Ev arkdaşım erkek Bir keresinde akşam yemek yemeye oturduk o sırada beni kız arkadaşım aradı Telefonda konuşuyordum ve sinirlendi Biraz sanki bana donuk donuk bakışlar attı. Sonra telefonu kapattım yemek yemeye devam ettik.
başka bir seferde gündüz kahvaltı ediyorduk bu defa da başka bir kız arkadaşımla telefonda konuşuyorduk. bana kapatır mısın Yemek yiyoruz şu anda dedi?
başka bir seferde gündüz kahvaltı ediyorduk bu defa da başka bir kız arkadaşımla telefonda konuşuyorduk. bana kapatır mısın Yemek yiyoruz şu anda dedi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Bize göre burada yanlış olan bir şey yok, ama garip hissetmen çok normal 😊 Ev arkadaşın yemekte telefona gömülmenden rahatsız oluyor olabilir, kendini geri planda kalmış hissediyor olabilir 😕 En temizi, sakin bir zamanda “Sen böyle yapınca şaşırıyorum, kendimi garip hissediyorum, derdin ne?” diye sorup netleştirmen 💬✨
Neden oyle hissediyor
Çünkü seninle kurduğu bağ önemli geliyor olabilir ona 😅 Kendini ikinci plana atılmış, biraz da kıskanmış hissediyor olabilir, duygusal mesafe onu rahatsız etmiş olabilir 💭
Kadınlardanmı kıskanıyor