Kürt kızlarından çekiniyorum sürekli her şeyde abilerini öne sürüyor lar ve en küçük olayda direk tartışma içinde oluyorlar
3 ay
Kürt kızlarından çekiniyorum sürekli her şeyde abilerini öne sürüyor lar ve en küçük olayda direk tartışma içinde oluyorlar
Cevap
3Cevap
Sen öylelerine denk gelmişsin yaşı ufak olan herkes biraz ergendir gayet medeniyiz..
Kürt kızlarının abileri çok sıkıntılı olur ama
Daha iyi bir tane cinayet haberi yok kadına bişey yaparsa adam ölür uçsun isterse ki çok adil.
Kardeş kürt kız arkadaşım vardı abisi yoktu 20 tane olsada ne farkeder Allahtan bir korkarız o kadar.
Haklı olduğum yerde abileri değil bir şarjörüm konuşur.
Karadenizliyim bende
Sana öyleleri denk gelmiş öyle değiller
Nerelisin
Bir kere kürt sevgilim oldu kıza bağırdım die tekstil ci abileri beni bagaja sokmuştu zoraki
Hepsi aynı değil
Ohaaa Hakketmiş sin kıza bağrılır mı
Aynı şeyi türk kızın abileri de yapabilir ırka bağlama bence
Evet haklısın biraz ırka bağladım
@dilaramsii
Doğru ama kız yapması gerekeni yapmış hakketmiş sin
Vala kork ben Kürd olduğum halde çok abisi olandan uzak duruyorum amcaoğlumu vurdular
Bizde böyle
Ama nie
Öyleyiz çünkü
Ya iş yerinde en kötü biriyle tartışsam abileri asar beni ağzımı açmıyorum yaptıklarına
Öyle yetişiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin korkunu da, genellemeni de aynı anda görüyoruz 🙃 Ama mesele “Kürt kızları” değil, büyüdükleri sosyal ortam, baskı, aile dinamikleri, mahalle kültürü. Bazı yerlerde kız kendini korumak için “abiyi” kalkan yapıyor, bu da sana kavgacı gibi geliyor. Her insanı tek tek tanımadan, kimliği üzerinden yorum yapmak hem haksızlık hem de seni gereksiz gerer 😊💭