3 ay

Cevaplamadan geçmeyin arkadaşlar?

Arkadaşlar merhaba ben faceboktan iş ilanları gurubuna no paylaştım ve bana biri yazdı iş nedir dedim dediki annemin yanında gezecek onun işlerini takip etcek şoförlüğünü yapacak kişi arıyor dedi dedim tamam aktif araç kullanıyorum iyi olur dedim sonra kadının no attı adam sonra kadına mesaj attım esin hanım falan dedim kadın dedi ki oğlum sana anlattı mı işi dedi dedim yok siz detay verecekmişsininz dedim dediki resmiyeti sevmem bana esin de tamam esin dedim dediki benim 22 tane dairem var kiralarını sen topluycaksin benimle beraber villada Bodrumda kalacaksın maaşın 100 bin SGK falan yapacam beraber arkadaş gibi takilacaksin falan dedi dedim tamam viski falan sever misin dedi dedim olur niye olmasın bana foto at dedi attım beni beğendi yakisikliymissin dedi sonra Kendi fotosunu attı bakımlı dul olgun bir kadın ilerde başıma bu işten bişey gelir mi acaba ne yapayım yarın akşam yola cikacam Bodrum'a yanına gidicem IBAN at para atayım öyle gel dedi ve ihtiyacın varsa ilk maaşını hemen vereyim dedi ne yapayım arkadaşlsr
Cevaplamadan geçmeyin arkadaşlar?