Yoksa kurum avukatlığı şu anki şartlara göre daha mı iyi?
Mesela mesleğin ilk yıllarındaki bir serbest avukat ne kadar kazanıyor aşağı yukarı?
Mesela mesleğin ilk yıllarındaki bir serbest avukat ne kadar kazanıyor aşağı yukarı?
Serbest avukatliktan kazanacagin para dost akraba vs duruma gore degisir , biraz da nasip kismet. Davanin icerigine gore mevla da degisiklik arz eder.
Gercek bir kurum avukati isen işler daha farkli , daha cazip olabilir sahsen.
Ben stajyer avukatım. Avukata göre değişir kimi tek davada 100.000 alırken kimi ağır ceza için 1.000 tlye anlaşıyor neticede çok kazanan da var az kazanan da
100 bin alan yaşlıdır ama değilmi? Ün yani?
Bir tanıdığım vardı avukat ve meslekte öyle yıllarını geçirmemişti. Trilyonluk davalara falan bakıyordu. fazla fazla kazanıyordu yani
Cevap
6Cevap
benim ruhaatım haftaya gelecek başlayacam. Kurumd 3 civarı alıyorlar, özel çalısırsan şartlar çok zor artık avukat sayısı fazla :(
Kurumu mu tavsiye edersin ama 3 çok az
1 1.5 telif edenler var öxel sektörde :)
Reklam çok önemli ilk başlarda bir şey bekleyemezsin özel olursa ama tutulursan paraya para demezsin
Benim jaguara binen tanıdığım var. Bu arada ev arkadaşım da avukat kirasını bile zor ödüyor. :D
Jahuara binen bende çok gördüm ama jaguar eski :)))
Bu avukat kaç yıllık?
Para zaten gençlikte gelmiyo ki :(
Kazanır tabi bir kira sözleşmesi yazmaya 5 bin tl verdiğimzi hatırlarım
1000 tl civarı aynı bn gibi
Yemin et
Walla kız işi büro da öğrenirsin onlarda 1000 tl anca fazla bekleme
babam avukat gecen hafta 20 bin aldı 3 davadan bu haftada 4 dava geldi dava başı 3,5-4 milyar ortalama yani parası cok iyi bende okuyorum ama ilk işi actığında 3 ay kimse uğramamış bile yavaş yavaş adı duyuldu şimdi bu durum da maaşları parası cok iyi ama sabah akşam calışıyorsun
evet 3500
3500 maaş mı? aylık ortalama gelir mi yoksa dosya başı mı?
Başarılı ise kazanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar