Bu konuşmayı devam ettirmeliyim yoksa onun yazmasını mı beklemeliyim? Sabahları zorbalamam lazımda😁
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu konuşmayı devam ettirmeliyim yoksa onun yazmasını mı beklemeliyim? Sabahları zorbalamam lazımda😁
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Abi diyerek aslında sınırını koymuş zaten bu benden ilgin olmasın demeni farklı bir yolu, devam ettirme konuşmayı
Valla bilemedim haklısın aslında ama daha farklı şeyler var 😁
Daha farklı ne olabilir sen kendince gelin güvey olmayasın
Evet gelin güvey olabilirim olmayadabilirim
Yani yorumlara baktım da hiç bir yorumu kabul etmemişsiniz neden sordunuz o halde?
Abi diyor sana zorlamasan mı djfjf
Zorluycam alalala
Gram hoşlanmıyor abisi senden eminim ben
Yani olabilir de olmayabilir de ben hoşlanıyorum demedim zaten
Sen hoşlanıyorsun gibi ama hadi hayırlısı
Evet bu konuda 🤭 zaman ne gösterecek olayları birtakım yaşanması gerekenleri.
Abi demiş daha ne yazmasını bekliyon
Canım öyle istiyor
İyi devam et
Tamam bacım
Sonra gelip burada bize zırlama bak
Ya bacım işler karışık biraz uzun mesele ben sadece yazıp yazmama konusunda takılı kaldım çünkü konuşmanın ucu açık kaldı
Yazma
Teşekkür ediyorum
Abi diyor hala ebelehübele yapıyorsun
Sus😁
Boş uğraşma daha diyem ha
Sen anlarsın aşktan meşkten gotik bu işin doğayaneni benim😁
Sen bilin 🫡
Trip atma
Ne tribi abicim benim derdim başımdan aşkın
Aşkın mıyım gerçekten 🤭
Öğk
İğrençsin bukadar kaba olmamalısın işte bu yüzden işlerin yolunda gitmiyor 🤮 dahada gitmesin keyfini bile çıkartamıyorsun bazı şeylerin🤨
Ne keyfi pardon😀
Halen burdamısın kokuyor ağzın🤢
Sen bi doktora görün bence😀😀
Sen görün çok iritesin🥶
He canım he
Meşgul etmezmisin bişey düşünüyorum şurda😡
Abi demiş sana ilgisi yok.
Var bikerem
Olsa neden abi desin?
Öncesi var çünkü
İlginç ben asla ilgimin olduğu bir erkeğe abi demem.
Haklısınız
buna cevap olarak ne dedi
Kızın çok ta şeyinde abisi 😅
abi sus allah askina ya
Ya sanane ben konuşurum 😁
Ne dedi cevap o
Cevap yok sorunun ucu açık kaldı
Bu saate kadar mı cevap vermediyse bence bekleme hem akrabaymışsınız abi olarak görüyor olabilir gerçek anlamda
Olabilir aslında dediğiniz. Şimdilik yazma diyen oranı yüksek 🙏🏻
Evet daha yazacağınız bir şey yok çünkü nerdeyse bir gün olmuş eğer size bir şey hissetseydi yüksek ihtimalle yazardı tahminimce
Valla bilemiyorum aslında işler karışık öncesinden birtakım birşeyler oldu olmadı arası. Sorunun detayı uzun ben sadece yazıp yazmamaya takıldım cevabını aldım
Öncesinden ne yaşandı bilemem ama bu tavırları net hadi neyse diyelim ki utanıyor abi diyor ama bu saate kadar yazardı o yüzden istemiyor hem yaş farkı da varmış istememesi normal aslında
Öyle olsun zaten kemiriyordu bi tarafımı dün yazdım. Kaybedecek birşeyim yoktu en azından kendimi rahatlattım.
Anladım bir daha yazmayın ama kötü olan pozisyona düşersiniz
Yani aslında yazmak değilde beni ucu açık bir konuşmanın ortasında bırakması hayır anlamınada geliyor. Kadınların bazı hareketlerini anlamakta güçlük çekiyorum 😏
Yazmıyorsa ve abi diyorsa istemiyor zor değil kadınları anlamak
Özelden yazdam vaktini ayırabilirmisin konuşmak istersen?
Ne için kızın ne yaptığını söylüyorum zaten
Yani öncesinde ki hareketleri konusunda
Buraya yazın elimden geldiğinde söylerim
Ya şimdi uzun zamandır kızdan hoşlanıyorum aslında akrabalık payımızda var yaş farkıda. Ailesiyle aram çok iyidir haftada 2-3 kere gider gelirim babası kankam gibidir çok pozitif bir insanımdır. Herneyse kıza belli etmemek için çok uğraştım ve bu abi duvarını yıkmak istedim. Bundan 1 ay önce ablasının doğum gününde bunada hediye aldım dedim ki hediyeyi ablasına o versin arada onunkinide vereyim uzattım hediyeleri bana almadın mı dedi unutur muyum seni dedim uzattım oda gerçekten mi dedi teşekkür etti yanağımdan öptü bende bu olmadı bidaha öp dedim öptü gitti bu arada bendende korkar. Sonra 15 gün önce staja başladı ailesiyle otururken ilk maaşımla gram altın alsammı dedi ölçtü biçti yetişmiyor dedi çünkü staj maaşı asgarinin 3/1 bende 4-5 gün önce gram altın aldım verdim jest olsun diye dediki bune bak dedim not vardı içinde ne gerek vardı dedi geri uzattı sonra koy cebine dedim gülerek teşekkür etti nottada Hayattan kaçmak için değil hayatı kaçırmamak için yola çık bu senin ilk adımın diye not yazdım her gittiğimde oraya napıyorsun çalışıyormusun izinlimisin genelde sorular sorar ilgilenir yani böyle böyle şeyler abi gibi değilde flörtöz gibi
Anladım ama öpmesi hani yanak ya abi olarak gördüğü için de sevinçten öpmüş olabilir bence
Gözlerime çok kilitlenir mesela biraz bakayım gülümseyerek aşşağıya kaçırır. Yani şöyle düşünüyorum korktuğu için yazıya dökmek istemiyor olabilir bazı şeyleri ailesine gitmesin diye akrabalık payı yakın olduğu için çekindiğini düşünüyorum. Ha dediğinizede katılıyorum ama işte bu abilik duvarını yıkılmasını istiyorum ki onu net göreyim ama işte cevap vermemesi onu ne anlamamı sağladı nede görmemi aksine gidemedimde evlerine ozaman anlardımda. Sıkmak istemiyorum görünür olup boğmakta
Hiçbir şey yapma kızla buluşunca dersin bir şey sana bir tavsiye eğer kızı seviyorsan hani ilgi gösteriyorsun ya başka kıza yürür gibi yapma bence doğru değil
Nasıl yani başka kıza yürür gibi ben onu önemseyerek ve düşünerek kendi hayatımında odağından kopmadan merkezime koymadan hareket ediyorum. Yani başka türlü yürüyemem ki en azından doğal olmaya çalışıyorum garipsenen yâda yaptığım yanlışlık nedir
Alttaki mesajlar pek normal gelmedi de ondan dedim neyse artık dediğim gibi bekleyin görünce de konuşun
Sabahları bunu zorbalamam lazım ama tüh 😁