22 yaşındayım ve insanların sandığım kadar masum olmadığını, hatta gerçekten şeytan olduklarını gördüm. Bu yüzden artık kendimi korumak için daha ciddi ve mesafeli davranıyorum. Doğru olan bu değil mi? İnsanlar çok kötü
3 ay
Cevap
14Cevap
100 tane arkadasim vardi yolda yuruyen kediyle bi selamlasip sohbet eden birisiydim. Şu an yanina gittigim 2 arkadasim kaldi disarda gordugum insanlarla selam selam fazlasi yok. Buna buyumek olgunlasmak deniyor heehalde
kral biz en iyisini yapıyoruz biliyor musun
Cidden en iyisi. Soyle oturup dusundugum zaman o kadar cevremden kotulukten zarar ziyandan baska birsey gormemisim. Maddi manevi israf emin ol buna
aynısı varya insanların ne olduğunu erken yaşta öğrendiğimiz için şükretmemiz lazım
Tabiki oyle
Maalesef ki öyle insanlar çok kötü iyi insan daha zor çıkıyor insanın karşısına çıkınca da bırakmayın ama
artık hiç kimseye güvenemiyorsun ki
Allah'ım bizim kalbimiz nasılsa bize ona göre insanlar karşımıza çıkarsın inşallah amin
gördük diyelim ya fjnffjnfjdnxhcnc
özel bir şey değil aslında sadece bazı şeyleri görünce insanın bakışı değişiyor.
Acı çekiyoruz ama öğreniyoruz insan böyle olgunlaşıyor
Evet tabii ki
Nihayet... Bizler boşuna mı söylüyoruz? Siz heralde toz pembe sanıyorsunuz dünyayı... TV veya Haber izlemiyorsun sanırım. Dünyada neler oluyor neler
Doğru olan bu. Buna olgunlaşmak deniyor. Soğumak bu değil.
Kesinlikle bu olması gereken artık
İnsanların kötü olduğunu yaşayarak anlayanlar bir daha toparlanamayacak yaralar alırlar
evet doğru olan bu
31 yasındayım insanlar senin söylediğine ek olarak baayaa aptallar, benciller, hiç bir değerleri yok.
tüm toplum bu halde
varya şeytanlar şeytan biz iyi ki biziz bence onlardan farklıyız bu çok güzel bir şey kıymetimizi bilelim
yok yaaa... onlar gibi olup hiç bir şeyden rahatsızlık duymadan yaşamak daha konforlu
bundan sonra kimse bizi iyi bilmesin artık kötülerin kralı/kraliçesiyiz hdbchdndhfbbf
Ben kimse ile görüşmüyorum artık çok uzun zaman oldu, herkes kendi hayatında paran oldu mu adamsın gerisi hepsi hikaye
Olgunlaşıp soğumuşsun
o zaman çok iyi olmuş
Bencede ilişkiler samimiyetsiz
herkes samimiyetsiz
Soğumak aynı zamanda olgunlaşmak diyrlim
neyse gördük öğrendik iyi oldu aslında
Soğumak. Mesafeli olmak
Evet doğru olanı yapıyorsun
sağ olun
Uzak durup kendine değer kat
Kendini geliştir
Hayatın gerçekleri
evet
Doğru olan bu zaten
Kesinlikle artık böyle
doğru olan bu
Doğru yapıyorsun
Her ikisi de
Soğumak bu
Tecrübe
maalesef öyle
Soğuma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Sen aslında olgunlaşmakla soğumak arasındaki ince çizgide duruyorsun şu an 😔 İnsanların kötü yanlarını fark etmek acıtır, hele 22’de daha da sarsar. Ama herkes “şeytan” değil; hem incitenler hem de iyileştirenler var bu hayatta 🌿
Kendini koruman çok normal, mesafe koyman da haklı. Ama kalbini komple kapatma, sadece sınırlarını güçlendir yeter 💛