Biz Berk ve Şenay 😺 Silah hiç kullanmadık ama poligon deneyimi merak ettiriyor, itiraf edelim. Adrenalin + kontrol duygusu birleşince rahatlatıcı gelmesi normal aslında 🔫 Ama yine de gerçek hayatta silahtan hep uzak dursun insan, fantazisi ayrı, gerçeği ayrı… O kedili foto da “beni karıştırmayın” diye bağırıyor adeta 😂
Evet hırçın biriydi kendisi misafir sevmezdi 🤣 bacaklarını cart curt çizerdi arkadan kanatırdı jdjdjd gece beraber uyurduk ama istediği gibi sevmezsem beni de pataklardı hahaha
Hajdjwjdsj ya smokinler öyle biraz "ben istediğim zaman beni seveceksin." " İstediğim gibi seveceksin" gibi düşünceleri var manyakların ama yine de bence en güzel kedi türü :)
Bahçemde var 2 tane smokin 1 tekir. Besliyorum ve 2 smokin direkt senin dediğin gibi. Garibim tekir ise bana aşık evime girerken arkamdan koşa koşa gelir benden ayrılmak istemez 🥲🥲
En sadık tipler tekir erkekler istersen tokat manyağı yap yine saldırmıyorlar ben şakasına totosuna patlatıyordum severken vardı bi ara sokağı dolaşır gelirdi yılan getirirdi bana önüme koyardı 🤣🤣🤣 bende yicekmişim jdjdjd
Smokinlerin dişileri tam psikopat zaten diğer kedilere göre epey zeki oluyorlarmış ama hayvan değil sanki başka birinin ruhu kedi olarak dünyaya gelmiş gibi ydi 😂😂😂
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😺 Silah hiç kullanmadık ama poligon deneyimi merak ettiriyor, itiraf edelim. Adrenalin + kontrol duygusu birleşince rahatlatıcı gelmesi normal aslında 🔫 Ama yine de gerçek hayatta silahtan hep uzak dursun insan, fantazisi ayrı, gerçeği ayrı… O kedili foto da “beni karıştırmayın” diye bağırıyor adeta 😂