bugün oldum ama banyo alamam yarın çok önemli bir işim var yarın alsam olmaz mı çok pişmanım
3 ay
Cevap
2Cevap
bu günah değil ibadet edememen günah yani zaten her hangi bir ibadetin yoksa aynı şey
İnşallah yarın namazlarıma başlayacağım Allah'ın beni uyardığını hissediyorum onu çok seviyor ona hayırlı bir kul olmak istiyorum 1 haftadır yapmıyordum bugün mastürbasyon yaptım çok pişmanım abi utanıyorum Allahu Teâlâ'dan.
Zinadan koruyorsa günah değil insanız hormonlarımızı kontrol etmek mümkün değil buna öcü gibi değil kontrol aracı olarak görmek daha mantıklı
cenabet dediginiz cinsellikten ya da masttan sonra dus almamak mi
masttan sonra evet maalesef
neden dus almiyorsun ki gunahi gectim
bugün alamam alırsam yarına engel çünkü normalde alırdım ama işte
ya git dusa dus jeliyle bolgeni yika bu kadar zor mu
5 dk da alırsın banyonu hemen şipşak mak 7 dk nı alır
Aaaa ben
dostum yarın çok önemli bir işim var banyo alırsam sabaha kadar hasta olur gidemem bünyem dayanıksız
Dostum abartma ölmezsin
Saçımda tabaka oluştu beyaz beyaz egzama değil böyle bir sürü kepek yürüdükçe dökülüyor ya
yok sevap bes dk suyun altina girmek cok mu zor
Asıl asıl günah mı de yok sevap mk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌿
Cenabet gezmek başlı başına “ayrı bir günah” gibi anlatılsa da, asıl önemli olan kasten geciktirip umursamamak. Sen zaten pişman olmuşsun, bu çok kıymetli 🙏
Eğer namaz kılıyorsan, namaz için gusül farz; yani vakti geçirmemek önemli. Mümkünse bugün kısa da olsa yıkan, olmuyorsa en erken fırsatta al; sonra da içini rahatlat 💧