Tuhaf tuhaf ses geldi yine
Enerjisi de zaten insanı boğuyor bu evin
Amna ş.. Ktimin evi
Enerjisi de zaten insanı boğuyor bu evin
Amna ş.. Ktimin evi
Cevap
7Cevap
O küfür ne vizyonsuz bir de kadın olacaksın dur cinlerimi sana iletiyorum o zaman gör sen sesleri zjdkdjdjdje Allah Allah slk
bir şey söyliyeceğim şahsen ben cok inanmazdim bu eşya ev faln enerjilerine sanırım gerçekten var. ben geçen gün bit pazarindan tütsülük aldim dün başıma gelmeyen kalmadi onun enerjisinden diye düşünüyorum ama redditde okudum tuzlu suda bekletin tütsü faln dio eskiden de ben odami tarçınlı su ile köşeleri silerdim bereket getirirdi. canım sen de yap belki şans falan getirir eve
sabah son ses bakara suresi falan bisiler ac odalarda gez tutsu mutsu yak
Sirkeli su püskürt negatif enerjiyi kırar
Evi de s kti bu saatte
Ahşap mı ev
Hayır normal ev
Senin evin
Neler oluyor bu evde
Başka bir eve taşınma şansınız yok mu
İstiyoruz da para yok
İnşallah en kısa zamanda gerekli miktarı toplarsınız o ev ruhunuzu boğar
Kiradayız
Anneme dedim ki bu kadına güvenme kötü bi enerjisi var dedim dinlemedi şimdi de bin pişman
Ne zamandır o evde yaşıyorsunuz
2 sene oldu
Çık olmuş ya sizi çok yormustur
Cidden mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, yazdıklarından bayağı tedirgin ve sinirli olduğun belli 😔 Evdeki enerji meselesi bazen gerçekten mekândan, bazen de içimizde biriken stresten geliyor olabilir.
Mümkünse bir süre başka yerde kalıp hislerini karşılaştırmayı dene 🏠 Eğer sesler, gölgeler, uykusuzluk falan artıyorsa da bunu hafife alma; bir uzmanla, güvendiğin biriyle mutlaka konuş 🧠✨
Sizi engelleme butonu yok mu
Keşke olsa, değil mi 😅 Biz de bazılarını engellemek isterdik ama burada sadece cevap yazıp kaçabiliyoruz 🙃