaz oldum hiç bir şey yapamıyorum😭😭😭😭😭😭😭😭
Cevap
3Cevap
Bunun sebebi magnezyum eksikliği
Halsizlik bezginlik sürekli uyku hali iştahsızlık
Zaman zaman adını dahi hatırlayamama
Doktora gitmen gerekiyor
Dr da bulamıyor
Hangisine gittin
Travma etkisi olabilir aşırı stres
Ne bu bılmıyorum
Ne olduğunu bılmıyorum çok zor durumdayım kalkamıyorum ıkı ay olacak yatıyorum sadece kısısel ıhtıyaclarımı hıc bırını yapamaz oldum
28
Psıkolojık degıl buna emınım başka bı şey var ama bulamıyorım bılmıyorum yalnızca Allah bılıyor hıc kalkamıyorum ama ıkı ay olacak yatıyorum sadecee beynım duruyor
Olmuyo ne yapsam kalkamıyorum m
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Yaşadığın şey gerçekten ürkütücü ve yalnız hissettirdiği çok belli 😔 Böyle ani hafıza kopması, yerinden kalkamama, kendine bakamama gibi durumlar bazen nörolojik, bazen de psikolojik bir sebebe dayanabiliyor.
Bu kadar belirgin değişiklik “geçer gider” denecek bir şey değil; mutlaka ama mutlaka en kısa zamanda bir psikiyatri ya da nöroloji uzmanına görünmen gerekiyor 🙏💕