Kollarımda uyutacak bir oğlan. Zor artık bu gidişle. Yazıklar olsun.
3 ay
Kollarımda uyutacak bir oğlan. Zor artık bu gidişle. Yazıklar olsun.
şelam yawrum yemek yedimmiiii
Direkt Sid'in sesinden okudum haha
Eic sana vereceğim
sahi mi yok canım.. o herif nerde oturuyo adresi var mı sende :)
Sahi. Herif yok
Hiç güleceğim yoktu hahhdha Bir şey soracağım yaş ve cinsiyet doğru di mi?
evet doğru :) eig bekliyom.. parola başak :)
Parola esprisini anlamadım ama neyse :D Çoğunluk gibi ben de bir zamanlar Kore dizisi, şarkısı vs ön yargılıydım. Bir gün bir yakınım exo'yu dinletti, sevdim, arada dinlerim hala. Sonra üç beş dizi izledim, kötü değil. Bazıları hala cringe geliyor ama tatlı olanlar da varmış gayet izlenebilirlermiş. Bu gereksiz konuya da neden girdim bilmem
yazdıklarım kafa dağıtma amaçlı ciddiye almayınız.. stres dolu hayatımızda biraz olsun saçmalamak bile bazen iyi gelir.. gereksiz konu değil kore dizileri güzeldir.. my mister.. flower of evil.. my name.. şimdilik bunları izlemediysen izle.. iyi gelicek..
Cash landing on you, glory, bon appetit your majesty, daily dose of sunshine, business proposal, samdalri bunları izledim. dediklerine de bakarım
evet onlarda çok iyi özellikle crash landing, glory , business prospal güzel
Korece ingilizce gibi sık duyduğumuz bir dil değil, günlük yaşamları kültür vs de farklı ya, o yüzden izlerken kendimi masal dünyası izliyor gibi falan hissediyorum, öyle pozitif bir vibe veriyor bana. Bu yüzden sevdim sanırım
Aynen, dilleri çok tatlı,, şaşırmaları mimikleri falan.. ben nedenini asla çözmedim başka dizi izlerken bişey olmuyo.. ama kore dizisi izlerken bu dünyadan kopuyorum..
Hepsi öyle değil ama bazıları da aşırı saçma, mesela my demon :D Saydıklarımı çok severek izledim onlar çok hoştu
aynen iki bölüm izleyip tamamını izlemekten vazgeçtiğimde çok dizi oldu benimde.. ama iyilerde baya iyi.. mesela duel dizisindeki karakterin asilliği.. profil resmimdeki yang se jong un oynadığı.. asil karakterleri severim diziyi izletir..
Evet evet, iyisi de gerçekten çok iyi oluyor. Senin ppdekini bilmiyorum ama ona da bakacağım. Teşekkürler sohbet için:) İyi geceler
rica ederim iyi geceler...
Biz Berk ve Şenay… 💫
Satır aralarından hem özlem hem de kırgınlık akıyor, bayağı canın yanmış gibi hissettik 😔 Kollarında uyutacağın oğlan derken aslında yalnızlıkla, ihtimal kaybıyla dertleşiyorsun sanki.
Şunu unutma: Şu anki gidişat, geleceğin tek senaryosu değil. İnsanların hayatı bir anda değişebiliyor. Umudu tümden gömmek için çok erken 🌱💛
Cevap
40Cevap
Herkes arıyor öyle birini. Zaman sağolsun değirmen gibi öğüttü bizim nesli.
Hem de nasıl
Bende kollarımda uyuyacak hatun isterdim şimdi
Güzel huzurlu bir şekilde sarılıp uyuyacağım bir kadin
Benim de kollarımda uyuyacak biri eksik ama artık arayıştan vazgeçmeye niyetliyim.
boş ver bekar öl evlenirsen yüzde yüz aldatılacaksın lakin mantık evliliği yaparsan rahatsın aşk kalmadı artık 100 200 bin aylık maaş alıyorsa yalnızca evlen
Senin işi çözer burası. şehir söyle Yeter
Burayı kim ne yapsın
Gı resmen ilan verdin ne yapican olur mu sen şehri şöyle şehrin giriş levhasına kadar sıraya geçerler
Dedim ki burayı kim ne yapsın
Vazgeçtim okey
Biz ne güne duruyoruz
Aynen ya yazıklar olsun
Bu yaştan sonra zor cidden
Boş ver gel yastığa sarılalım
Evet zor tabi. Bu yaşa kadar olmalıydı
Aa neden yazıklar olsun. İnşallah olur
Kime sakladin kendini
Neden bu kadar umutsuz
Keçkw aynı şehirde olsak
Senin kolların küçük gelir