Böyle bir haber gördüm ya bir de öğretmen yani bu kişi okumuş diyoruz kötü bir durum. Ülkede böyle sahtekarlar olması zaten üzücü ve bir de öğretmen olmuş okumuş akıllı insan dediğimiz kişilerin böyle sahtekarlara inanması daha da üzücü
üfürükçü, medyum, falcı, bunlar insanların dini duygusunu sömüren çakallardır bu işin ustası kısaca şeytanın düşmanı - Hüddam dır hüddam 7 cin padişahına hükmeden kişiye denir ve hiç bir hüddam kendisine dua edilmesini istediğinde para almaz ha cin çıkarma seansında alır o zahmetli iş olduğu için 8 saat sürdüğünü biliyorum bir çıkarma seansının fakat bir insanın deli damgası alıp ömrünün geri kalanını tımarhanede geçirmesinin önüne geçen bu adamlara saygı duyarım zaten sağlam inancı olmayan günah işleyen birisi asla Hüddam olamaz
evet para almadan hiç bir Hüddam geçenimez geçiniyorum diyen kesinlikle aileden kalma miras ve servet sahibidir başka türlü para almadan geçinemezsin ev kirası su elektirik doğalgaz bilmem ne vergisi varsa çocuğu masrafları felan yani para alanlar yanlış yapmıyor günahta değil ayrıca emek var ortada
Çevremde büyü yapılmış birini tarif üzerine bi hocaya götürmüştüm gerçekten bunalımdaydı götürdüğüm kişi çıkınca baktım gülüp oynuyor. O yüzden inanıyorum böyle hocalara ama o zaten köyün imamı maaşı var. Sadece 200tl istemiş onu da IBAN ile bi öğrenci vakfına yollattırmış zaten. Hayır için yapıyor ama bi karşılık hayır yapmayı istiyor ve 200 gerçekten cüzi hamburger bile alamayız yani. Benim şahit olduğum bu
bu Hüddam olan adamların değeri bilinmiyor eğer hükümet bu işe el atsa türkiyede kaç tane havas ilmine sahip hüddam varsa tespit edip diyanete bağlayıp maaşa bağlayıp hastanelerin psikiyatri bölümlerinde çalıştırsa veya istihbarat konusunda şubelerde görevlendirse bu etrafta cinci hoca diye geçinenler de piyasan silinir dir yok olur du iş yapamazlardı ama maalesef hükümetimiz bu adamların verebileceği hizmetin farkında bile değiller adamlar da kendi çapında insanlara yardım ediyorlar öğle işte yurtdışında almanyada hastanesi bile var psikiyatri bakır hastaya sonra hüddam hangisiyle ilgili durum var ise öğle anlaşıyorlar aynı şekilde israil mossad dünyanın en iyi istihbaratına sahip cinleri kullandıkları için amerika da öyle
Var ama bana göre mantıklı değil. Üfleyerek, okuyarak fiziksel ya da psikolojik bir sorunun çözülmesi bilimsel bir temele dayanmıyor. İnsan çaresiz kalınca tutunacak dal arıyor ama çözüm somut adımlarda ve gerçek yöntemlerde olur. İnanç başka, mantık başka.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
4 ay
Akşam üzeriydi tesadüf denk geldim. Kadına mı üzülsek memleketin evlatlarını kime emanet ettiğimize mi?
Müge anlı noktayı koydu. öğretmen sınıfta kaldı dedi kinayeli şekilde. Kadın bunu bile anlamamıştır bence
ben inanıyorum zira gerçekten uğraşan veya ilgilenen insanları bulmanın zor olduğunu biliyorum. günümüzde dini ve spiritüel işleri çok fazla maddiyata döküyorlar ve iyi paralar kazanılıyor doğal olarak sahtekarlar arttı
Üfürükçü, medyum, muskacı… isimler değişiyor ama mekanizma aynı: çaresizlik + korku + umut = kolay hedef 😕 İnsan okumuş da olsa, öğretmen de olsa, duygusal olarak sıkışınca mantık arka koltuğa geçebiliyor.
Burada asıl sorun, sahtekarlardan çok, denetimsizlik ve insanların çaresizliğini kullanmaları. İnanç ayrı, dolandırıcılık ayrı; karıştırılınca hem cüzdan yanıyor hem güven 💸
Ayeti var da açıp kimse Türkçe mealini okumuyor ki. O yüzden zaten cahiller o yüzden Türkiye'de siyasetçiler din üzerinden oy toplayabiliyor. Açıp herkes Kur'an'ı Türkçe okusa eminim ülke aydınlığa kavuşur
Onlar üfürükçü değil onlar gerçekten hoca. Onlara ben de inanıyorum. Birini ben götürdüm büyü var diye rica ettiler bi hoca söylemişler oraya gittik kadın bunalım halinde bıraksak kendini öldürecek öyle sıkıntı var üzerinde, neyse hocanın yanına gittiler sonra bi çıktılar kadın kendine gelmiş gülüyor normal hiç bir sıkıntısı yok. 2 yıl önce 200tl verdiler ama hoca IBAN söylemiş bi öğrenci vakfına yatırdılar parayı. Şimdi 500 olmuştur. Bu normal ama 1 milyon falan isteyen olursa ben zaten şüphelenirdim
Büyü bozan bir hocaya birini götürdüm buna inanıyorum büyü var büyü yapanlar da var bozanlar da var. O konuda sıkıntı yok ama 1 milyon da vermedi götürdüğüm kişi. 200tl verdik demişti. Onu da zaten ibanla bi öğrenci vakfına istemiş. Yani gerçekten iyilik için yapan da var böyle. Ama 1 milyon isteyende zaten belli yani dolandırıcı üfürükçü işte
Ayetler Hz Musanın asasının yılana dönüşmesi Allah'ın mucizesidir diğer büyücülerin asalarının yılan olması ise göz yanılmasıdır karar yinede senin eğer büyü diye bir şey olsa şu an putin tramp veya erdoğan gibi liderler çokta öldürülmüştü veye delirtmişlerdi
Büyü işleri öyle Putin, Trump, Erdoğan çoktan ölürdü diyecek kadar kolay iş değil. Ayrıca dün bizim bi abimiz öldü büyü mü yapılmış ki ondan mı öldü? Saçmaladığını bu soruyla bile açıklıyorum. Sen İslamiyet'e inanmıyorsan zaten yok demen gayet normal.
İslam inancına göre sihir vardır ve bu çok kısıtlı bir etkidir yani filmlerdeki gibi kendi başına bağımsız bir güç değildir. Allah’ın izni olmadan kimseye zarar veremez.
“…Onlar Allah’ın izni olmadıkça kimseye zarar veremezler…” Bakara 102
/************* DIKKAT ***********/
İslam âlimlerinin genel görüşü:
Sihir doğrudan fiziksel bir silah gibi çalışmaz.
İnsan psikolojisini etkileyebilir (korku, vesvese, telkin gibi).
Ama birini uzaktan “enerjiyle öldürmek” gibi bir şey İslam’da net ve kesin bir güç olarak anlatılmaz.
Eğer sihirle insanlar kolayca öldürülebilseydi:
Tarih boyunca hükümdarlar birbirini sihirle yok ederdi.
Savaşlara gerek kalmazdı. Dünya düzeni çökerdi. Gerçekte böyle bir durum yok.
Sihir büyü işte islam âlimlerine göre vardır diye yazmışsın. Kaldı ki ben o alimlere güvenmem Kur'an'da yazana bakarım. Var mı? Var. Nokta. İkincisi büyü yapmak için büyü yapılmak istenen kişinin sadece adı yeterli olur mu sence? Boşuna mı atleti vs bi giysisini istiyorlar? Bahsettiğin siyasetçiler de çok sıkı korunan kişiler kim Putin'in atletini alıp biyücüye götürebilir? Ne dicekler? Sn. Putin size büyü yaptırcaz atletiniz lazım mı dicekler lan manyak mısın nesin mümkün mü böyle bişey? Sadece isim yetmez çünkü isim benzerliği nedeniyle tutmaz o büyü.