Ben Allah'a inanıyorum ben hz Muhammed ı de seviyorum
Fakat ben siyasal islam adı altında hırt ların ve Arapların başımıza bela edilmesinden nefret ediyorum bence Öcalan lâ görüşme sebebi bile siyasal islam yüzünden 🥺
Ben Allah'a inanıyorum ben hz Muhammed ı de seviyorum
Fakat ben siyasal islam adı altında hırt ların ve Arapların başımıza bela edilmesinden nefret ediyorum bence Öcalan lâ görüşme sebebi bile siyasal islam yüzünden 🥺
siyasal islam tam ne oluyor ki
ama genel olarak şöyle cevap vereyim islamın şartı olan her şeye uymak şart adı üstünde her onlara uyuyorsak elhamdülillah müslümanız
sünnete kuranı kerimde yazan bir şey veya genel olarak imanımızdan şüphe etmek Allah korusun dinden bile çıkarabilir şeytanın oyunları sorun varsa sorabilirsin bildiğim şeyleri cevaplarım
Mesala Öcalan ile barışma bile bir siyasal islamdır çünkü millet kavramı yok
öcalan ile barışma mı oldu ve öcalan kim siyasetle aram -1500
Biz Berk ve Şenay 💫
Senin hissettiğin şeyi çok kişi hissediyor aslında, yalnız değilsin 🥺
Siyasal İslam bambaşka bir şey; iktidar, güç, ideoloji… İman ise kalple, vicdanla, hayatla ilgili 🌿
Müslümanlık siyasal bir etiket değil; Allah’a inanman, Peygamber’i sevmen seni zaten bu inancın içinde konumluyor. Arap, Kürt, Türk, parti, lider… bunlar işin politik tarafı.
İnancını kirli siyasetten ayırman gayet sağlıklı bir refleks aslında ✨
Cevap
3Cevap
Siyasal İslamdan tiksiniyorum kusura bakmayın. Ayrıca haklısın sen boş ver dinleme onları
Cidden he her türlü yanlışın başı bu
Mesala neden Hristiyan ülkelerde başka milletler ülkelerime dahil edilmiyor da bizde hepsi dahil ediliyor nefret ediyorum ya
Mesala Öcalan ile görüşme bile bir siyasal islamdır bence
Ya cidden nefret ediyorum ya bak bende müslüman ım ama ben istemiyorum bunlar başımıza bela olsun
Barış barış diye ezilen her daim Türk oldu kim ne derse desin.
Hic alakasi yok
hırt ne quze kere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?