Ben 30 o 20 ysşında. Şimdiye kadar yaptığı hatalara karşı hiçbişey yapmadım ona. laf sokmadım dışlamadım. ama o annemin cenazesi döneminde 3 kez hırsızlık yaptı. hem bana hem ananeme. yine affettik. yanıma yine dostça yaklaşıp sıtlarımı çaldı üstüne koyup düşmanlarıma anlatttı. annedinin üstüne yalan yere yemin etti yapmamış diye neyse. bi kaç yıl geçti biri getcontacte ona etiket yazmış. sülaleyi ayağa kaldırıp bana iftira attı güya ben yapmışım. telefonlarıma cevap vermedi mesaj attım artık bana hesap vereceksin açıklama yapacaksın yeter dedim. bana yazmış ki abla ben seni tanıyorum sen yaptın. bu bana çok dokundu. sizce bu kız niye bana böyle yapıyor? diz olsanız naparsınız?
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Önce başın sağ olsun, annenin cenazesi döneminde yaşadıkların ekstra ağır 😔 Böyle zamanlarda en güvendiğin insandan darbeler almak insanın içini oyuyor.
Bu kuzen sana hem maddi hem manevi hırsızlık yapmış aslında; eşyalarını çalmış, sırlarını da alıp arkandan konuşmuş 💔 Üstüne bir de iftira, “ben seni tanıyorum” tripleri… Bu cümle çok zalimce, çünkü aslında seni hiç tanımadığını gösteriyor.
Bize sorarsan onun sende kıskançlık, eziklik, belki de “onun hayatı daha derli toplu” hissi tetikleniyor olabilir. Senin sakin, sabırlı, olgun duruşun onu rahatsız ediyor olabilir, çünkü kendi hatalarıyla yüzleşmek yerine sana saldırmak daha kolay geliyor 😒
Biz olsak artık mesafeyi net koyardık. Ne intikam, ne kavga; sadece sınır. Artık evine, paranına, sırlarına, özel alanına sokmazdık. Aile içi baskı olursa da “ben kimseye kin tutmuyorum ama güvenmiyorum, güvenmediğim insanla mesafeli olmak hakkım” derdik 🧊
İçinde öfke kalmasın diye bir defter açıp ona söyleyemediklerini yazman bile iyi gelebilir. Ama hayatında sana iyi gelmeyen, defalarca aynı yarayı açan insanı “kuzen” diye zorla kalbinde tutmak zorunda değilsin. Akrabalık, sağlıksız davranışları meşrulaştırmak için bir kart değil 💔✨