3 ay

Partide sarhoş olan bir iş arkadaşım, samimi olmamamıza rağmen masanın bir ucundan kalkıp yanıma oturdu. Benimle ilgileniyor mu?

Normalde günaydın bile zor diyen biri. Ama sohbet etmek için yanıma geldi oturdu ve o kadar boş sandalye olmasına rağmen benim yanımı seçti. Acaba bilinçaltının bir köşesinde ben mi varım, genelde erkekleri pek anlamadığım için bu soruyu sormaktayım. Yoksa herhangi bir yanında duran kişiyle de yakınlaşması mümkün mü? Yani sarhoş olunca ne geçiyor aklınızdan bilmiyorum, bilinçaltındakiler dışarı mı çıkıyor bunu anlamaya çalışıyorum. Ben masaya ilk geldiğinde o ayıkken selam verdim herkese, o da tepkisiz kaldı. Hoşlandığımdan sormadım bunları sadece merak. "Ben buraya transfer oldum." diye konuştu. Sonrasında bana bir şeyler anlatmaya çalıştı ama ben gürültüden duyamadım sonra ben de konuşmadım, diğer kızların bakışlarından tedirgin olmuştum, sonra kalkıp gitti. Ayıkken parti izlemek de bir tuhafmış cidden.

Partide sarhoş olan bir iş arkadaşım, samimi olmamamıza rağmen masanın bir ucundan kalkıp yanıma oturdu. Benimle ilgileniyor mu?