Ehliyet kaydı için sabıka kaydı almam lazım. Nasıl alınır bilen varsa anlatabilir mi? şu an ikamet ettiğim yerden farklı bir şehirdeyim. İkamet ettiğim şehirden mi almam gerekir yoksa buradan da alabiliyor muyum?
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAdliyeye gitmenize gerek yok PTT'den bir e-devlet şifresi alıyorsunuz.
Tüm sicil işlemlerini o şifre ile yapabilirsiniz. Çıktı alırken vereceğiniz yer diye soruyor sistemde ehliyet olarak çıktı alıp götürebilirsiniz.
Resmi belge olarak kullanılıyor ;)14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
Soran+1 yılPeki Yerleşim yeri belgesi muhtarlıktan mı alınıyor?
- +1 yıl
İkametkah İlmuhaberi sanırım söylediğiniz :)
Mahalle Muhtarından alabilirsiniz.
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 662 cevap paylaştı. Turkiye. gov. tr den giriş yapcan ordan sabıka kaydı dökümü alcan. Yazıcıdan çıktı alacan. BU kadar. Eskisi gibi adliyelerde sürünüp ona imzalat buna mühürlet yok artık o.
13 Yorumla
Soran+1 yılPeki yerleşim yeri belgesi nereden alınıyor muhtarlıktan mı? bir de ben farklı bir şehirde ehliyet alıcam okuduğum için. İstanbul'da ikamet ediyorum. İstanbuldan mı almam gerekiyor?
- +1 yıl
ikametgah ilmuhaberi diyorsun galiba. Muhtarlıktan alabileceğin gibi bağlı olduğun nüfus müdürlüğünden de alabilirsin. Her insanın bir adresi vardır. Tabi bu adres kayıtlı bir adres bu da senin ikamet ettiğin yerdedir. Ailenle yaşadığın yerdedir. Yani istanbuldan alacaksın. Ve kimliğin gerekli.
+1 yılBizim burada yasadigin yere gidip alman gerek ama hoca yapiyor bunu o yüzden cok uzaktan gelenleri kabul etmiyor, turkiyede veya baska yerlerde nasil bilemem.
11 Yorumla
+1 yılE devletten alacaksın haha karakol :D
işe gireceksin anladigim kadariyla
Sabkı kaydı almak için şuraya tıkla:
E-devlet Sabıka kaydı sorgulama04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılöyle valla bir ton liste yapmışlar sabah uğraş dur
- +1 yıl
PTT ye git şifre temin et
ordan siteye gir al
muhtar felan yazmissin
nüfus müdürlüğüne gitmen lazım, ikametgah mi bu dsjshdg
Gizli Soran+1 yılnufüs örneğini muhtara sorcam belki verir, valla yazarken düşünürken bile üşengeçlik geldi ya :D
ilk deneyim olunca böyle mala bağlıyorum :D- +1 yıl
Muhtar bir daha ücret ister senden
az tasarruf et nan
henüz işin bile yok dsjshgs
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
81Cevap
Sabıka Kaydını e devlet üzerinden çıkartabilirsin. Bunun için PTT'den e devlet şifresi almak durumundasın bunun için de 2 tl'lik bir ücret ödemeniz gerekir.
Sağlık raporunu da sağlık ocağından ya da devlet hastanelerinden alabilirsin.
İkametgahı da muhtarlıktan alıcaksın.5-7 tl arası bir ücreti olması gerek10 Yorumla- Diğer konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yıl2 tane yan profil resim foto birde düz resim foto çekil telde ceksen olur hatun avea ise sabıka yaz 5545 gönder sonuç u çıktı olarak al.
12 Yorumla- +1 yıl
- adliyeden
- e'devlet ile alabilirsiniz sürücü kursuna git e devlet varsa giriş yap yazicidin çıktı al bu doğrusu
- Diğer konusunda 845 cevap paylaştı.
+1 yılPtt ye git. E-Devlet sifresi iste 3lira karsiliginda veriyolar sifreyi Aldiktan Sonra o sifreyle Herhangi Bir internet kafeden Sabıka kaydi ciktisı Alabilirsin
11 Yorumla
+1 yılhttps://www.turkiye.gov.tr/ e devlet şifresi lazım. Postaneden1 dk da alırsın. Sonra bu siteye gir. Buradan al. YAzyıcıdan çıkart. Uğraşma adliye falan
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :) Bir soru daha sorucam. Yerleşim yeri belgesi nasıl oluyor?
- +1 yıl
Oturduğun evin ikametgah kağıdı
Soran+1 yılTamam sağol ben İstanbul'da yaşıyorum. Fakat farklı bir şehirde okuyorum. O zaman İstanbul'dan almam gerekiyor.
- +1 yıl
SAnırım evet
+1 yılSabıka kaydını Adliyeden veya e devlet şifren var ise ordan olabilirsin. Sağlık raporunu Aile Sağlığı Merkezin'den veya Özel tıp merkezlerinden, hastanelerden alabilirsin.
İkametgah belgeni de bağlı bulunduğun Muhtar'dan ya da İl - İlçe Nüfus Müdürlüklerinden alabilirsin...
Umarım verdiğim bilgiler yardımcı olur... :)10 YorumlaDiğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. İkamet ettiğin yerden alman şart değil, herhangi bir adliyeden alabilirsin
11 Yorumla
+1 yıle-devletten alabilirsin yoksa e-devlet şifrean adliyeden
11 Yorumla
E-devlet şifresiyle sabıka kaydı alabilirsin adliyeye kadar yorulma. İkametgah muhtarlıktan alacaksın. Sağlık raporunu sağlık ocağından. Sağlık raporu içi seni oraya buraya yönlendirirse yok ben buradan istiyorum de boşuna para koyma özel iş için alabilirsin
10 YorumlaSabıka kaydı, PTT den şifre almışsan internetten alabilirsin yoksa, Adliyeden alırsın, Sağlık raporunu bağlı bulunduğun mahellenin sağlık ocağından alabilirsin, ikametgahıda muhtardan al, ama sen bunları bilmiyosan daha ne iş yapabilirsin ben cok merak ediyom :D
10 YorumlaAdliyeye gidiyosun, Nüfus cüzdanını veriyosun çıktı veriyolar sana.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılE - devlet şifren varsa internetten çıkabilirsin.
E devlet şifren de yoksa ptt' den alabilirsin.11 Yorumla
bulunduğun ildeki adliyeye nüfus cüzdanınla git 1 dakikalık içinde alırsın
12 Yorumla
Saglik raporunu en yakin salik ocagindan sabika kaydini adliye sarayindan ikamettagida hukemet binasindan alabilirsin
10 YorumlaDiğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. Adliyeye gittin mi sor, ilgili yere yönlendirirler..
Bir miktar para yatırmanı isterler, kimliğini isteyip 5 dakikada verirler sabıka kaydını..00 Yorumla
+1 yılSabika kaydini adliyeden ya da e Devlet sifren varsa kendin çıktı alirsin sağlık raporu saglik kuruluslarindan ikametgah muhtarliktan alican
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler eig için :)
+1 yılbunlar üniversteye kayıt olurken istenen belgeler
sağlık raporu hastaneden ikametgah muhtarlıktan10 YorumlaDiğer konusunda 527 cevap paylaştı. sabıka kaydı Adliyeden, sağlık raporu devlet hastahanesinden, ikametgahı nüfus müdürlüğünden. Ayrıca Sabıka kaydı ve ikametgahı E-Devletten alabilirsin.
00 Yorumlaİkametgah muhtardan ya da nüfus ilçe merkezin dende alabilirsin, neresi için kullanacaksan oranın isteğine göre kapsamlı ya da yarı kapsamlı olarak hastahane bazı polikliniklerden alabilirsin
10 Yorumla
+1 yılİşe başlıycaksın sanırım sabıka kaydını e-devlet şifresiyle internetten alabilirsin ya da adliyeye gitceksin sağlık raporunu sağlık kurumlarından ikametgahıda nüfusa gidip alcaksın
10 YorumlaE-devlet şifren varsa türkiye. gov. tr den çıktı alabilirsin
10 YorumlaDiğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. ikametgah muhtarlık rapor hastaneden sabıkayı da emniyetten
10 Yorumla
+1 yılcumhuriyet savcılığından işe girmek için de veriyolar
00 Yorumla
+1 yılE devlette mevcut digeriniyse muhtarlıktan alıorsun diye biliyorum
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıltürkiye cumhuriyeti adalet sarayından alınır.
sana eğitim veren hocayı bulup elinden öpmek var yaaa :)02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSanada terbiye (!) verenin aynı sekilde. E devletten alınıyormuş. Bilmiyorsun bari boş konusma
- +1 yıl
benim aklıma gelmemiş olabilir. E devletten
ama
sanada çok güzel vermişler
eşek kadar olmuşsun daha nerden alındığını bilmiyodun. öğrenmişsin hava atıyosun.
Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Eee devletten girip sabıka diye arattırman yeterli.
00 Yorumla
+1 yıle-devletten de alınır fakat özel şirketler kabul etmeyebiliyor onu
00 Yorumla
+1 yılE devlet şifren varsa ordan
Yoksa adliyeye git 2 dakkada çıkarıp veriyolar 5 tl karsılıgında😉00 YorumlaDiğer konusunda 815 cevap paylaştı. Sabıka kaydı adliyeden nüfus kayıt ta nüfus dairesinden
00 Yorumla- Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılSabıka kaydını adliyeden sağlık raporunu sağlık ocağından ikametgahı nüfustan alıcaksın
10 Yorumla Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Adliye sarayından alacaksın bir kaç kuruş ödeyerek
14 Yorumla
+1 yılBulundugun sehirdeki adliyeye gitmek kafi
11 Yorumla
sabıka kaydı e devletten verilir.. sağlık raporunu aile hekimi verir.. ikametgahı da mıhtar amca ya da teyze verir
10 Yorumla
+1 yılAdli Sicil Kaydı Adliye'den, Nüfus Kayıt Örneği Nüfus Müdürlüğünden.
00 Yorumla
+1 yılSabika kaydi adliyeden nufus kagit ornegide nufus mudurlugunden
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılmuhtardan alınmazmı ya
- +1 yıl
Vukuatli nufus kagit ornegi muhtardan alinmiyo diyw biliyorum ama sen yinede bir sor
+1 yılİkametgah - Muhtardan
Sabıka kaydı - Adliyeden
Sağlık Raporu - Sağlık ocağı veya Hastaneden10 YorumlaDiğer konusunda 397 cevap paylaştı. e-devlet hesabın var ise turkiye. gov. tr'den alabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılHerhangi bir adliyeden alabilirsin
11 Yorumla
+1 yılSabika kaydi e devletten.
Saglik raporu aile hekiminden.
Ikametgahida muhtardan alacaksin.10 Yorumlasağlık raporu hasnte veya sağlık ocağı
ikametgh muhtar10 Yorumlae devlet den alıcaksın
11 Yorumla
turkiye. gov. tr den alabilirsin
11 Yorumla
- Diğer konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılsabıka kaydı ikametgah en rahat e-devletten alırsın sağlık raporunu da aile hekiminden
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabıkayı marketten, Sağlık raporunu kasaptan, İkametgahı ise manavan alacaksın.
20 Yorumla
+1 yılİkamtgah muhtar, Saglık raporu sağlık ocağı, adliye ya da edevletten de sabıka kaydı
00 YorumlaAdliyeden sabıka kaydı almak için kimlikte fotoğraf gerekiyormu?
00 Yorumla
+1 yılSabika kaydı e devletten çıkıyor artık nüfus örnegide muhtarlık olmasi lazm
025 Yorumla
Gizli Soran+1 yıle devlete üyeliğim yok
- +1 yıl
Ozaman adliyede n alcaksn ya da PTT deb şifre alcan e Devlet üyesi olcan
Gizli Soran+1 yılpttden şifre alıp net kafeye gidip onu çıktı yapmak adliyeye gitmekten daha kolay geldii sağolasın.. bide bişi dicem, benim tasdiknamem var ama ben açığa yazıldım öğrenim belgesi diyolar ben neyi götürcem?
- +1 yıl
Öğrenim belgesi açıköğretim büro sundan alınıyor 2 dk da verirler buruya git kayıt veriler hemen
Gizli Soran+1 yılaçık öğretim bürosu derken, halk eğitimden okuduğuma dair belge alsam olmazmı öyle yapcaktım ben
- +1 yıl
Açık lise okuyorsan halk eğitim merkezinden alcaksn öğrenim belgesini açık uni okuyosn büro dan alicaksn
Gizli Soran+1 yılpeki maaş için prim ve agili dediler bu ne demek net bir fiyat söylemediler, ssk yol yemek var bide
- +1 yıl
Agili derken asgari demişler dir belki o olmasın
Gizli Soran+1 yılpeki maaş ne kadar olur
- +1 yıl
Asgari ücret 950 tl olması senin net maaşın bu artı sıgortan var oda senin adına devlete yatıyor 400 tl prim var demişsin primde sana bağlı calstgn neye göre prim veriyor sa onu yaparsın %delik uzrinden prim alirisn artı yemej paran var bide sana net kalan 950 yanu eline maaş olarak gecicek olan para o dur
Gizli Soran+1 yılpeki pazar izin ama ek olarak haftaiçide izin kullanılabilir dediler, bu maaşı etkilermi?
- +1 yıl
Haftalik 1 gün iznin varsa eğer bunun dışında kullandgn ikinci bir iznini maaşından keserler tabi
Gizli Soran+1 yılya 11e kadar hepsini getir bana diyolar, napcam ben?
- +1 yıl
Sabah git şifre al 9 da falan çıktı al hemen sonra halk eğitime git Orası da 5 dk da veirir sonra verirsin yerine nüfus örneği muhtarlık olmasi lazim değilse de kaymakamlık binasında nüfus Müdürlüğü var oradan alirisn
Gizli Soran+1 yıldirek nufüs müdürlüğüne git falan dedi ya çorba etti beynimii
- +1 yıl
Tamam nüfus Müdürlüğü kaymakamlık binasında oradan alırsın kolay o ya
- +1 yıl
Nüfus müdürlüğünden alınıyor Muş evet
Gizli Soran+1 yılbize uzak işte yol yarım saat sürüyo muhtar dibimizde ama
- +1 yıl
Netten baktım nüfus Müdürlüğü yazıyor ya o belge ıcin onu alman lazjm önce git onu al ve ya annen de alabilir senin adına o oraya gidip alsın sende diğerlerini halledersin
Gizli Soran+1 yılgeçen öyle bişi için gittiğimizde bensiz vermemişler :/ sabah ilk iş onu alayım bari sabıka şeyini nasıl yapcam 11e kadar nası yetişcek offf
- +1 yıl
Sabika isi kolay google yaz e Devlet sabit kaydı diy e é devlet sitesine giriyor şifrenle oturum aç hemen bilgilerin cikar çıktı alırsın olur biter
Gizli Soran+1 yılaman banane ya kalanlarıda sonra getirriz patladımı bunlar be
- +1 yıl
Bilmem ne işi ki bu
Gizli Soran+1 yılkargo
- +1 yıl
Hmm olur inş hayirlisiysa
+1 yılAdliye ya da e devlet
12 Yorumla
- +1 yıl
Muck :)
Diğer konusunda 307 cevap paylaştı. Emniyet sağlık ocağı muhtarlık
10 YorumlaE devlette var evet veya nüfustan alacaksın
10 YorumlaE devletten çıkarabilirsin 😃
00 Yorumla- Diğer konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılEhliyeti alacağın kasabın yanındaki manavdan. :D
00 Yorumla Bağlı bulunduğun Kaymakamlıktan alabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKaymakamlık veriyordu galiba 😄
00 Yorumla
+1 yıle-devletten almıştım ben vize işlemleri için
00 Yorumla
+1 yılAdliyeden alacaksın...
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılE-Devletten şimdi hemen alabilirsin
00 Yorumla E devlet uzerinden aliniyor artik barkodlu
00 Yorumla
+1 yılAdliye sadece ordan alınıyor
00 YorumlaEvet, e-devletten çıkartabiliyorsun.
00 Yorumla
+1 yılNüfus müdürlüğün. den
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri