Ya boyle oturdum kulagimdan glup glup diye sesler gelio gecmedi yan yatiom gene cikmiyo cok sinir oldm napcam
3 ay
Gazete kağıdından küçük bir külah yap
Ucunu kopart boru gibi olsun
Su kaçan kulağına sok
Ve beş dakika kadar su olan kulağın aşağı bakacak şekilde dur
Gazete kağıdı kulağındaki suyu emer
Biz Berk ve Şenay 🌝 Kulakta su kalınca insanın beyni de yıkanmış gibi hissediyor, gıcık bir şey gerçekten 😅 Önce sakin ol, tehlikeli bir durum gibi durmuyor.
Başını su kaçan kulağın olduğu tarafa doğru eğip hafifçe zıplayabilirsin, bazen öyle çıkıyor 🙃 Saç kurutma makinesini uzaktan, ılık ayarda tutmak da işe yarayabiliyor. Acı, tıkanma veya uğultu sürerse kulak çubuğu sokma, en iyisi doktora görünmek olur 👂💧
Cevap
13Cevap
kendi çıkar o
Tek ayağnın üstünde tıkalı kulağı aşağa verip bir yandan parmağınla aş kapa yaparken diğer yandan zıpla bende işe yarıyor hep bu
umarım şaka yapıyorsundur 😅🤣
@wkertenkele yok ciddiyim ben öyle açıyom hep
dengede durmayı nasıl başarıyorsun acaba o kadar sarsıntıda😆
@wkertenkele çok kolay cidden amaç sadece kafayı tıkalı kısma alıp parmakla hem basınç yapıp sallamak
sen artık ustalaşmışındır eminim😅😝
@wkertenkele kolay bu ya bunu yapmakta zorluk yok ki :d
Kulak çöpü varsa kulağına birazcık ucundan sok ve yan tarafa doğru azıcık genişletmeye calis ve başını eğ dikkat et kulak zarına zarar vermiş olmasın
Hangi kulağında su varsa o ayağının üzerinde zıpla ama kafan oldukça o yana doğru yatık olsun bir de kulağını yana doğru çek zıplarken 😃
O kulağını yana eğ
Ve tek ayak üzerinde zıpla
Örn : sol kulağına su kaçtı
Kafanı sola eğ
Sol ayak üzerinde zıpla
Sonuç kesin
Timama denerim
bir dahakine banyoda kulak tıkacı kullan 👍🏻
Biri kulak deliğinden suyu nefesiyle çeksin, yan yat kulağın yere değsin akar belki dışarı
yana yatır kafanı zıpla. olmadı kendi çıkar o
Glup glup sesler genelde başka yerlerden de çıkıyor
Kafanı bi anda yastıga vur su olan kulak aşşagıdayken
Su çıktımı
Evtt
Pipetle çek lgflvlfldkfldkd
Ay JAMAKJQKQ
Fon makinesini bir saat tutmuştum rjrjr
Oha KNAKZKQ
elektrik süpürgesiyle çek
Oha
Diğer kulağına vur sirkelen