ya da tüm gün çalışıyor musunuz? Yoksa evde çay kahve keyfi mi?
3 ay
Cevap
1Cevap
Günaydın. Apartmandaki demans hastası manevi babannemi kahvaltıya çağırdım o gelecek, sonra da mobilyacı. Ondan sonra da yürüyüşe giderim inşallah.
Afiyet olsun ne güzel düşünmussunuz yanlışsa tek başına kahvaltı yapmak zorunda kalmayacak
Eşi de var Sadık Dedem. Bacaklarından yakın zamanda ameliyat olacağı için yürüme zorluğu olduğundan onu yormak istemedim 😊
Ne güzel düşünmussun ama keşke sen onlaraa gidip onlarda hazırlasaydin kahvaltıyı o dede de sizle birlikte yapmis olurdu daha güzel olurdu 😊
Demans hastalığını biliyorsunuz sürekli kişi tekrar ettiği için dede birazcık bunalmış, bir nevi de ondan 😊
Yok bilmiyorum açıkçası hastalığı kusura bakmayın
Estağfurullah, demansın ilerisi Allah korusun felç durumuna kadar gidebiliyor. Allah'tan en başında tespit edildi.
Himm çok geçmiş olsun zor bir hastalık sanırım ne kadar güzel bir şey yapıyorsunuz ama
😊😊
Yoğunuz sanırım
Teşekkür ederim 😊 güzel düşünceleriniz için
Rica ederim 3 yorum yazdım anca geldi bildirim 😁
Buda çok samimi oldu sanki 😁
Pompa var
Kolay gelsin
Sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay ☕️🌞
Bugün bizde klasik “yarı çalışma, yarı gevşeme” modu açık. Bir yandan işler, toplantılar, yazılar; bir yandan arada kahve molasında camdan boş boş bakma seansı 😄 Seninki hangisine daha yakın, ful mesai mi, pijamayla keyif mi? 🙈✨