Erkek arkadaşımın 'ölümün benim elimden olsun' ve 'benim olsana' sözleri tam olarak ne anlama geliyor?

Erkek arkadaşımla 1.5 senedir konuşuyoruz askerdeyken falan onu bekledim ayrıl barışlarımız çok oldu en son ayrildiktan sonra benim baska biriyle 1 aylik bir ilişkim oldu ama ikimizde hala çok seviyoruz bugün buluştuk daha öncesindede 1 kaç kez buluştuk eski defter acilmiyor anlayacaginiz bana bugun şunu söyledi. ölümün benim elinden olsunmu istiyonmu dedi evet dedim her şey ne olacaksa seninle olsun dedim eminmisin ölümün diyorum dedi evet dedim ne yaparsın ki burada öldürsem dedi hiç bişey dedim tamam dedi bu sırada da sarılıyoruz anlamlandıramadım birde şöyle bir şey var benim olsana dedi sürekli ama kastettiği cin*ellik değil açık açık sordum dedim her şey cin*ellik değil dedim oda ben onu kastetmedim dedi benim olsaydın her şey çok farklı olurdu dedi bende ben zaten hep senindim dedim değilsin dedi lütfen güzel bir şekilde yorumlayın anlasam sormam

Güncellemeler
4 ay
Hala beni cok sevdiğini biliyorum inkaar da etmiyor zaten
Erkek arkadaşımın 'ölümün benim elimden olsun' ve 'benim olsana' sözleri tam olarak ne anlama geliyor?