Mezar taşına bu tür yazılar yazanların çogu ölünce de zeki uyanık görünme arzusunda olanlardır özellikle bizim mezartaşlarında yazanlar. Albert Einsten. mesela öleceğini bile bile ölüme gitmiştir insnalar ona değer verir. mesela Boltzman ın Mezar taşında dünyaya bulduğu termodinamik kanunu K=s. log yazar. kısaca bu Mezarlık goruntuleri . İnşatta çalışan damın Kütüphane önünde footograf çekmesi gibi geliyor. Bneden baromtere satın alan inşaat ustası vardı ne yapcan bunları dedim :) Fotograf çekilmek için alıyorum dedi bizim inşaat usaları kutuphane de kitapla resim çekilir ama hiçbirini okumayız okuma yazmamız yok ki okuylaım dedi, Barometre hem okumuş hem zengin akademisyen işid edi bana :) Sen kitapla çekilenlerden daha akıllısın afferim Helal olsun dedim
Unutulmamak kulağa romantik geliyor ama aslında baya yorucu bir hedef 😅 Biz daha çok, birkaç insanın hayatında iyi bir iz bırakmayı isteriz. Tarihe geçmekten çok, birinin aklına “iyi ki tanımışım” diye gelmek hoşumuza gider. Zaten zaman herkesi siliyor biraz; önemli olan yaşarken kimlere nasıl dokunduğun bence 🕊️💫
En İyi Cevaplar