Bu o****ospu çocukları neden tüm kötü bokluklarını müslümanlara atmaya çalışıyor? İslamafobi yaratıklar saygıdan yoksun sözde medeniyetli dandikler bunlara özenen kim varsa popüler kültürün ezik parçasıdır evet ülkemiz ve insanlarımız mükemmel değil fakat o sözde medeniyetli dandiklerde mükemmel değil
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
6 ayİslamda da pedofili var fakat bunların eylemleri pedofiliyi bile hafif tutuyor. PEDOFİLİ bile yaptıklarının yanında hafif kalıyor. Bebekleri kesmek yemek, bebek ve çocukların kanlarını içmek vücutlarına sürmek bir sürü sapkın ritüeller. İslamdaki pedofili anlayışı daha çok geleneksel bir şey. Arap toplumunun olgusudur. Arap toplumuna has olsn bir şeyi din olarak sürdürmeye çalışırsan pedofiliye destek olursun. Mesela Çin Japonya Kore gibi ülkelerin güzellik algılarına bakarsan kadınlar mümkün olduğunda yaşlarından küçük saf çocuksu bir masumiyete bürünmeleri bembeyaz ve tüysüz olmaları istenir. Bu da pedofilidir. Yine cosplay anime gibi şeyler yapıyorlar. Kadınlar çok seksi vücutlara sahip fantezi iç çamaşırları içinde çocuksu hareketler sesler çıkarıyorlar bu da pedofilidir. Ama hangi dinde kültürde olursa olsun pedofili normalleştirilemez. Epsteinin röportajlarında pedofiliyi LGBT gibi bir cinsel yönelim ve özgürlük olarak savunuyor. Sapkınlığını rasyonelize ediyor. Yine diyorum pedofili hiçbir düzlemde normal değildir. Affı aması fakatı yoktur. Yine Epstein sapkınlarınsa pedofili bile hafif kalıyor.
02 Yorumla
Soran6 ayAşırı haklısın ay resmen altın takılacak yorum ajsjahdkahdkahdh sonuna kadar katılıyorum, ama bu saydıkların dinden bağımsız şeyler yani tamamen kendi sapık zihniyetlerinden ve bunlara laf eden bile yok.. örneğin p*rno sitedelerinde full genç kızlar var ve hatta çocuklar bile var bir ara bu konuşuluyordu zaten ve çoğu yabancı yabancı dediğim Arap falan da değiller bildiğimiz dümdüz Avrupalı/Amerikalı sözde özgür ülkelerden işte. Fakat İslam dininde şu bir gerçek ki din asıl olduğundan çok daha farklı anlaşılıyor ve dediğin gibi Araplar kendi pisliklerini din diye göstermeye çalışıyorlar... Oysaki Kur'an'ı doğru düzgün okuyan biri hiçbir yerde çocuk evliliğini görmez buluğ çağından sonra yani ergenlikten sonra çocuklar evlenebilir bu da zaten zinayı engellemek için öyle söylenmiş amaç zinayı ortadan kaldırmak ve buna kimse uymak zorunda değil çünkü bu bir ibadet değildir, ve o yaşlardaki kızların 30 yaş erkeklerle evlenilmesi de söylenmiyor sadece o yaştan sonra evlenebilirler deniliyor dini o kadar berbat yerlere çekiyorlar ki artık midem bulanıyor cidden araplar desen ayrı iğrenç of ya
- 6 ay
Şimdi buluğ çağına erdiklerinde diyor ya o tanımlama yanlış. İslama göre buluğ çağı regli olmak veya biraz memeleri çıkmak. Bu evlilik için seks için yeterli değil. Hristiyanlık, İslam bu dinlerin çıktığı yıllarda dinlerden bağımsız bir şekilde regli olan biraz memesi çıkan kadındır diye düşünüyorlardı. İslam Hristiyanlık da bu dönemin zihniyetinin bir ürünü olduğu için onlarda da regli oldu mu memesi çıktı mı sekse elverişli üreyebilir diyorlar. Ama regli olmak vajinanın cinsel organın doğuma cinselliğe elverişli olduğunu göstermez. Biz bunu bugünün modern bilimiyle bilebiliyoruz. Mesela 6-9 yaş erken ergenlik diye geçitor 12-15 yaş normal ergenlik 15-16 yaş üstü ergenlik geç ergenlik oluyor. O çağlarda 6-7-8-9 yaşında ergen olmuş erken ergenliğe girmiş ama beyin daha çocuk. Vücut rahim daha çocuk rahmi. Dinde de buluğa erince demiş. Ne engel var ki 6-7-8-9 yaşındaki bir çocukla evlenmeye, onunla seks yapıp çocuk yapmaya? Dindar olmayan dinle alakası olmayanlar neyi dayanak noktası alıyorlar? Onlar da moderniteyi bireyselciliği, hazcılığı dayanak noktası alıyorlar. Epsteinden bağımsız olarak diyorum çocuğun canını yakmadan zorbalamadan zevk almasını sağlayıp bak çocuğun da bundan rızası var zevk alarak yapıyor diyerek bunu LGBT'ye dahil etmeye çalışıyor. Ama çocuk bunu oyun olarak görüyor. (Eğer bağrıp ağlamıyorsa) ki Epsteine bakarsak videolarda çığlık çığlığa çocuklar. O yüzden hiçbir dinde hiçbir ideolojide hiçbir cinsel yönelimde çocuğa karşı cinsellik yetişkin ilişkisi gözüyle bakılamaz. Hollywood yapımlarında da 96-97-2000'li kadın oyuncular 45-50 yaşındaki adamlarla aşk filmi çekiyor sevişme öpüşme sahneleri var. Bu da pedofili. Bizim yerli dizilerde de öyle. Bunlar da pedofiliye dahil.
En İyi Cevaplar
6 ayAha Aişeyi 17-18 yaşında zanneden kuran ve hadislerden bir haber cariye soru sormuş 😂
5303 - Hz. Aişe radıyallahu anhâ anlatıyor: "Resülullah aleyhissalâtu vesselâm'ın yanında bebeklerle oynardım. Arkadaşlarım (da oynamak için) yanıma gelirlerdi. Resülullah aleyhissalâtu vesselâm (eve gelince, utanarak) saklanırlardı. Ama Aleyhissalâtu vesselâm onları tekrar bana gönderirdi. Beraber oynamaya devam ederdik."
Buhârî, Edeb 81; Müslim, Fedâilu's-Sahâbe 81, (2440); Ebu Dâvud, Edeb 62, (4931, 4932).
Aişe radiyallahu anha şöyle demiştir: “Ben altı yaşındayken Rasulullah Sallallahu aleyhi vesellem beni nikahladı, sonra Medine’ye geldik ve Beni Haris İbni Hazrec yurduna indik, bu sırada sıtmaya yakalandım. Saçlarım döküldü, (iyileştikten sonra) saçlarım omuzlarıma kadar gürleşti. Bir gün Arkadaşlarımla beraber salıncakta oynarken annem Ümmü Rumman beni çağırdı. Yanına gittim, ancak benden ne istediğini bilmiyordum. Elimden tuttu evin kapısına gelince beni durdurdu bu sırada ben yorgunluktan soluk soluğa kesilmiştim. Nihayet soluğum biraz yatıştı, sonra biraz su alıp yüzüme ve başıma sürdü, arkasından beni eve koydu, evde Ensar’dan birtakım kadınları gördüm. Kadınlar: “Hayıra ve berekete, iyi kısmete düştün” dediler. Annem beni onlara teslim etti. Kadınlar benim üstümü başımı düzelttiler. Benim için beklenmedik şey Rasulullah Sallallahu aleyhi vesellem’in görünmesi oldu. Kadınlar beni ona teslim ettiler. Ben bu sıralarda dokuz yaşında idim.” (Buhari/3894, Muslim/1422)
17-18 yaş olayı uydurma/ gerçek ise kurandan sonra gelen peygamberin tüm hayatını anlatan Buhârî ve Müslim-Ebû Dâvud-Tirmizî-Nesâî-İbnu Mâce hadisleri şu inandığınız dini önce araştırın sonra müslüman olmaya karar verin bu devirde okuma yazma oranıda artışta hani osmanlı zamanında olsanız hani diyeceğim okuma yazması yoktur bilmez angutluğun alemi yok okuyun lütfen
00 Yorumla
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayKim benzetmiş yahu alakaları bile yok, bunlar saklanarak öldürüyor ve küçük çocuklarla gizli gizli evlenmeden ilişki yaşıyormuş. Muhammed ise açık açık öldürüyor, ganimet alıyor, cariye topluyor, gizliden değil 9 yaşında kızla nikahlı şekilde ilişki kuruyor yani arada çok fazla fark var. Siz onlara bakmayın, abartmayı seviyorlar boş verin.
12 Yorumla
Soran6 ayOk kanka 🤠 İslam hakkında ne düşündüğün umurumda değil o senin kendi düşüncendir ben ne desem de sen bildiğini okuyacaksın, sadece onu yapmıyorlar Dünya'nın dört bir yanından çocuk kaçırıp aklına gelebilecek her şeyi yaptıktan sonra etlerini yiyip bedenlerinden yararlanıyorlar her türlü yani masum çocukların kısacası tüm tüm her şeylerinden yararlanıyorlar kanlarından etlerinden gençliklerinden her şeylerinden keşke dediğin gibi olsaydı sadece.
- 6 ay
Genelde ne kadar iğrençlik varsa İslam'ın içinden çıkmış kaç yıldır o yüzden ilk defa İslam harici bir yerden pislik çıktığı için sizin gibilere gün doğdu, hemmen kendinize pay çıkarıverin de dininiz yücelmiş olsun. 6 yaşında kızını everen şeyhlerden, camii tuvaletinde birburini beceren dedelerden, engelli kız kardeşine yıllaeca tcvz eden camii imamından, erkek çocukların ırzına gexen ensar vakfından bizim ülke yeterince nasibini almış ama dünya çapında ışid, hizbullah, hamas, taliban, htş, el nusra, el kaide, boko haram gibi onlarca İslami terör örgütü dünyaya vahşeti yaşatmış, Afganistan köleliği geri getirip dinin uygun gördüğü şekilde köle pazarlarında kız çocuğu satabiliyor, İran kendi koltuğunu korumak için 15 bin muhalif öldürebiliyor, kendilerine öso diyen teröristler kendi ülkelerinin üniformalı askerinin kafasını kesip ciğerini yerken herhangi bir sorun yok ama batılılar sorunlu. Herkes kapısının önünü süpürecek, İslam demek terör demektir, AllahuAkbar diyerek kendini patlatan insanların inancıdır İslam, aklınca kendini patlatıp aklınca cennette hurilerine kavuşacak olan canlı bombanın penisine demir koruma takıp minicik aklınca penisini hurilere tek parça halinde saklamak isteyenin inancıdır İslam, htş colani teröristlerinin sünni olmayan nusayri Müslümanları bile konuşma hakkı tanımadan katlettiği kişilerin inancıdır İslam, sana Epstein hangi inanca mezhebe tarikata mensuptu desem bön bön tavana bakarsın anca.
Diğer konusunda 955 cevap paylaştı. yabancılar mı? Asıl oevlatları içimizde, bunlara karşı çok büyük savaş vericez çok, yeşil kemalizm hükümeti günlerdir İslam'a edilen küfürlere karşı tekbir adım atmadı.
21 Yorumla
Soran6 ayKemalist olmalarıyla alakası falan yok aptal insan her türlü aptaldır
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
6 ay
Biz Berk ve Şenay,
Site kuralları gereği buna cevap veremem, Anlayışın için teşekkürler 🧚🏽♀️00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
17Cevap
- Diğer konusunda 94,9b cevap paylaştı.
u 6 ayBoş insanlar işte
00 Yorumla - Diğer konusunda 393 cevap paylaştı.
6 ayElması çamurada atsan , domuz pisliğinede bulaştırsan ne değeri kaybolur ne niceliği.
Peygamber efendimizi her dönem eleştiren , sapkınlıklarıyla nefret diliyle ötekileştiren birileri olmuştur.
Bu amerikalı yahudiler. Daha 2 3 asır onceye kadar köle satın alıp kolecılık yapıyorlardı.
Hz. Muhammed S. A. V ise taa gunumuzden 1400 yıl oncesinden ten rengi yüzünden kabeye girmesi bile yasak olan Bilal-ı habeşi'yi satın alıp özgürleştirip Mekke'yi fethettiğinde kabe üzerine çıkarıp ezanı şerifi okutturmuştur.
Allahın son peygamberi ve elçisinin savunulmaya ihtiyacı yoktur ... insanlık kazınana kadar tüm nuru bu dünyayı kaplayacaktır.
Peygamberimize sallayanları hiç umursamıyorum bile.
00 Yorumla
6 ayKendileri iğrenç bir bataklığa attılar. İçine çekemeseler de çamur atıyorlar. İnançlarına ve görüşlerine saygı bekleyip, karşısındakine saygı göstermeyeni hiç sevmem ama işte. Yaptıkları şey zaten iğrençliğin ötesinde
03 Yorumla
Soran6 ayMaalesef tam olarak bu kadar berbat insanlar bu olayda onların berbat insanlar olduğunu çok daha iyi anladım, normalde her ota bokta dünyayı ayağa kaldırırlar bu olayda ise tek yaptıkları hz. Muhammed'i hedef almak, komik.
- 6 ay
Çuvaldızı kendilerine batıramadıkları için başkalarına batırmaya çalışıyorlar. Doğrudu davutu oynayacaklarsa eğer ki doğru tektir. Kendileri yapınca doğru başkası yapımca yanlış değildir. Aynı şekilde yanlış da, kendileri yapınca daha az yanlış olmuyor ama onlar o şekilde tepki vermeyi seviyorlar ve müslümanları günah keçisi ilan ediyorlar
Soran6 ayBu durumun böyle olması bile beni daha çok İslam'a bağlıyor çünkü bu kısımda mantığım da devreye giriyor şu şekilde düşünüyorum hani derler ya doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye ve buna benzer daha birçok şey, işte burası da beni düşündürüyor bu kadar çok düşmanının olması bu kadar çok insanın dini çıkarı için kullanması bu kadar çok insanın işine geldiği kadar müslüman olması falan, dünyada doğru ve iyi olan neyi sevdi ki insanlar bunu sevsinler? Bilemiyorum.. 🤔
6 ayHaklsın maalesef Müslümanlar yapsa dünya ayağa kalkar ama peygamberin dokuz yaşındaki aişe ile evlendiği gerçek ya da evlatlık oglunu karısından boşatıp evlendiği falan hani gercek ya bunlar ayetle gerek sahşh buhari ile tescili ya
02 Yorumla
Soran6 ayAyşe'nin 17,18 yaşlarında olduğu birçok kez kanıtlandı ya sanki 🤔
- 6 ay
Akademi eğitim bunu reddediyor maalesef güzellemeleri kanıtı getirirşöbrn sana sen o güzellemelerin ista reels harici sacmalıkşarı dısıfıma kanıt getirir misin
Tamam da bu yahudileri de Allah yarattı hatta tevratı indirdi de neden neden Yahudileri üstün ırk seçti ki bu kısmen doğru Yahudiler gerçekten zekiler
01 Yorumla
Soran6 ayZeki falan değiller dümdüz kötüler kötülükte bazen zeka gibi görünebilir ne kadar kötü olursan o kadar yükselirsin bu işlerde.
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. 7. yüzyılı bırak, 20. yüzyıla kadar dünyanın her yerinde çocuğa kerkinmek, kölelik yasaldı. Epstein abi illegal dönemde yapmış bunları, güzel savunma :d
06 Yorumla
Soran6 ayYahu sevmezler hatta kendi içlerinde nefret de duysunlar umurumda değil ama burada sistemi eleştirmek yerine adamı gömmek yerine bir peygambere benzeterek gömmeye çalışıyorlar bu ne kafa abi ahhahahahahaha ne kadar ezikler kendi yaptıkları her şeyi müslümanlara atıyorlar bu islamafobinin apayrı seviyesi bu kadar önemli bir konuda herifi ve sistemi eleştirmek tepki göstermek yerine onlara bir peygamber batıyor 😂
- 6 ay
Geçmişte olan bir şeyi bugünde sürdüreceksek Epsteini serbest bıraksınlar. Senin abi dediğin herif bebeklerin kanını içmiş bebekleri çocukları kesip yemişler. 10 bin yıllık homosapiens tarihinde yamyamlık da var atalarımız yamyamlık da yapmış izinden gitmeliyiz mi demeliyiz? Senin Epstein abin öyle yapmış işte.
Soran6 ayAnlamadığım şey de bu aslında eğer bir dinin topluluğunun kötülüğüne bakacak olursak bu hiç şüphesiz ki Yahudilerdir hadi siyaset işlerinde Yahudilerle haşır neşir olmalarını geçtim çünkü birbirlerinden güç alıyorlar peki ya normal insanlara ne oluyor? Gerçekleri göremeyecek kadar yanıklar mı tek dertleri islam olmuş yahudiyi onların ayinlerini eleştirmek yerine İslam'ı hedef gösteriyorlar konuyla alakası bile yok ama bunlar yine buna bağladı cidden aşırı ezikler 😂
- 6 ay
Bunu şey gibi düşün, hırsızın savunması ''adam mı öldürdük?'' minvalindeyken, katilin savunması da ''vatanı mı sattık?'' minvalindedir. Hep daha kötüsünü hedef göstererek kendini aklamaya çalışırlar, klasik suçlu psikolojisidir. Burada daha kötü durum olmamasına rağmen aynı psikolojiyle hareket etmek, doğrudan düşük zeka ve aşağılık kompleksi emaresidir, tedaviye tamamen kapalı vakalar :d
Soran6 ayNe güzel söyledin gerçekten de öyle bunlara bir de medeniyetli diyorlar ya ona gülüyorum müslümanlarda medeniyetli değil fakat onlarda değil 😂 bu toplumdan ziyade kişiyle alakalı bir şey ama her şeye rağmen Türkler yine onlara özeniyor oysaki çoğu Türklerden nefret ediyor hani ekonomik açıdan eğitim açısından özenirsin tamam da bunlar direkt sıradan insanlara özeniyor 🤢 en basit örnek acaba saçma mı olacak bilmiyorum ama klâsik normal yabancı bir insanın döner yediği bir videoda mesela full türk bayrakları falan aşırı ergence onlar kim ki yani kendimizi bu kadar düşürmeye gerek yok cahiller yok olsa rte gitse gayette iyiyiz 💅🏿
- Diğer konusunda 601 cevap paylaştı.
6 ayÇamur at izi kalsın dedikleri bu olsa gerek ama kalmaz
https://www.youtube.com/embed/iweQ5VXXrfw00 Yorumla
6 ayKendi pisliklerinin üstünü kapatmak için kolayına geliyorlar nerede bir Yahudi İngiliz amerikan geçmiştir orada katliam olmuştur masum gözüküp Müslümana yıkmak işe marifetleri
00 Yorumla
6 ayAmaçları müslümanları islam dinini kötülemek peygamberimizde müslüman ve islam peygamberi olduğu için kötülüyorlar amaçları islam dinini bitirip kendi dinlerini yaymak geçmiş tarihtede bir çok peygamber kötülük ve iftiraya uğraşmıştır sonuç galip gelmişlerdir eninde sonunda mutlak güç ve kudret sahibi Allah ve islam dini galip gelecektir.
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 ayKendileri peygamber dönemlerinde yaşamış kişiler herhalde.
Ota b*ka sallıyorlar.11 Yorumla
Soran6 ayKendileri Dünya'nın çivisi çıkardı dünya dünya olmaktan çıktı ahahhaha ama yine de tek dertleri İslam, örneğin çinliler doğu Türkistandaki insanların dinini yaşamasına bile izin vermiyor zulümle birlikte bunu da yaptırmıyorlar, Dünya'da korkunç seviyede islamafobi var ve bu sayede asıl kimin medeniyetsiz ve saygısız olduğunu görebiliyoruz.
6 ayKendilerinden olan bir sapığı bizdenmiş gibi göstermeye çalışıyorlar. Oysa oraya ünlü yaptıkları hemen her kişiyi götürmüşler.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne alakaymış lan o da. İslam düşmanlığını abartmışlar
04 Yorumla
Soran6 ayGörsen bir yorum 150 bin beğeni almıştı şok oldum gördüğüm her yabancı videoda sistemi eleştirmek yerine Hz. Muhammed hedef gösterilmiş...
Soran6 ayYa olup olmaman önemli değil, önemli olan saygılı olman ve her ne olursa olsun bir peygambere saygısızlık etmemen, ben yamyam yahudi topluluğunun peygamberine hatta hinduların vişnu tanrılarına bile saygısızlık etmiyorum çünkü birçok insan kendi dininde huzur bulur saygısızlık etmek doğru yanlış demek bize düşmez herkes kendi işine bakmalı ama bu yabancılar harbi fena yanıklar kafayı yemişler düşmanlıkta ıyy midem bulandı adeta
- Diğer konusunda 767 cevap paylaştı.
6 ayBatı medeniyetini yüzümüze vuranlar bir anda yok oldu 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayİnançsız insanlar çok
Boş sohbet bunlar ya günah01 Yorumla
Soran6 ayİnançsız değiller kendi dinlerine inanıyorlar ama kendilerinden olmayan herkese de çamur atıyorlar
Gizli Üye(36-45)6 ayKendi yedikleri boku örtpas etmek için hedef şaşırtıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayÜlkedeki kemalistler de aynı şekilde batı hayranı rock! kafalılar
00 Yorumla
6 ayŞerefsizler her pisliği yaparlar tertemiz insanlara laf atarlar bide
15 Yorumla
Soran6 ayİneğe tapan mı dersin, insanı Allah gören mi dersin hepsi full aynı kafa ve bu olayda hedef gösterdikleri kişi bizim Peygamberimiz, biz sonsuz saygı duyarken o yaratık herifi bir peygambere benzetmek de nedir? Hani sevmezsin yahu düşman da olursun fakat 2 milyon insanın saygı gösterdiği birine bu şekilde saygısızlık da yapmazsın Allah'ın neden kafirler cehennemde sonsuz yanacak dediğini işte şimdi daha iyi anladım çünkü saygılar bile yok onlar mı medeniyetli aw
- 6 ay
Medeniyet İslam'ın ta kendisidir bunlar şeytanın askerleri
Soran6 ayKur'an'a göre olan Müslümanlık ise evet, ama şu şeriatçı ülkeler gibiyse hayır 🙂↔️
- 6 ay
Liram ve sünnete göre. tsbiki.
- 6 ay
Kur'an ve sünnet e gore tabiki
6 ayOrrrrrrrrrrrosspu cocugu oldukları için
02 Yorumla
Soran6 ayKansız oldukları için
- 6 ay
Bunların alayını keseceksin
- Diğer konusunda 302 cevap paylaştı.
6 aySatanist çünkü bunlar.
02 Yorumla
Soran6 ayGeberenziler bu kadar berbat bir olayı kınamak eleştirmek yerine, normalde her ota boka protesto yapıp dünyayı ayağa kaldıranlar bu kadar korkunç bir olayda sessizler ve tek yaptıkları hz. Muhammed'i hedef almak ya buradan da belli bunların düzgün insanlar olmadıkları kanlarında var kötülük.
- 6 ay
Aynen öyle
6 ayepstein buruşuk popoya benziyor
00 Yorumla
6 ayO ruspu cocukları işte
00 YorumlaDiğer konusunda 415 cevap paylaştı. Allah ateşlerini çoğaltıyordur
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayİsayı öldüren bir topluluktan be bekliyorsun...
00 Yorumla ilgilenmiyorum
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı