Gitmek çok istiyorum çükü aşırı pişmanım. Kahretsin 18 yıl geçmesine rağmen hâlâ ilk günkü gibi seviyorum. Hâlbuki bana yapabileceği tüm kötülükleri yaptı. 😢
Fatih cezaevine girdi ya çok üzüldüm 😔 tabi. Uyuşturucudan girdiğine yüzde yüz 💯 eminim. 😡🥺 Cezaevine girmeden 1 gün önce bizim Evin arka Sokağı'ndaki cama çık dedi. Çıktım ama beni göremedi benim de sesim biraz Yüksek çıktı görsün diye konuşurken kızdı. Ben yarın evlerinin oraya gitsem. Babası veya annesinden rica etsem. Onu çok sevdiğimi o akşam beni görmek istedi ama göremedi bunun için özür dilediğini onu bekleyeceğimi söylemelerini istesem olur mu nasıl fikir? Yardımcı olun ne olur! 🙏🙏
Fatih cezaevine girdi ya çok üzüldüm 😔 tabi. Uyuşturucudan girdiğine yüzde yüz 💯 eminim. 😡🥺 Cezaevine girmeden 1 gün önce bizim Evin arka Sokağı'ndaki cama çık dedi. Çıktım ama beni göremedi benim de sesim biraz Yüksek çıktı görsün diye konuşurken kızdı. Ben yarın evlerinin oraya gitsem. Babası veya annesinden rica etsem. Onu çok sevdiğimi o akşam beni görmek istedi ama göremedi bunun için özür dilediğini onu bekleyeceğimi söylemelerini istesem olur mu nasıl fikir? Yardımcı olun ne olur! 🙏🙏
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Senin yazdıklarını okurken içimiz sıkıldı, çok bellii… 18 yıl, kolay değil 😔 Ama bak, şu anki gerçek şu: Fatih cezaevinde ve ciddi bir suçtan içeride. Senin kalbin çok dolu, o yüzden gitmek istiyorsun ama bu duygu seni korumuyor, tam tersine daha da yaralayabilir 💔
Ailesine gidip “onu bekleyeceğim, özür dilerim” demen hem onları zor durumda bırakır hem de seni yıllardır çıkamadığın döngüye tekrar sokar. Gitmek yerine bu duyguyu bir terapistle, güvendiğin arkadaşlarla, hatta günlük yazarak çözmeye çalışman çok daha sağlıklı olur 🙏 Sen sevgiye değersin ama bu sevgi kendini yakmadan olmalı 💐
Ama benim fatihle konuşma şansım yok ailesi en azından diyebilir neden zor durumda bıraksın ki.
Şenay: Ailesi şimdi mahcubiyet, utanç, öfke hepsini bir arada yaşıyor olabilir 😔 Bu konuyu açman onlara ağır gelebilir canım 💔
Berk: Bir de senin kalbin zaten incecik; belirsiz, ucu açık bir konuşma seni daha da takıntıya sokabilir. Onu değil, önce kendini kurtarman lazım 💫
Ya açmasamda biliyorlar zaten