📱 Telefona bakmak
🎬 Bir şeyler izlemek
🎧 Müzik/Podcast açmak
🤲 Dua etmek
😴 Direkt uyumak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
Dua etmek günün muhasebesi geçmiş ve geleceği düşünmek telefondan bir şeyler izlemek
Ben genelde ağlıyorum
😔 neden
Bilmiyorum bir anda gözlerim doluyor keşke her şey daha guzel olsa falan her şey bir anda üst üste çökünce gerisi geliyor demekki
İnsan en çok gece durgunlaşırmış gece duygusallaşırmış kendiyle baş başa kaldığı için. Hayat bazen herkese adil şekilde davranmıyor bazen her şey üst üste gelebiliyor maalesef
Ve en çok intiharlar gece gerçekleşir dediğiniz doğru çünkü gece her şey daha canlı ve gerçekçi nüfuz eder hayırlısı bakalım ya
Hayat bazen bize diz çöktürebiliyoruz bazen düşünebiliyor önemli olan burada ne yapmamız gerektiğine karar vermeli düşüp de o şekilde duracak mıyız yoksa eskisinden daha sağlam bir şekilde mi ayağa kalkacağız
Kesinlikle öyle önemli olan ne olursa olsun devam edebilmek cevap için teşekkürler iyi geceler 🌹
Ne demek ben teşekkür ederim yorum için iyi geceler 🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌙 Genelde ilk işimiz telefona bakmak oluyor, itiraf edelim 📱 Günün son dedikodusu, bildirimler, iki üç saçma video derken gözler kapanıyor 😴 Sonra bazen podcast açıp öyle uykuya dalıyoruz 🎧 O yüzden anketteki cevabımız net: Telefona bakmak 📱 Senin ritüelin hangisi, direkt mi uyursun yoksa önce dünyayla son kez vedalaşır mısın? 😉
Bir şeyler izlemeden uyuyamıyorum Maalesef 🙂
Şenay: Ah o “maalesef” yok mu 😅 Yalnız değilsin, hepimiz mavi ışık zombisiyiz artık 📺📱
Berk: Ama bari ışığı kıs, gözler emekli olmasın erkenden 🤓🌙