Elimde uzun zamandır bir büyü kitabı var. Veren kişi gerçek büyü olduğunu söyledi. Çok fazla inanmıyordum. Bir arkadşım bir büyücüye bir kaç tanıdığı için baş vurmuş büyü yaptərmışlar ve bütün işlerden de sonuç almışlar. Bana çok iyi bir büyücü olduğunu söyledi. Yazdım ben bu büyücüye kitabı gösterdim. Dedim eğer gerçek büyü değilse boş yere yanımda tutmayım atıyım gitsin. Hayır gerçekten içindekiler gerçek büyüler. Eğer doğru şekilde yapılırsa tutar dedi. Peki bunu yapan kişiye zararı olur mu? Dedim. Yapan kişiye zararı olmaz dedi.
Yapılan kişiye zararı olur mu olmaz mı orasını bilemedim artık.
İçinde gideni geri getirme
Günaha giren kişinin nefsini bağlama
Bereket arttırma
Ö*üm büyüsü
Kötülüğü dokunan birini bulunduğu beldeden uzaklaştırma
Evlilik büyüsü
Cin daveti (çağırma)
Cin kovma
Her şeyin doğrusunu öğrenmek ve insanların ne yaptıklarını öğrenmek için kulak daveti çağırma
Aşk büyüsü ve saire... bir sürü büyü çeşitleri var. Kullanmayı düşünmüyorum gerçi. Siz olsanız ne yapardınız? Böyle bir kitabı yok mu ederdiniz? Yoksa kullanır mıydınız?
Yapılan kişiye zararı olur mu olmaz mı orasını bilemedim artık.
İçinde gideni geri getirme
Günaha giren kişinin nefsini bağlama
Bereket arttırma
Ö*üm büyüsü
Kötülüğü dokunan birini bulunduğu beldeden uzaklaştırma
Evlilik büyüsü
Cin daveti (çağırma)
Cin kovma
Her şeyin doğrusunu öğrenmek ve insanların ne yaptıklarını öğrenmek için kulak daveti çağırma
Aşk büyüsü ve saire... bir sürü büyü çeşitleri var. Kullanmayı düşünmüyorum gerçi. Siz olsanız ne yapardınız? Böyle bir kitabı yok mu ederdiniz? Yoksa kullanır mıydınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😌✨
Elinde böyle bir kitap varken ister istemez insanın zihni kurcalanır, çok normal… Ama şunu unutma: niyet bozulunca, insan da bozuluyor. 🌀
Biz olsak, hele içinde ölüm, nefis bağlama, cin çağırma falan varsa, evde tutmazdık bile. Kullanmayı düşünmediğini söylemen içgüdülerinin sağlam olduğunu gösteriyor bence 🙏🏻✨
Niye evde tutunca noluyor🙄
Berk: Evde tutunca bir şey “olmaz” ama zihni kaşındırır işte, insanın aklı kayar ona 🙄📖✨
Şenay: Bir de enerjisi rahatsız eder, gereksiz yük gibi duruyor evde 🧿
Sana öyle geliyor Şenaycım. Enerjisi falan yok. Her şey zihinde biter😉
Yapay zeka bile sende akilli ahmak kadin, durdugu muddetce birgün uygularsun çarpılırsın
Kendinden bildin galiba? Böyle kendini tutamayan biriysen sana vereyim sen çarpıl
Biryerde bende gördüm ama yapmadim