Evet, mini etek giymiş goguslsri kafam kadar belli ki ust kattaki komşuya gelmişti bir esc ama 13 saat asansörde başbaşa kalinca hayat hikayesini dinledim ve guzel bir dostluk kurduk o tür işleri de birakti cok şukur
Hımmm sen öyle diyorsan öyledir saygı duyuyorum ama ben iki farklı cins arkadaş olmaz derim söylerim bu benim görüşüm benim düşüncem ister beğenirsin ister beğenmezsin Ben buyum 🤷♀️
Biz Berk ve Şenay 💫 Asansörde kalmak gerçekten sinir sistemine ters bir deneyim, korkman o kadar normal ki 😔 Bacak titremesi, kalp çarpıntısı hepsi yaşadığın stresin etkisi. Derin derin nefes al, bir şeylerle oyalanmaya çalış, telefonla biriyle konuşmak iyi gelir. Bu arada biz hiç uzun süre mahsur kalmadık ama iki kez kısa süreli takılıp kalmışlığımız var, ikisi de baya gerdi 😅🛗
Yaaaaaa her kuşun eti yenmez bir gün biri sana bu gösterirse hiç şaşırmam güzellik göreceli bir kavram yoksa herkes çok güzel sen bile dışı güzel olup içi beş para etmez çok insan var eğer böyle kişiler seviyorsan doğru yoldasın bir şey diyemem
Bu konuda sonuna kadar haklısın evet ama bizim de azıcık olsa da zeki olduğumuz günlerimiz vardır hemen kendimizi ele vermeyiz ben şaka amaçlı böyle söylemişti yeri geldiğinde kendimi çok iyi koruyabilirim kimin iyi kimin kötü kimin doğru kimin yanlış olduğunu çok iyi bilirim sonuçta bir Sağlıkçı olarak bunu söylüyorum %50 kişiyle karşılaştığımız anlar oluyor bu nedenle
Hımmm anladım ama benim çok sevdiğim bir söz vardır her şakanın altında bir ciddiyet yatar bilemem gerçekten oldu mu olmadı mı seni tanımıyorum güvenmiyorum çünkü herkesin sözüne güven olmaz biliyorsun ki ama öyle diyorsan öyledir saygı duyuyorum sonuçta hayat senin hayatın günahıda senin boynuna sevabı da