Erkekler cevap verir misiniz çok ihtiyacım varrrr?

arkadaslar merhaba 2 haftadır bir çocukla konusuyorum her sey iyiydi normalde dün de iyiydi aslında. neyse bu çocuğa dedim hani ne zaman bulusucaz çünkü ben gidicem falan o da dedi pzt ayarlayalım diye, ayarlamadı açmadı konusunu ben de bir şeu demedim. gün içinde kendi genelde bir şeylerle ilgileniyor düzgünce bakmıyor bi iyice konusabileceğimiz aksamları var dün aksam çok gıcık etti beni. evdeydi yarışma programı izliyor yapma dememe rağmen ısrarla sürekli geç baktı. sonra düzeltmek için hemen iltifat ediyor ben de hicbir seu demedim yattım uyudum iyi geceler falan yazmıs bana. sabah kalktım günaydın yazdım dümdüz o da dümdüz yazmış. sanki ben bir şey yapmışım gbi soğuk davranıyor sabahran beri, hiç konuşmadık neredeyse. 1 saat önce dedim ki beni arasana çünkü içimdekileri dökmek istiyorum. derdşn ne diye. biri varsa bile öğrenmek istiyorum. arkadasının çalıştığı pastaneye gitti, orada pasta yapıyoşarmış arayacakmış 1 saattir arayamadı ayrıca iş kendinin bile değil. sürekli zaten şey diyor işsiz şimdi bir iş bulayım düzene bineyim her seyi sana yönelik yapıcam falan diyordu. şimdi ben diyorum ki acaba takipten mi çıkarttsam hiçbir şey demeden çünkü dümdüz vaktimi alıyor oyalıyor. bir kadın size böyle yapsa ne düşünürsünüz?

Erkekler cevap verir misiniz çok ihtiyacım varrrr?