Uzun zamandır duygularımı belli etmiyordum son zamanlarda baya kendimi zorladım eminmiyim değilmiyim diye sonunda karar verdim aradaki duvarı yavaş yavaş yılmaya başladım kaybedecek birşeyim yok. Bu arada baya samimiyetim muhabbetim var evlerine giderim misafirliğe vs.
aslında iyi yapmışsın ama bir kız hala abi diyorsa ya fazlasıyla çekiniyordur yani mesaj yolu ile bir şey bekleme orada açılamaz biri görür diye korkar ya da ilgisi yoktur ilgisi yoksa da zaten ne yapsan işe yaramaz
biraz zor görünüyor açık konuşayım ben kendimden misal vereyim abim gibi gördüğüm akrabam bana böyle bir şey yapsa öyle anlamam yani anlamak istemem görmezden gelir beyin sonra idrak edince tiksinebilir aniden soğabilir senden gönlü varsa da yakın zamanda anlarsın hallerinden eğer geri vites yaparsa kabullenmen gerekir bence
Yani şöyle söyleyeyim evlerine çok sık gelir giderim. Babasına kanka bile derim babası oğlum vs der benimser. Kızla başbaşa kaldığımızda o alana sokmamaya çalışırım. Geçenlerde şöyle bir şey oldu staja başladı maaşını hesaplıyordu dediki gram altın alayım biriktireyim dedi baktı hesapladı yetişmedi bende konuya gitmedim 15-20 gün sonra daha 5 gün oldu gram altın aldım verdim. Bune dedi ne gerek vardı dedi olmaz al dedi bende hayır dedim bu senin yatırımın için destek süpriz oldu güldü cebine koydu. Not yazmıştım hayattan kaçmak için değil, hayatı kaçırmamak için yola çık bu senin yola çıkman için ilk adımın diye😊
Annesine anlatırmı bilmem ablasına anlatır ama çok ailesine karşı içine kapalı saklamazda ama beni saklıyor sanırsam o hediyeyi sus kimseye söyleme sır dedim söylememiş yoksa annesi bana rengini belli ederdi. Annesi yaş farkı nedeniyle soğuk bakıyor ama gönlünü edersem kızın ses çıkaramaz.
kız bu altın jestini abi olarak da algılamış olabilir yani illa sevdiğini anlamamış da olabilir bilemedim açıkçası annesi yaştan dolayı soğuk bakmıyor dediğine göre aranızda bir şey var demektir kız abi demeyi bıraksın o zaman ya bence ona abi demeyi bıraktır ilk önce orada zaten belli eder niyetini
Anladım haklısın. zaten %50 çıktım bu yola olur ya da olmaz. Şimdi bişeyler yazmalımıyım zamanamı bırakmalıyım ben kendi hayatıma odaklıyım şu an zaten. Ondan bir hareket mi bekmeliyim bu konuda kararsız kaldım. Konuşmanın uçu açık kaldı burdan nasıl ilerler inan tahmin bile edemiyorum.
kesinlikle ona bırakma ama mesaj yoluyla olmaz bence ya madem evine girecek kadar samimisin al karşına konuş başka yolu var mı bilmem ben açıkçası mesajlarda gayet resmi kalırdım biri görür ben yanlış anlaşılırım korkusu olurdu o yüzden yüz yüze belli et o mesajını başlarda ima edersin sadece mesajlaşın tabi hala ilgin oldugnu belli et ama asıl meseleyi yüz yüze söylemen daha iyi bence
Bu aralar neredeyse 2 hafta çok yoğun olucam bu sürede çok uzun gelip gidemiyeceğim orası kesin konu soğuyacak. Açıkcası mesajlaşmaktan başka yolum yok, onun bu mesajın ucunu açık bırakması ve benim yazmam konuyu dağıtır diye düşünüyorum. Dediğin gibi biraz bekleyeyim yüzyüze konuşma konusunda çok nadir yanlız kalabiliyorum davet etsem reddeder kaldık bi arada derede
Babasına o konuda her evlilik konusu açıldığında ima ederim kemal sunalın senin kızın emine diye şakaya vururum zaten az buçuk anladılar geçen gün okey oynuyorduk biranda evlilik konusu açıldı annesi kız bulduk vs deyince ben modumu düşürüp masadan kalktım gittim. Onlarda ertesi gün sabah akşam ne oldu diye sorup soruşturmuşlar. Orası bende kız okeylerse kaçırırım niyetini duygularını bilmem gerek
Anladığına adım kadar eminim onunda nazamı çekiyor yoksa başka birisi mi var hayatında karar veremediği onu anlayamadım varsada seçenek onu yapacak yoksa başka şansı yok 😁
Geçenlerde şöyle bir şey oldu staja başladı maaşını hesaplıyordu dediki gram altın alayım biriktireyim dedi baktı hesapladı yetişmedi bende konuya gitmedim 15-20 gün sonra daha 5 gün oldu gram altın aldım verdim. Bune dedi ne gerek vardı dedi olmaz al dedi bende hayır dedim bu senin yatırımın için destek süpriz oldu güldü cebine koydu. Not yazmıştım hayattan kaçmak için değil, hayatı kaçırmamak için yola çık bu senin yola çıkman için ilk adımın diye😊
Kızlar Ne Diyor
Bence kızı sal hiç alakası yok gibi. O abiyi diyosa kendi de farkındadır. Boşuna umutlanma
Tamam kızma olmuyorsa nasiple kavga edilmez😊
kız yanlış anlayabilir ya
baya abi diyor sadece acaba sana karşı hisleri yok mu
Aslında bir kaç hediye ve jestim oldu anlaması lazımdı sadece bu duvarı kırmak istedim. Cevap vermedi beklemelimiyim?
aslında iyi yapmışsın ama bir kız hala abi diyorsa ya fazlasıyla çekiniyordur yani mesaj yolu ile bir şey bekleme orada açılamaz biri görür diye korkar ya da ilgisi yoktur ilgisi yoksa da zaten ne yapsan işe yaramaz
kaç yaşındasınınız yaş farkı kaç ve neden abi diyor bebekliğini gördün mü mesela akrabalık ilişkiniz var mı
7-8 var akrabalıkta var biraz üzücü ve zor kabul edilebilen bir durum gönüle gem vurulmuyor çok zorladım gerçekten 4 senedir neredeyse.
biraz zor görünüyor açık konuşayım
ben kendimden misal vereyim abim gibi gördüğüm akrabam bana böyle bir şey yapsa öyle anlamam yani anlamak istemem görmezden gelir beyin sonra idrak edince tiksinebilir aniden soğabilir senden
gönlü varsa da yakın zamanda anlarsın hallerinden eğer geri vites yaparsa kabullenmen gerekir bence
annesiyle arası nasıl ablası vs var mı
mesela rahatsız olsa annesine ablasına anlatır mı
anlattığında zor durumda kalırsın çünkü
Yani şöyle söyleyeyim evlerine çok sık gelir giderim. Babasına kanka bile derim babası oğlum vs der benimser. Kızla başbaşa kaldığımızda o alana sokmamaya çalışırım. Geçenlerde şöyle bir şey oldu staja başladı maaşını hesaplıyordu dediki gram altın alayım biriktireyim dedi baktı hesapladı yetişmedi bende konuya gitmedim 15-20 gün sonra daha 5 gün oldu gram altın aldım verdim. Bune dedi ne gerek vardı dedi olmaz al dedi bende hayır dedim bu senin yatırımın için destek süpriz oldu güldü cebine koydu. Not yazmıştım hayattan kaçmak için değil, hayatı kaçırmamak için yola çık bu senin yola çıkman için ilk adımın diye😊
Annesine anlatırmı bilmem ablasına anlatır ama çok ailesine karşı içine kapalı saklamazda ama beni saklıyor sanırsam o hediyeyi sus kimseye söyleme sır dedim söylememiş yoksa annesi bana rengini belli ederdi. Annesi yaş farkı nedeniyle soğuk bakıyor ama gönlünü edersem kızın ses çıkaramaz.
kız bu altın jestini abi olarak da algılamış olabilir yani illa sevdiğini anlamamış da olabilir
bilemedim açıkçası annesi yaştan dolayı soğuk bakmıyor dediğine göre aranızda bir şey var demektir kız abi demeyi bıraksın o zaman ya
bence ona abi demeyi bıraktır ilk önce orada zaten belli eder niyetini
Anladım haklısın. zaten %50 çıktım bu yola olur ya da olmaz. Şimdi bişeyler yazmalımıyım zamanamı bırakmalıyım ben kendi hayatıma odaklıyım şu an zaten. Ondan bir hareket mi bekmeliyim bu konuda kararsız kaldım. Konuşmanın uçu açık kaldı burdan nasıl ilerler inan tahmin bile edemiyorum.
kesinlikle ona bırakma ama mesaj yoluyla olmaz bence ya
madem evine girecek kadar samimisin al karşına konuş başka yolu var mı bilmem
ben açıkçası mesajlarda gayet resmi kalırdım biri görür ben yanlış anlaşılırım korkusu olurdu o yüzden yüz yüze belli et o mesajını başlarda ima edersin sadece mesajlaşın tabi hala ilgin oldugnu belli et ama asıl meseleyi yüz yüze söylemen daha iyi bence
Bu aralar neredeyse 2 hafta çok yoğun olucam bu sürede çok uzun gelip gidemiyeceğim orası kesin konu soğuyacak. Açıkcası mesajlaşmaktan başka yolum yok, onun bu mesajın ucunu açık bırakması ve benim yazmam konuyu dağıtır diye düşünüyorum. Dediğin gibi biraz bekleyeyim yüzyüze konuşma konusunda çok nadir yanlız kalabiliyorum davet etsem reddeder kaldık bi arada derede
redetmese bile babası izin vermez ki bence öyle değil mi şu an davet etmek için erken bence zamanla olur
Babasına o konuda her evlilik konusu açıldığında ima ederim kemal sunalın senin kızın emine diye şakaya vururum zaten az buçuk anladılar geçen gün okey oynuyorduk biranda evlilik konusu açıldı annesi kız bulduk vs deyince ben modumu düşürüp masadan kalktım gittim. Onlarda ertesi gün sabah akşam ne oldu diye sorup soruşturmuşlar. Orası bende kız okeylerse kaçırırım niyetini duygularını bilmem gerek
e iyi bari ailesi anladıysa kızın anlaması yakındır
Anladığına adım kadar eminim onunda nazamı çekiyor yoksa başka birisi mi var hayatında karar veremediği onu anlayamadım varsada seçenek onu yapacak yoksa başka şansı yok 😁
olur zamanla
umarım bu mesajlarınızı görmez 😂
veya görsün daha iyi ona mesaj yolla burdan en iyisi
😁 valla keyfi bilir. Şimdi bu ep konuşmasında olumsuz bir durum var mı son olarak kafamda soru işareti kalmasın😁
abi deme lazım olur dion ha
Oluru var mı?
bilmiyomda abiyi çok bastıryor gibi
Bu duvarı yıkmam lazım
Abiyi bastırıyor bende bastırıyorum bakalım kim kazanacak
yani senin bilecegin iş
Gerçekten bildiğim hiçbir şey yok kafam allak bullak
haklsın
Ne yapmam gerekli peki önerin nedir
inan bi fikrim yok önerebilecegim böyle konularda sessiz kalmayı yeğlerim
Peki😊
Böyle devamm
Kaybetmeyemi kazanmayamı açık cevap vermedi😏
Aranızda çok yaş var mı
7-8
Çok değil ama kızın düşüncesi önemli bunu öğren
Nasıl öğrenebilirim hediye almıştım jest niteliğinde kabul etti biraz büyük onun için ama nebilim belli etmiyor
Geçenlerde şöyle bir şey oldu staja başladı maaşını hesaplıyordu dediki gram altın alayım biriktireyim dedi baktı hesapladı yetişmedi bende konuya gitmedim 15-20 gün sonra daha 5 gün oldu gram altın aldım verdim. Bune dedi ne gerek vardı dedi olmaz al dedi bende hayır dedim bu senin yatırımın için destek süpriz oldu güldü cebine koydu. Not yazmıştım hayattan kaçmak için değil, hayatı kaçırmamak için yola çık bu senin yola çıkman için ilk adımın diye😊